emilijabb
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
Na cemu su drugom mogli da zarade nago na anarhiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakav hipik, nego ne mogu da verujem da neko nešto osuđuje a nije osetio to vreme i nije bio u epicentru dešavanja da bi sudio o nečemu zašto je bilo kako je bilo i čime su se vodili. Evo npr. skoro su bili oni koncerti širom planete gde su pozivali na štednju el energije da bi se manje zagađivala planeta, a oni potrošiše silne pare i el. energiju za spotove i koncerte umesto da su te pare uložili u stvarno spašavanje planete, u filtere na fabrikama ili sl. Hipici su prema ovome bili sasvim iskreni u svojoj ideologiji, malo naivni, ali svakako iskreni. Zašto bi sad neko osuđivao hipike što su imali svoju ideologiju? Kao da je ta ideologija ubila nekog. Nego, eto ljudi nemaju gde da pametuju pa krenu da drobe o stvarima o kojima ni pojma ni veze nemaju. Na pola slepi, na pola gluvi...Izgleda da ovde ima vise hipika,nego sto sa mislio![]()
Razumeo sam sta kazes,ali nisam ja bukvalno mislio da bi bio vise hipi ili punk,vise sam mislio nesto na fazon "Ne bi bilo lose da malo vise brinem o ocuvanju zivotne sredine" , a to je navodno malo vise hipi....jednostavno kada bi malo vise brinuli,svima bi nam bilo bolje , na to sam mislionema sta da radis na necemu da bi bio nesto, ono si sto si, budi to sto jesi pa ako se podudara sa nekom od ideologija ok onda... niko nije samo jedno, panker, metalac, fenser, hipi... nemoguce je da bude neko ceo zivot samo hipi, mora kad tad da prekrsi taj utopijski "mir". prirodno je da je svaki covek sklop mnogih razlicitih stvari, izbalansiranog dobrog i loseg, primitivizma i otmenosti, tolerancije i zatucanosti... ne moze se sad reci na primer: fenseri su samo primitivni i zatucani i netolerantni, to postoji takodje i u svakom tresh metalcu i cesto je veoma vidljivo

Pankeri valjda mrze ceo svet, a hipici vole. To je valjda jedna od vecih razlika. Zato ih pankeri i mrze?
Bojim se da sve vise prerastam u hipika. Ja sam za mir i bla, bla.... Ali to ne menja stvar da ja mrzim pola covecanstva i da nosim martinke i njima sutiram sve koji mi bilo sta prebace. Mozda sam pozer. Ali i za to me zabole.
/malo sam odlepila u poslednje vreme/
....zato si ti tu da nas prosvetis.....kako ide prva zapovest? Mrzi,mrzi i samo mrzikako vi lupate ljudi....
tako nesto... 
to je drugaI tuci i kradi pivo...![]()

Ma kakav hipik, nego ne mogu da verujem da neko nešto osuđuje a nije osetio to vreme i nije bio u epicentru dešavanja da bi sudio o nečemu zašto je bilo kako je bilo i čime su se vodili. Evo npr. skoro su bili oni koncerti širom planete gde su pozivali na štednju el energije da bi se manje zagađivala planeta, a oni potrošiše silne pare i el. energiju za spotove i koncerte umesto da su te pare uložili u stvarno spašavanje planete, u filtere na fabrikama ili sl. Hipici su prema ovome bili sasvim iskreni u svojoj ideologiji, malo naivni, ali svakako iskreni. Zašto bi sad neko osuđivao hipike što su imali svoju ideologiju? Kao da je ta ideologija ubila nekog. Nego, eto ljudi nemaju gde da pametuju pa krenu da drobe o stvarima o kojima ni pojma ni veze nemaju. Na pola slepi, na pola gluvi...

samo 3???
raazocarali ste me
i sta je lose u opijanju,u tuci i kupanju:???:
vi se ne kupate?
mada ne hejtujem vas iz jednog jedinog razloga....
jer nista nista sto uopste i lici na argument upotrebili
ja svoja politicka svhatanja nisam izneo na ovoj temi ali sam mogao bilo kad da potucem vasa uverenja..kao sto sam i uradio![]()

Strašno tvrdoglavo stvorenje koje samo laprda! Dete, ako ti nisi upoznato sa nečim u životu što je nekad bilo ne daje ti za pravo da sudiš nečemu na jedan prizeman način. Nisam bio u epicentru geografski, ali vremenski sam sigurno bio dosta bliži i te ljude sa pravom hipi ideologijom sam mogao da posmatram bar kao klinac. Ovakva ogorčenost na nešto što ti nije donelo nikakvo zlo i pljuvanje po tamo nekim ljudima i vremenu koje nisi osetila pokazuje samo da ti imaš strašnih problema u razumevanju nečeg drugačijeg, nedokučivog tvog mozgu. Niti ja branim hipike u potpunosti niti mi je to namera, samo sagledavam stvari realno. Što ono kažu: "Svako vreme nosi svoje breme!" pa je tako i sa tim ljudima u njemu. Po tvom viđenju stvari izgleda da su ti hipici gori od ovih pomodara (mada se mogu nazvati svakojako) kojima je sveta kuća TV Pink. Naravno, imaj ti svoje mišljenje, ali da kroz to tvoje mišljenje ideš okolo, prozivaš druge i vređaš, e pa tu si se nešto preračunala.zasto sam se pronasla u ovome ?a jesi li ti bio u epicentru desavanja da bi mogo da branis njihovu iskrenu ideologiju ?i dont think so...zato ne seri...svako ima pravo na svoj stav o nechemu...mislim da hipie pokret nije nikakva ideologija..uporedjujui sa mnogim drugim ideologijama....niti su bili nesto iskreni...i da budale bili i ostali i ostajem pri tome...

i jedni i drugi po meni imaju elemente upravo onoga protiv čega se bore - konzervativizma.
Не треба мешати музику, начин живота и идеологију.
Буди православац и слушај рок.![]()
isto je uradio i sa mojim,i zanimljivo uvek saceka da ja posaljem,pa onda obrise,nikad ne obrise postove te druge osobe s kojom raspravljam....ne obrise ih prve...al dobro...dok nisam banovan necu se bunitinema...nas moderator je veeeliki antifa pa mi je obrisao sve teme slicne sadzine....:/
e to ti je kad komunjare vladaju![]()