Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.771
Nesto i od liama da valja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo deluje zanimljivo. Skandinavce retko greše a gosn Mikelsena nisam gledao do sada u lošem filmu.
vidio danas na torentima..sad pogleda trejler..ono sto mi se ne dopada, covjek je rodjen u sj irskoj dok u trejleru prosto se vidi 100% americki akcenat..radnja u irskoj..ne kontam..5/10
Nesto i od liama da valja
E nije bas mi se i dopao sto nije americko sranje od produkcijevidio danas na torentima..sad pogleda trejler..ono sto mi se ne dopada, covjek je rodjen u sj irskoj dok u trejleru prosto se vidi 100% americki akcenat..radnja u irskoj..ne kontam..
I ja ga volim zao mi sto ne smima cesceOvo deluje zanimljivo. Skandinavce retko greše a gosn Mikelsena nisam gledao do sada u lošem filmu.
ne pricam o produkciji, vec da je zaboravio irski akcenat..malo je zalosno..vjerujem da si gledo snatch, jes vidio kako amer bred pit spika...E nije bas mi se i dopao sto nije americko sranje od produkcije
Ali to potenciranje akcenta je dodatna isforsirana glumane pricam o produkciji, vec da je zaboravio irski akcenat..malo je zalosno..vjerujem da si gledo snatch, jes vidio kako amer bred pit spika...
Po mom mišljenju, bitke su dobro odrađene (što se tiče režije). Samo je trebalo prikazati više njih. Ovako je najslavniji dio Napoleonovog životopisa prikazan u jednoj bici kod Austerlica. Ratovi pet koalicije, osvajanje Italije, osvajanja Španije,... Sve je zaboravljeno.Baš i nije, bitke su zbrzane i najviše vremena je posvećeno bici kod Vaterloa koju je izgubio... valjda sve deo plana da se Napoleon predstavi u sto manje slavnom svetlu.
ajd sad si me zainteresovaoIn the Land of Saints and Sinners
Filmcina.
Odavno Liam nije snimio ovako dobar film. Uz Commutera najbolji koji je snimio u poslednjih 10 godina.
Savrsena ekipa legenda Colm Meaney kao u najboljim danima, Jack Gleeson - mali smrda Joffrey iz Game of Thrones - ovde je dodao jos jednu crtu svom liku i delu, veteran Ciaran Hinds kog isto znate iz Game of Thrones, nominovan za Oskara prosle godine za Belfast, odlicna Kerry Condon i na kraju Liam Neeson motivisaniji nego inace.
Uzivanja u kinematografiji i zanimljivoj prici smestenoj u malo Irsko selo, gde se medju lokalcima kriju ubice i teroristi.
Preporuka.![]()
poljakinje su dobreeeh...Topla preporuka svakome jer je film zaista vrhunski uradjen i vrlo je brutalan, slikovit, sjajno dovršen. Nećete se pokajati.