Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

@aleksije radicevic
ovo je ubedljivo najjači video klip sa Balkana, sve ostalo ni da prismrdi...

@Lagerta ako se korisnik nije žalio nemate pravo da presudjujete o valjanosti komentara, kao onomad kad se Žuti brinuli "o autorskim pravima" pa dok su pljačkali državno a hapsili mučenike sa CD-ovima i proglašavali ih "privrednim kriminalcima" a da niko nije bio zastupnik Diznijevih crtaća
Volem da presuđujem, posebno kad imaš napad ''provokativnosti'' :P

Tu niko ne sme ni da prolazi jer su svuda policajci i tzv ''studenti'' sa nabudženim džepovima, sa pancirkama. Može li neko da mi objasni, kako je čovek u ovim godinama, uspeo sve njih da prođe, ako smo imali prilike da vidimo kako se i stanari okolnih zgrada, koji tuda prolaze jer moraju, legitimišu?
Ćaci blokader, stigao direktno iz eu parlamenta :mrgreen:

I ja ne znam šta oni očekuju, lažeš narod toliko očigledno, više se i ne trude da te laži zvuče bar malo realno, omalovažavaš pamet velikog broja ljudi i onda se čudiš kada su ljudi besni i revoltirani? Pa nisu svi ovce u Srbiji niti su ti ćaci brojniji da bi moglo da im prođe ovo zamajavanje sa paljevinom. EU vas je označila, Rusija oladila, Tramp i ne zna ko ste, dakle, pukli ste i lepo to prihvatiš pa odeš. Ukopavaju se danima nenormalnim izjavama najviši vršioci vlasti, ali i dalje misle da su svi glupi konjoglavci.

Tu niko ne sme ni da prolazi jer su svuda policajci i tzv ''studenti'' sa nabudženim džepovima, sa pancirkama. Može li neko da mi objasni, kako je čovek u ovim godinama, uspeo sve njih da prođe, ako smo imali prilike da vidimo kako se i stanari okolnih zgrada, koji tuda prolaze jer moraju, legitimišu?
A mozda i nije sve to bas toliko cuvano kao sto se prica i plasi javnost? Da nije u pitanju napumpana prica?
Stariji sugradjanin prolazi ulicom, ko bi i pomislio da ima neku glupost u planu da uradi...

I ja ne znam šta oni očekuju, lažeš narod toliko očigledno, više se i ne trude da te laži zvuče bar malo realno, omalovažavaš pamet velikog broja ljudi i onda se čudiš kada su ljudi besni i revoltirani? Pa nisu svi ovce u Srbiji niti su ti ćaci brojniji da bi moglo da im prođe ovo zamajavanje sa paljevinom. EU vas je označila, Rusija oladila, Tramp i ne zna ko ste, dakle, pukli ste i lepo to prihvatiš pa odeš. Ukopavaju se danima nenormalnim izjavama najviši vršioci vlasti, ali i dalje misle da su svi glupi konjoglavci.
Hmm..da nisu i onom koji je upucan platili da ga upucaju?

I ja ne znam šta oni očekuju, lažeš narod toliko očigledno, više se i ne trude da te laži zvuče bar malo realno, omalovažavaš pamet velikog broja ljudi i onda se čudiš kada su ljudi besni i revoltirani? Pa nisu svi ovce u Srbiji niti su ti ćaci brojniji da bi moglo da im prođe ovo zamajavanje sa paljevinom. EU vas je označila,
ајде не бркај бабе и жабе!
колко ми иете на пршун ви који истоветујете еу и овај парлемент од јуче

ајде се учитењице коначно мало упути у суштину.
сетисе колко сам ти морао тубити да ти уђе у главу ко је мила пајић и она банда из нс...

тако и сад...

ЕУ је уз вучића

еворпска комисија је донела закључак да је јадар стратешки пројекат за привреду еу! ЕВО АКО НЕ ВИДИШ ДОБРО , ЗА ПРИВРЕДУ ЕУ!
дакле за добробит европске уније нек поцркају срби ко их ебе јел де...

тиме има и немце поготово

друго са макроном је на прст у дупе туцвета рафална симпатија која је за сад коштала преко 2 милијарде и 700 мил евра за 12 авиона рафал који ће доћи 2028 а коштаће још толко два пута за обуку пилота и техничког особљаплус одржавања...
све то иће преко француских банака на кредит! ем ће рфнацузи зарадити на нама тако што нам увале своје старе канте које би требали бацити једном у ђубре ем ће нам још ударити и камату на кредит...

о љубави са америком вашингтонским спораѕумом и трампом и јеврејеимада не говорим

дакле еу ниеј против вучића али ово са европским парлементом је ништа ако еу то не подржи...

ајде се мало инормиши пре него лупеташ

некада стварно свашта причаш а умислиласи да си оводе гете или бар марија кири...

Rusija oladila, Tramp i ne zna ko ste, dakle, pukli ste i lepo to prihvatiš pa odeš. Ukopavaju se danima nenormalnim izjavama najviši vršioci vlasti, ali i dalje misle da su svi glupi konjoglavci.

Zamisli kada živiš u zemlji u kojoj i na tako nešto pomisliš :( pucanje u nogu, besan čovek koji upada sa benzinom? Kad neko upada sa namerom da ubije, toliko promaši pa ga upuca u nogu? Nekako mi je opet vređanje pameti. Mnogo detalja koji su nelogični...
Ma nije ni upucan, sve režirano da bi se snimilo za kurir informer tv.

Back