GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 37.994
Prolazi svako, cim je blokiran saobracaj mora da se ide peske, kako bi drugacije?
Зар је блокиран саобраћај? Страшно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prolazi svako, cim je blokiran saobracaj mora da se ide peske, kako bi drugacije?
Volem da presuđujem, posebno kad imaš napad ''provokativnosti''@aleksije radicevic
ovo je ubedljivo najjači video klip sa Balkana, sve ostalo ni da prismrdi...
@Lagerta ako se korisnik nije žalio nemate pravo da presudjujete o valjanosti komentara, kao onomad kad se Žuti brinuli "o autorskim pravima" pa dok su pljačkali državno a hapsili mučenike sa CD-ovima i proglašavali ih "privrednim kriminalcima" a da niko nije bio zastupnik Diznijevih crtaća
Ćaci blokader, stigao direktno iz eu parlamentaTu niko ne sme ni da prolazi jer su svuda policajci i tzv ''studenti'' sa nabudženim džepovima, sa pancirkama. Može li neko da mi objasni, kako je čovek u ovim godinama, uspeo sve njih da prođe, ako smo imali prilike da vidimo kako se i stanari okolnih zgrada, koji tuda prolaze jer moraju, legitimišu?
Razočarala ga RezolucijaĆaci blokader, stigao direktno iz eu parlamenta![]()
kažu zli jezici kako hoću da skrenem pažnju na sebe i da ženska samo o meni misliVolem da presuđujem, posebno kad imaš napad ''provokativnosti''![]()
ja sam Real MadridVučić među okupljenima koji pružaju podršku upucanom muškarcu, nose transparent "Svi smo mi Milan"
A mozda i nije sve to bas toliko cuvano kao sto se prica i plasi javnost? Da nije u pitanju napumpana prica?Tu niko ne sme ni da prolazi jer su svuda policajci i tzv ''studenti'' sa nabudženim džepovima, sa pancirkama. Može li neko da mi objasni, kako je čovek u ovim godinama, uspeo sve njih da prođe, ako smo imali prilike da vidimo kako se i stanari okolnih zgrada, koji tuda prolaze jer moraju, legitimišu?
Možda je moj odgovor u prethodnom mom postu..A mozda i nije sve to bas toliko cuvano kao sto se prica i plasi javnost? Da nije u pitanju napumpana prica?
Stariji sugradjanin prolazi ulicom, ko bi i pomislio da ima neku glupost u planu da uradi...
iz kog si ti filma ispao? Lesi se vraća kući?Још мало, па ће СНС багра студентарију од блата да прави...
Ево шта се догоди кад се попну маторцима на *****, одма бензин и утока...![]()
Nesto su mu zamerili,deluje kao covek kome je unisten zivot. Inace otkaz je cest motiv za najteza krivicna dela. Ovaj covek ih je targetirao kao istu ekipu. Ne kazu da ima porodicu,verovatno je sam.Verovatno nije hteo da krade i ubija, mnogi su otpišteni koji nisu bili za sodomu i gomoru 90tih i kasnije.
Negde sam pročitala da boluje od karcinoma...Nesto su mu zamerili,deluje kao covek kome je unisten zivot. Inace otkaz je cest motiv za najteza krivicna dela. Ovaj covek ih je targetirao kao istu ekipu. Ne kazu da ima porodicu,verovatno je sam.
могуће.Negde sam pročitala da boluje od karcinoma...
Auuu...mislim ne bih da ga branim ali idealan profil. Znate i sami da je takvih kolko hoces po gradu.Negde sam pročitala da boluje od karcinoma...
Uspeo si, ženska moderatorka samo na tebe mislikažu zli jezici kako hoću da skrenem pažnju na sebe i da ženska samo o meni misli![]()
iz kog si ti filma ispao? Lesi se vraća kući?
Hmm..da nisu i onom koji je upucan platili da ga upucaju?I ja ne znam šta oni očekuju, lažeš narod toliko očigledno, više se i ne trude da te laži zvuče bar malo realno, omalovažavaš pamet velikog broja ljudi i onda se čudiš kada su ljudi besni i revoltirani? Pa nisu svi ovce u Srbiji niti su ti ćaci brojniji da bi moglo da im prođe ovo zamajavanje sa paljevinom. EU vas je označila, Rusija oladila, Tramp i ne zna ko ste, dakle, pukli ste i lepo to prihvatiš pa odeš. Ukopavaju se danima nenormalnim izjavama najviši vršioci vlasti, ali i dalje misle da su svi glupi konjoglavci.
Zamisli kada živiš u zemlji u kojoj i na tako nešto pomislišHmm..da nisu i onom koji je upucan platili da ga upucaju?
u ćacilendu, velikom ćacilenduUspeo si, ženska moderatorka samo na tebe misli
![]()
![]()
p.s. pleonazam -samo za Simu![]()
ајде не бркај бабе и жабе!I ja ne znam šta oni očekuju, lažeš narod toliko očigledno, više se i ne trude da te laži zvuče bar malo realno, omalovažavaš pamet velikog broja ljudi i onda se čudiš kada su ljudi besni i revoltirani? Pa nisu svi ovce u Srbiji niti su ti ćaci brojniji da bi moglo da im prođe ovo zamajavanje sa paljevinom. EU vas je označila,
Rusija oladila, Tramp i ne zna ko ste, dakle, pukli ste i lepo to prihvatiš pa odeš. Ukopavaju se danima nenormalnim izjavama najviši vršioci vlasti, ali i dalje misle da su svi glupi konjoglavci.
Ma nije ni upucan, sve režirano da bi se snimilo za kurir informer tv.Zamisli kada živiš u zemlji u kojoj i na tako nešto pomislišpucanje u nogu, besan čovek koji upada sa benzinom? Kad neko upada sa namerom da ubije, toliko promaši pa ga upuca u nogu? Nekako mi je opet vređanje pameti. Mnogo detalja koji su nelogični...