Шта сте гледали од Володимира Зеленског?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
94.330
Украјински глумац Володимир Зеленски је остварио солидан број филмских улога, а најширу популарност је стекао серијом "Слуга народа", где глуми председника Украјине.

117897.jpg

Остварио је у Украјини значајну глумачку каријеру, а најчешће је глумио на руском језику, забрањеном у Украјини.

Размишљам да погледам серију Слуга народа, ако је има на Нетфлиху.

Обичан професор повести, постаје председник Украјине.

Слично је као код нас. Мислим да можемо видети пуно сцена са којима можемо да идентификујемо нашу полиитчку сцену.

И код нас проф. у средњој, додуше психологије, постао случајно председник.

Још случајније, гробар постао председник.

vec petu godinu ide neka dosadna serija gde se natezu sa putinom u sporednoj ulozi oko nekog imanja

Ја, некако, мислим да ће Зеленски ускоро да снима у Холивуду филм по истинитој причи,

а главног негативца ће да глуми Данијел Крејг.

_108388173_gettyimages-1139307183.jpg

Ја, некако, мислим да ће Зеленски ускоро да снима у Холивуду филм по истинитој причи,

а главног негативца ће да глуми Данијел Крејг.

_108388173_gettyimages-1139307183.jpg
holivud uvek promeni nesto u likovima tako da je ovaj verovatniji:

kr.jpg

Украјински глумац Володимир Зеленски је остварио солидан број филмских улога, а најширу популарност је стекао серијом "Слуга народа", где глуми председника Украјине.

117897.jpg

Остварио је у Украјини значајну глумачку каријеру, а најчешће је глумио на руском језику, забрањеном у Украјини.
Како то да си пропустио професора Голоборотка, Алтере... емитовала се серија код нас пре пет-шест година.
Ево, нешто за увод, да употпунимо причу о свестраности Зеленског:

117897.jpg

nisam nista ali mi je interesantno da je on (ironicno) bio finansiran od oligarha a ismejavao oligarhiju na tv

117897.jpg

Ruski jezik uopšte nije zabranjen u Ukrajini. Još jedna rusofilska laž.
Inače Zelenski se glumom bavio iz hobija, a diplomirao je pravo.

Back