Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.572
Da ponovim - zapravo sam ja koji je trebao primiti taj metak.
Taj čovjek ima troje djece, dok sam ja tek ronin, koji luta kroz život.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odaću ti tajnu.Simo ima 2 završene škole,2 zanimanja.Kolko ti imaš?Ma znamo mi da ti znaš, samo nećeš da se izlećeš...![]()
Ako ti tako kažešPa da.Kad ti napraviš grešku onda je greška u kucanju,al kad npr.ja napravim onda je to nepismenost.

Ankete kažu da u većinskoj Srbiji njegove šizoidne laži više ne prolaze,
Evropski parlament mu rekao da njegove šizoidne laži više ne prolaze
,on nadgrađuje sumanute idiotarije za DJV morone koji su mu ostali
.Da nije ovoliko zao i odvratan, žalio bih ga
Ja znam da vozim tačke!Odaću ti tajnu.Simo ima 2 završene škole,2 zanimanja.Kolko ti imaš?

Ponavaljao si 8. razred dva putaOdaću ti tajnu.Simo ima 2 završene škole,2 zanimanja.Kolko ti imaš?

Ko Lola iz kola?Ja znam da vozim tačke!![]()

4×.Ponavaljao si 8. razred dva puta![]()
Kako imaš živaca da ga gledaš, slušaš..?Eno ga, obraća se moronima ispred šatora, ima ih pedesetak sa sve podstanarima u glabi.
Jedno zanimanje je izučio kod Žike Pavlovića, a za drugo prvi put čujem?Odaću ti tajnu.Simo ima 2 završene škole,2 zanimanja.Kolko ti imaš?

Dr Simo pardoniram se onda
e vidite..Ne sećam se da sam je uvatio nekada u toj vrsti greške, a padaju mi u oči, lako...
@Lagerta Lagi, ljubavi, zašto mi za plin kažemo gas, a onu bocu koju napunimo gasom, nazivamo plinska, a ne gasna? Današnja dešavanja u Ćacilendu me navedoše na ovo pitanje!![]()
S pomoćnim točkićima ili bez?Ja znam da vozim tačke!![]()
Kako imaš živaca da ga gledaš, slušaš..?
provokacijaDr Simo pardoniram se onda![]()
Pilav je turcizam, uaaaa balijeeee vidite..
čak i najveći patriota koji će opljuvati sok od rajčice neće se libiti da kaže "čokolada sa rižom"
to je zato što je za nas pirinač ono što ide za pilav ili sutlijaš a riža ono što ide u čokoladu
tako da je odgovor na vaše pitanje jako jednostavno
gasna boca bi bila neka boca koja radi na gas
a plinska boca je da skuvaš kafu

Bez!S pomoćnim točkićima ili bez?

Siroti gospodin Bogdanović sa slikePogledajte prilog 1804687
Da ponovim - zapravo sam ja koji je trebao primiti taj metak.
Taj čovjek ima troje djece, dok sam ja tek ronin, koji luta kroz život.
I to savlado bez točkića.Napreduješ.

Slažem se, zamisli trpiš lupetanje tipa sa njegove leve straneSiroti gospodin Bogdanović sa slike
moja sućut čoveku pa i u Vojvodini kuvaju čorbe a kao bili pod Austrougarskom?Pilav je turcizam, uaaaa balijeee![]()

Ostade čovek "Simo" ođe...Dr Simo pardoniram se onda![]()

nemojte tako, vidi se da je Predsednik bio pod stresomSlažem se, zamisli trpiš lupetanje tipa sa njegove leve stranemoja sućut čoveku
![]()