i ti si uzdisala za njim pa se nesto desilo i sada si ko ljuta gujaKako imaš živaca da ga gledaš, slušaš..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ti si uzdisala za njim pa se nesto desilo i sada si ko ljuta gujaKako imaš živaca da ga gledaš, slušaš..?
manijakOstade čovek "Simo" ođe...
A za mene...
Ovako nekako ide početak "Lolite" Vladimira Nabokova: Kod kuće su je zvali "Lola", drugarice su je zvale "Lo", u školi je bila "Dolores", a u mom srcu uvek će biti "Lolita".

Pravi lirski opisOstade čovek "Simo" ođe...
A za mene...
Ovako nekako ide početak "Lolite" Vladimira Nabokova: Kod kuće su je zvali "Lola", drugarice su je zvale "Lo", u školi je bila "Dolores", a u mom srcu uvek će biti "Lolita".
A meni Enigma: Na Hb forumu je bio Graničar, za prijatelje je bio Graničarko, za neprijatelje Ograničeni, na Krstarici je bio Simo Dubajić i Enigma, a u mom srcu uvek će ostati Živadin!
![]()
Napadač je jasno rekao zašto je to uradio. Očigledno se vidi da čovek nije u vinklu. Ostrašćen a priglup pojedinac. A zašto ovo ne osudjujete, ja stvarno ne znam..alooo, upucan je čovek....
Ja sam zaslužna za nadimak Ograničeni.Ostade čovek "Simo" ođe...
A za mene...
A meni Enigma: Na Hb forumu je bio Graničar, za prijatelje je bio Graničarko, za neprijatelje Ograničeni, na Krstarici je bio Simo Dubajić i Enigma, a u mom srcu uvek će ostati Živadin!
![]()

Načitanos, bre...manijak![]()
"Treba li Vam nešto gospodine" u ćacilendu čudo neviđenoPogledajte prilog 1804687
Da ponovim - zapravo sam ja koji je trebao primiti taj metak.
Taj čovjek ima troje djece, dok sam ja tek ronin, koji luta kroz život.

skloni se od mene...Načitanos, bre...
Priznajem, posle Đilasa i ekipe sam očekivala zaista zaokret, zakon, iskorenjivanje korupcije. I jeste počelo da se gradi, i putevi, ali poslednjih godina je toliko očigledna otimačina počela, toliko očigledna korupcija, gaženje svih mogućih zakona samo ako si član sns-a, da su mi se zgadili. Posebno što su dokrajčili obrazovni sistem.i ti si uzdisala za njim pa se nesto desilo i sada si ko ljuta guja
Evo ga Aco ubacio sam ovu sliku po tvojoj želji.Ostade čovek "Simo" ođe...
A za mene...
![]()

Jeste, vlast treba sve redom da pretresa...ko god da prodje pored skupstine ruke u vis...Шта има да га осуђујемо, кад није у винклу? Лик је за лечење.
Оно што мене брине је очигледна неспособност власти, којој се у центру Главног града, између Скупштине и Председништва државе, где је све пуно полиције и служби безбедности, шета лик са бензином и пиштољем...
Та неспособност је за осуду.
Kakav si ti nerealni optimista. I dalje.Priznajem, posle Đilasa i ekipe sam očekivala zaista zaokret, zakon, iskorenjivanje korupcije. I jeste počelo da se gradi, i putevi, ali poslednjih godina je toliko očigledna otimačina počela, toliko očigledna korupcija, gaženje svih mogućih zakona samo ako si član sns-a, da su mi se zgadili. Posebno što su dokrajčili obrazovni sistem.
normalno, isti sistem kao i vlast.prva je objavila Marinika, svuda ona stigne...
Verovatno nije hteo da krade i ubija, mnogi su otpišteni koji nisu bili za sodomu i gomoru 90tih i kasnije.Inace ovaj covek sto je pucao,radio je u DB do 1993 g.? Izbacen? U penziju otisao 2009 na osnovu beneficiranog radnoog sttaza.. Do penzije je povremeno radio kao nocni cuvar. Minimalna penzija.
Nikada im nije oprostio sto je izbacen iz DB najverovatnije Titov kadar,koji su Milosevic i Seselj pocistili iz sluzbe.
vidi se da je cirkus u pitnaju i scenario...![]()
Kazem...show od false flaga...
...
I Aleksa je stari zavetnik.@aleksije radicevic
ovo je ubedljivo najjači video klip sa Balkana, sve istalo ni da prismrdi...
@Lagerta ako se korisnik nije žalio nemate pravo da presudjujete o valjanosti komentara, kao onomad kad se Žuti brinuli "o autorskim pravima" pa dok su pljačkali državno a hapsili mučenike sa CD-ovima i oroglašavali ih "privrednim kriminalcima" a da niko nije bio zastupnik Diznijevih crtaća

I turi u potpis njegovu izjavu: Nemoj ti mene da učiš!Evo ga Aco ubacio sam ovu sliku po tvojoj želji.![]()

Nema to veze s optimizmom.Kakav si ti nerealni optimista. I dalje.
Tu niko ne sme ni da prolazi jer su svuda policajci i tzv ''studenti'' sa nabudženim džepovima, sa pancirkama. Može li neko da mi objasni, kako je čovek u ovim godinama, uspeo sve njih da prođe, ako smo imali prilike da vidimo kako se i stanari okolnih zgrada, koji tuda prolaze jer moraju, legitimišu?Jeste, vlast treba sve redom da pretresa...ko god da prodje pored skupstine ruke u vis...
Jeste, vlast treba sve redom da pretresa...ko god da prodje pored skupstine ruke u vis...
Prolazi svako, cim je blokiran saobracaj mora da se ide peske, kako bi drugacije?Tu niko ne sme ni da prolazi jer su svuda policajci i tzv ''studenti'' sa nabudženim džepovima, sa pancirkama.
Tu niko ne sme ni da prolazi jer su svuda policajci i tzv ''studenti'' sa nabudženim džepovima, sa pancirkama. Može li neko da mi objasni, kako je čovek u ovim godinama, uspeo sve njih da prođe, ako smo imali prilike da vidimo kako se i stanari okolnih zgrada, koji tuda prolaze jer moraju, legitimišu?