Hipici i pankeri - u cemu je razlika?

kao prvo-nisu se nikad borili za ono sto su stalno govorili,kao drugo kao sto po hiljaditi put kazem iskoristili politichku situaciju da bi se drogirali orgijali shirili sidu i kojekavkve boleshtine...dovoljno govori kolke su budale zar ne ?jedino iz tog hipie pokreta sto je dobro izraslo jesu pojedini muzichari...maa oni bi se pojavili postojao hipie pokret ili ne....i nemoj biti ogranichen i da se palis na make love not war i ostale kojekave gluposti na koje se pale klinci ne znajuci ni sta je hipie pokret...nego samo chuli pa mi se usarene i vichu ja sam hipik...pozerchine

Ne, nego ti kaži zašto jesu budale kad si već prva krenula sa tom pričom. I šta su to hipici činili loše? I po čemu smatraš da su hipici navodno za mir? Oni to jesu bili. Da nisu možda negde hipici izvršili masovne zločine pa si toliko kivna na hipike? Ako ne odgovoriš na sve ovo onda je jasno da trubiš bez ikakvog razloga.

mislila sam da nije potrebno da se argumentuje a posto ste se svi uhvatili ko pijan plota aj rekoh da argumentujem...jesu li oni KONRETNO nesto uchinili za mir ?ili je dovoljno reci ja zsam za mir a ne chineti nista?ili je zlocin dsamo kad uradis nesto ?mislim....:roll:
i za kraj zajebavas li se ?

kao prvo-nisu se nikad borili za ono sto su stalno govorili,kao drugo kao sto po hiljaditi put kazem iskoristili politichku situaciju da bi se drogirali orgijali shirili sidu i kojekavkve boleshtine...dovoljno govori kolke su budale zar ne ?jedino iz tog hipie pokreta sto je dobro izraslo jesu pojedini muzichari...maa oni bi se pojavili postojao hipie pokret ili ne....i nemoj biti ogranichen i da se palis na make love not war i ostale kojekave gluposti na koje se pale klinci ne znajuci ni sta je hipie pokret...nego samo chuli pa mi se usarene i vichu ja sam hipik...pozerchine
A da nisi ti malo pozerchina?? Politicka situacija nema nikakve veze sa tim,i sad se ljudi isto tako drogiraju,sire bolesti itd. tako da taj argument ne stoji, oni se nisu borili za to sto su govorili?Pa oni su tako ziveli,gde je bolja borba nego sopstvenim primerom....to je kao kada bi rekla i da se punkeri nisu borili za to sto su govorili...oni su ziveli tako,ponavljam ziveli jer sada punkeri daju 10000 din. da bi imali martinke,da bi se videlo da su punkeri,smesno...
Od kada je make love not war glupost? Da ti nisi mozda za rat?

Ucinili su,nisu hteli da se odazvou na poziv za vojsku,a sta su drugo mogli da napadnu belu kucu ili vojsku??? to bi onda opet bio rat,a to se kosi sa njihom ideologijom....

ovo je vec predobro...zajebavas li se ?nisu se odazvali ?a sta je s onima sto su MORALI da se odazovu mislis da su oni jedva chekali u rat pa se vratili bez ruku nogu...zapitaj se zasto su ovi uopste imali privilegiju da ne odu u rat a ovi da moraju...no su ovamo klechali i vikali make love not war...u polupijanom stanju ....sto fino nisu akcije sproveli da se pomogne ovima sa ratista...u svakom sluchaju bila su beznachanja bagra...:lol::lol:

Koliko sam ja upucena, 60-tih i pocetkom 70-tih godina sida nije ni postojala, odnosno nije bila rasprostranjena u Evropi i Americi...
Cini mi se da malo neke stvari napamet pricas, a nisi bas skroz sigurna da su tacne...

ovo je vec predobro...zajebavas li se ?nisu se odazvali ?a sta je s onima sto su MORALI da se odazovu mislis da su oni jedva chekali u rat pa se vratili bez ruku nogu...zapitaj se zasto su ovi uopste imali privilegiju da ne odu u rat a ovi da moraju...no su ovamo klechali i vikali make love not war...u polupijanom stanju ....sto fino nisu akcije sproveli da se pomogne ovima sa ratista...u svakom sluchaju bila su beznachanja bagra...:lol::lol:
Svi koji su pozvani,moraju da se odazovu....ovi su bezali,da ne bi isli u rat...ti mi reci zasto hipici nisu morali u rat?Svi su morali......kakve akcije ??? da im se salju rezervne ruke i noge??

