Hipici i pankeri - u cemu je razlika?

Hteo bih da dodam da su ljudi koji se izjasnjavaju kao pankeri,hipici,metalci,rokeri,reperi,fenseri u sustini vrlooo glupi ili su samo tinejdzeri...time sto ce reci "ja sam panker" sebe ogranicava ideoloski...
Naravno, ok je ko zivi zivot svoje ideologije ali ce kad tad da dodje u situaciju da uradi nesto "ne pankersi"...e tada na scenu dolazi glupo izjasnjavanje...

Upravo tako... :D

Hteo bih da dodam da su ljudi koji se izjasnjavaju kao pankeri,hipici,metalci,rokeri,reperi,fenseri u sustini vrlooo glupi ili su samo tinejdzeri...time sto ce reci "ja sam panker" sebe ogranicava ideoloski...
Naravno, ok je ko zivi zivot svoje ideologije ali ce kad tad da dodje u situaciju da uradi nesto "ne pankersi"...e tada na scenu dolazi glupo izjasnjavanje...

chovek skoro sve reche u jednom postu..potpisujem

slazem se,ne treba se time ogranicavati,ali nije lose imati neku od ideologija sa kojom se poistovecujes,meni se recimno svidja i hipi,i punk,ali kod hipija mir itd. , a kod punka neslaganje i ne prihvatanje autoriteta,mada se obe ove stvari mogu staviti u anarhizam...ali ne mogu da kazem da sam punker,kad moram da ustanem kad udje profesor itd. to nije punkerski,niti mogu da kazem da sam hipi,kada mi dodje da razvalim nekome kretenu pesnicu:)Ali radim na tome,da budem malo vise i hipi i punk:)

slazem se,ne treba se time ogranicavati,ali nije lose imati neku od ideologija sa kojom se poistovecujes,meni se recimno svidja i hipi,i punk,ali kod hipija mir itd. , a kod punka neslaganje i ne prihvatanje autoriteta,mada se obe ove stvari mogu staviti u anarhizam...ali ne mogu da kazem da sam punker,kad moram da ustanem kad udje profesor itd. to nije punkerski,niti mogu da kazem da sam hipi,kada mi dodje da razvalim nekome kretenu pesnicu:)Ali radim na tome,da budem malo vise i hipi i punk:)

Evo...kada bi neko posmatrao moje postupke, za mene bi naravno da sam panker, pijem pivo ispred dragstora, bijem se po svirkama, zapostavljam obaveze, moral mi nije na visokom nivou, nemam problem da kazem sta mislim pred bilo kim ( to nije drskost,retko kad povisim ton) znaci...posmatrano iz necijeg ugla,ja sam panker....posmatrano iz mog ugla ja sam samo jos jedna jedinka na ovom svetu i nikad ne bih nazvao sebe pankerom,rokerom,metalcem ili sta vec...to je sto se tice zivota
sto se muzike tice, nju delim iskljucivo na dobru i losu...

Evo...kada bi neko posmatrao moje postupke, za mene bi naravno da sam panker, pijem pivo ispred dragstora, bijem se po svirkama, zapostavljam obaveze, moral mi nije na visokom nivou, nemam problem da kazem sta mislim pred bilo kim ( to nije drskost,retko kad povisim ton) znaci...posmatrano iz necijeg ugla,ja sam panker....posmatrano iz mog ugla ja sam samo jos jedna jedinka na ovom svetu i nikad ne bih nazvao sebe pankerom,rokerom,metalcem ili sta vec...to je sto se tice zivota
sto se muzike tice, nju delim iskljucivo na dobru i losu...
Kad bi neko posmatrao moje postupke rekao bi da sam lud:)prvo sedim sam kod nekog jezera bar 2 sata,onda mi dodje drustvo,pa s njima budem do pola 4,onda trcim do kuce bez razloga ali samo kad nikoga nema(sto je cesta pojava u 4:)),sviram gitaru,ali kad odemo na neko mesto gde neko donese akustaru,i neki koji nemaju veze sa sviranjem se prave iskusni, ja necu ni da pridjem gitari,ali kad svi odu,onda je uzmem i sviram za sebe...da ne nastavljam,ali jako me je tesko negde svrstati,osim u ludake....

Ali radim na tome,da budem malo vise i hipi i punk:)

nema sta da radis na necemu da bi bio nesto, ono si sto si, budi to sto jesi pa ako se podudara sa nekom od ideologija ok onda... niko nije samo jedno, panker, metalac, fenser, hipi... nemoguce je da bude neko ceo zivot samo hipi, mora kad tad da prekrsi taj utopijski "mir". prirodno je da je svaki covek sklop mnogih razlicitih stvari, izbalansiranog dobrog i loseg, primitivizma i otmenosti, tolerancije i zatucanosti... ne moze se sad reci na primer: fenseri su samo primitivni i zatucani i netolerantni, to postoji takodje i u svakom tresh metalcu i cesto je veoma vidljivo

Back