Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

1000011899.jpg

Da ponovim - zapravo sam ja koji je trebao primiti taj metak.
Taj čovjek ima troje djece, dok sam ja tek ronin, koji luta kroz život.

Ankete kažu da u većinskoj Srbiji njegove šizoidne laži više ne prolaze,
Evropski parlament mu rekao da njegove šizoidne laži više ne prolaze
,on nadgrađuje sumanute idiotarije za DJV morone koji su mu ostali
.Da nije ovoliko zao i odvratan, žalio bih ga

Eno ga, obraća se moronima ispred šatora, ima ih pedesetak sa sve podstanarima u glavi.

Ne sećam se da sam je uvatio nekada u toj vrsti greške, a padaju mi u oči, lako... :mrgreen:

@Lagerta Lagi, ljubavi, zašto mi za plin kažemo gas, a onu bocu koju napunimo gasom, nazivamo plinska, a ne gasna? Današnja dešavanja u Ćacilendu me navedoše na ovo pitanje! :think:
e vidite..

čak i najveći patriota koji će opljuvati sok od rajčice neće se libiti da kaže "čokolada sa rižom"

to je zato što je za nas pirinač ono što ide za pilav ili sutlijaš a riža ono što ide u čokoladu

tako da je odgovor na vaše pitanje jako jednostavno

gasna boca bi bila neka boca koja radi na gas
a plinska boca je da skuvaš kafu

e vidite..

čak i najveći patriota koji će opljuvati sok od rajčice neće se libiti da kaže "čokolada sa rižom"

to je zato što je za nas pirinač ono što ide za pilav ili sutlijaš a riža ono što ide u čokoladu

tako da je odgovor na vaše pitanje jako jednostavno

gasna boca bi bila neka boca koja radi na gas
a plinska boca je da skuvaš kafu
Pilav je turcizam, uaaaa balijeee :P

Dr Simo pardoniram se onda ;)
Ostade čovek "Simo" ođe...
A za mene...
Ovako nekako ide početak "Lolite" Vladimira Nabokova: Kod kuće su je zvali "Lola", drugarice su je zvale "Lo", u školi je bila "Dolores", a u mom srcu uvek će biti "Lolita".

A meni Enigma: Na Hb forumu je bio Graničar, za prijatelje je bio Graničarko, za neprijatelje Ograničeni, na Krstarici je bio Simo Dubajić i Enigma, a u mom srcu uvek će ostati Živadin! :lol:

hq720.jpg

Back