Svi koji su pozvani,moraju da se odazovu....ovi su bezali,da ne bi isli u rat...ti mi reci zasto hipici nisu morali u rat?Svi su morali......kakve akcije ??? da im se salju rezervne ruke i noge??

tvoji postovi su sve gluplji i pluplji prosto ne znam sta da komentarisem....:lol: chush njega da se salju rezervne ruke...bravo .....moji ***** su bezali....gde po sumama kao partizani ..zajebavas li se ?

Koliko sam ja upucena, 60-tih i pocetkom 70-tih godina sida nije ni postojala, odnosno nije bila rasprostranjena u Evropi i Americi...
Cini mi se da malo neke stvari napamet pricas, a nisi bas skroz sigurna da su tacne...

nisam rekla da su stvorili vec shirili...orgijanjem narkomanijom...ne ogranichvama se na hipike kao jedine narkomane..al posto o njima prichamo.....sida je uveliko postojala da kazem pri razvoju hippie pokreta..mad aje sve bilo tabu tema...oces li mi reci da je homosexualizam nastao u XX veku kad je pochela pricha o tome?

Potpuno iskrivljena slika gledanja na stvari u delu koji je boldovan. Zašto iskrivljena? I sam kažeš da pankeri misle da je rock n roll prevara, a i sami ga sviraju! Punk potpada pod rock muziku! Pankeri sviraju po klubovima jer su tu i počeli, a tu su i ostali pošto je mala grupacija ljudi posećivala njihove svirke. Gotovo je sigurno da nijedna punk grupa i da hoće ne može da napuni nijedan, čak i manji stadion. E sad zavisi koja punk grupa bi ostala dosledna u svojoj ideologiji da su osetili da mogu da napune neki stadion!? Nemoj da budeš siguran da ne bi. Kasnije bi ta grupa verovatno bila proglašena od strane pankera izdajničkom ili komercijalnom, ali to je nezaustavljiv tok u stvarima i poslovima kojima se čovek bavi, to je jednostavno u ljudskoj prirodi da ide napred a ne da sebe sputava u neke okvire kao što su u ovom slučaju klubovi. Imaš u rock n roll-u i velike bendove, i to one kultne, koji pune stadione pa onako za svoju dušu i dušu njihovi najzagriženijih fanova zarede po klubovima i time dokažu da su još veći bend! Meni najdrastičniji primer takvog benda je Pearl Jam.

Nisi shvatio...naravno da Blekmur i Pejdz uzivaju dok sviraju pred 50 000 ljudi...ali kako ja da dodjem do njega,potapsem ga po ramenu i kazem "veceras ste razbili!" ? To je poenta...
Danasnji pankeri se poznaju i ko slusa nas punk uglavnom poznaje sve ove domace bendove jer su se zajedno napili jedno 10000 puta....sto ne mogu reci za nafurane zvezde za koje ti treba VIP ulaznica samo da ih vidis...:roll:

tvoji postovi su sve gluplji i pluplji prosto ne znam sta da komentarisem....:lol: chush njega da se salju rezervne ruke...bravo .....moji ***** su bezali....gde po sumama kao partizani ..zajebavas li se ?
to za ruke je bilo IRONICNO, skontala? Ajde onda mi objasni kako to da hipici nisu morali u rat,a ovi su morali?Da nisu mozda preko neke veze izbegli poziv???

Nisi shvatio...naravno da Blekmur i Pejdz uzivaju dok sviraju pred 50 000 ljudi...ali kako ja da dodjem do njega,potapsem ga po ramenu i kazem "veceras ste razbili!" ? To je poenta...
Danasnji pankeri se poznaju i ko slusa nas punk uglavnom poznaje sve ove domace bendove jer su se zajedno napili jedno 10000 puta....sto ne mogu reci za nafurane zvezde za koje ti treba VIP ulaznica samo da ih vidis...:roll:
Jos jednom,imao si i takvih punkera,pogotovo ovih fensi punkera,sto ja u sustini i ne smatram punkom,tipa green day i druzina:)

AIDS was first reported June 5, 1981, when the U.S. Centers for Disease Control and Prevention recorded a cluster of Pneumocystis carinii pneumonia (now still classified as PCP but known to be caused by Pneumocystis jirovecii) in five homosexual men in Los Angeles.[133] - Preuzeto sa wikipedia-e. :D

i ti zato slušaš pank:lol:

Back