Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

CIA je razradila perfidne modele ispiranja mozga još 50-ih prošlog veka...
sa nezadovoljnom osobom ti je kao sa malim detetom - samo pričaš bajke i obećavaš u prazno...

I ubiješ mu sve iluzije i nade.

P.s. je l' stojiš, ustvari ako si na ti sa nekim od modova da mi učiniš uslugu jer ja nemam tu opciju ispravke:
Treba da piše eutanazija u gornjem mi postu, mrzim te slovne greške?

I ubiješ mu sve iluzije i nade.

P.s. je l' stojiš, ustvari ako si na ti sa nekim od modova da mi učiniš uslugu jer ja nemam tu opciju ispravke:
Treba da piše eutanazija u gornjem mi postu, mrzim te slovne greške?
15 min za poruku i 2 min za PP
lepo ja pričam @tab503 a on smanjuje "fabrički default"

Ako je sve režirano po mišljenju forumaša kako za ovih 12 sati već negde nije procurela ta režija?

Na mrežama?

Jutro je, tik pre 10h pre podne, frekventno, prolaze ljudi kad seku od Pošte do Terazija i obratno.

Na snimku se vidi da nema nijednog prolaznika što bi značilo da su postavili bar po par policajaca na početku i kraju velikih raskrsnica koji će prolaznike preusmeravati na druge pravce, a to se nije desilo.

Da jeste već bi se neki očevidac negde oglasio, većina Beogradjana je na mrežama.?

Sam izgled čoveka koji je pucao ukazuje na potresenu osobu, bledilo na najverovatniju bolest, a to udruženo sa agresivnošću ovih koji se predstavljaju blokaderima jer studenti su odavno izašli iz te igre ukazuje na šta?

Vrlo moguće da se incident zaista desio, a naknadno zloupotrebljavanje situacije se dešava sa obe strane.

Meni je fenomen orgazmičko oduševljenje rulje izazvano oružanim sukobom sa vrlo verovatnim smrtnim ishodom i slučajnih prolaznika jer sam ovde mogla da se nađem i ja i drugi i peti koji ni sa jednom stranom nema nikakve veze.

Шта год да се данас десило у ћациленду, одговорност за то је пре свега на власти, из много разлога.
А они још покушавају да тај догађај искористе како би додатно погоршали ситуацију и окренули људе једне против других.
Стављати то што власт ради и паламуђење форумаша у исту раван је у најмању руку неозбиљно ;)

Oskar naredio paljevinu da bi pred ćacijima imao opravdanje zašto im sklanja Ćacilend, a mora da to uradi zbog Rezolucije Evropskog parlamenta :kafa:
Potrosise mnogo struje,a sprema se nestasica gasa i nafte,a i pojedose i popise mnogo,a ne placaju nista.Treba to pokriti buzet nekako.Miozda su izastitili u nekoj banci Cacilend,pa sada da uzmu odstetu.

na vlasti je odgovornost jer je ludak dosao sa benzinom i pistoljem da izrazi svoje nezadovoljstvo? rly bro?
На власти је одговорност што је кондуктер поставио шаторе на улици испред Скупштине Србије.
На власти је одговорност што лудак са бензином даје интервју Информеру после хапшења, пре него што га је испитао тужиоц.
На власти је одговорност што овај догађај користи за даље заоштравање односа у друштву.
Наравно да је власт одговорна. Него ко је, баба сера на пијаци?

E vidis, cudi me da neko moze i da pomisli da je takav scenario realniji od scenarija da je jedan bolestan covek siznuo
i napravio glupost gde je neko mogao da strada...
Mozda sam ja isuvise mekana i naivna...moguce..
Nigde nisam ni rekla da oba scenarija nisu moguća, mogla si to da pročitaš u onom istom postu od malopre.

Шта год да се данас десило у ћациленду, одговорност за то је пре свега на власти, из много разлога.
А они још покушавају да тај догађај искористе како би додатно погоршали ситуацију и окренули људе једне против других.
Стављати то што власт ради и паламуђење форумаша у исту раван је у најмању руку неозбиљно ;)
Ma ne, mi imamo ''moć i vlass'' :mrgreen: nikako mi nisu jasni ovi ''branitelji'' neodbranjivog. Možda bih mogla još jedan roman o tome šta je moglo sve da izazove čoveka, a s druge strane i nelogične detalje ove zavrzlame, u oba slučaja je odgovornost na onima koji su do toga doveli. Zamisli kad živiš u zemlji gde ti je sve moguće i nemoguće jer te je onaj koji je zadužen da pravdu i zakon u državi naučio da je laganje nekažnjivo, dapače, poželjno je ;)

Ma ne, mi imamo ''moć i vlass'' :mrgreen: nikako mi nisu jasni ovi ''branitelji'' neodbranjivog. Možda bih mogla još jedan roman o tome šta je moglo sve da izazove čoveka, a s druge strane i nelogične detalje ove zavrzlame, u oba slučaja je odgovornost na onima koji su do toga doveli. Zamisli kad živiš u zemlji gde ti je sve moguće i nemoguće jer te je onaj koji je zadužen da pravdu i zakon u državi naučio da je laganje nekažnjivo, dapače, poželjno je ;)
Прва вест, после 15 минута, је била да је ”блокадер” пуцао у невиног човека?!?!

Прва вест, после 15 минута, је била да је ”блокадер” пуцао у невиног човека?!?!
Uspeli su da ga ispitaju, provere identitet, ma sve za 15 min. Al malu Danku nikad nisu našli :( i da, izluđuje me ova selektivna empatija pojedinih :(

Back