asketa
Poznat
- Poruka
- 8.411
А шта ако и друга страна крене да се скупља, па једни буду на једној, а други на другој страни, а између кордон?
Policija će biti na pravoj strani.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта ако и друга страна крене да се скупља, па једни буду на једној, а други на другој страни, а између кордон?

А видиш да и једни и други њајуке. Можда је нужан неки шоудаун, fejsof, enkaunter ili kako već. А и БГ ми иде на рац. И ови што као нешто нападају а ови им као не дају. Смарање као и све на Балкану.Не брини.
То се неће десити.
Јер, бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака.
Ћацад се бори за општинску плату, а студенти за идеале. У таквој борби, један студент вреди као 10 ћација. Још, ако узмемо бројчану предност студената, мислим да је за Ћацад посебно важно да се цела ситуација реши мирно.
Dijana bi mogla da skupi bar 5 drugih roditelja zrtava, do sada se javila samo jedna iz Ribnikara da je podrzi.
ACO SRBINE ACO SRBINE!!!Ovo je tačno da se i čovek koji nije kršten prekrsti, i to nogama!
Jbm ti ovakvu državu!
Reci bratu da neki dobijaju i po 15.000. Nek traži koliko mu pripada, da ne dozvoli da ga prevare!5000 je dnevnica preko firme , znam moj brat ide.
Skup SNS-a u Novom Sadu, koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, otkazan je. Umesto toga, naprednjaci će se okupiti sutra u Beogradu ispred Skupštine u 17 časova, saznaje Nova.rs.
https://nova.rs/vesti/politika/sazn...u-17-veliki-skup-sns-ispred-skupstine-srbije/
Organizacija skupa u Beogradu uveliko je u toku. Vajber grupama dele se i informacije o kvotama i terminima polaska autobusa.
Pogledajte prilog 1811636
Dijana bi mogla da skupi bar 5 drugih roditelja zrtava, do sada se javila samo jedna iz Ribnikara da je podrzi.
Ali ne izaziva sam nesreće kao vaš Branko Ružić i BačulovVaš radikalski nakot je oduvek bio dobar u prebrojavanju unesrećenih porodica.
Naš Branko Ružić...Ali ne izaziva sam nesreće kao vaš Branko Ružić i Bačulov

Zato što nije bukvalno vaš nije ni bukvalno kriv, izažavam se figurativnoNaš Branko Ružić...![]()

opet vise nego 20 dolara za blokadere od onomad.5000 je dnevnica preko firme , znam moj brat ide.
Hoće nemire i hoće da padne krv.Dakle, smeće hoće da preplavi ćacijima prostor na kom Dijana štrajkuje?
Kakav jebeni bolesnik.
Skup SNS-a u Novom Sadu, koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, otkazan je. Umesto toga, naprednjaci će se okupiti sutra u Beogradu ispred Skupštine u 17 časova, saznaje Nova.rs.
https://nova.rs/vesti/politika/sazn...u-17-veliki-skup-sns-ispred-skupstine-srbije/
Organizacija skupa u Beogradu uveliko je u toku. Vajber grupama dele se i informacije o kvotama i terminima polaska autobusa.
Pogledajte prilog 1811636
OTKAZAN SKUP U NS PA DOKLE CE SADA SETATI ONI SA KOSOVA?
vucic je toliko ugrosen da ni njegov ubica ne zna da ga je trebalo ubitiZnaci informacija o pripremi atentata je 100% tacna, zadnja nada blokadera ocajnika
Hoće nemire i hoće da padne krv.
Фидел Кастро се преврће у гробу, важио је у свету као рекордер по броју атентата, али Аца Србин је показао да је у свему Први, па и у томе.Znaci informacija o pripremi atentata je 100% tacna, zadnja nada blokadera ocajnika
ACO SRBINE ACO SRBINE!!!
muka
a ljudi ni krivi ni dužni...To govori sve o njima.Dijana bi mogla da skupi bar 5 drugih roditelja zrtava, do sada se javila samo jedna iz Ribnikara da je podrzi.
I onda ce da pevaju sote mori sote, bolest i zlo na vrhuncu.Dakle, smeće hoće da preplavi ćacijima prostor na kom Dijana štrajkuje?
Kakav jebeni bolesnik.