Glasine

O meni kolaju glasine da sam abnormalno bogat a da ovde ispunjavam svoju bolesnu potrebu da zivim bijedno i mesam se sa prostim svetom i glumim sitnog sluzbenika
Sta cu..... :cry:
A sad me izvinite, moram da pustim 784.000 plata

То нису гласине, то је истина!
Него, дај гласине, трачеве..:rtfm:

Glasine i meni, hm...

1. da sam muško,
2. da sam debela, ružna i frustrirana pa zato mrzim do pola dana sebe, od pola dana ceo svet,
3. razvedena, muž me ostavio zbog sekretarice,
4. imam troje dece, ali krijem,
5. jurim i sexualno rabim sirote, naivne forumaše mlađe od 25 (posebno one sa LJiS-a),
6. razroka sam.

Sve je tačno osim prve stavke. Nisam muško.

Super je dok se prica o meni .... I kada sam ja tu onda svi zacute .... Nije bitno da li se moje prisustvo primeti,vec moje odsustvo oseti :) Uglavnom su negativni komentari kod zena,a pozitivni kod muskaraca...Klasika!

A što je super dok se priča? Msm, daleko od toga je to tragedija, al' ne kapiram zašto je super, cela ta filozofija o dobrom konju, "bolje i da pričaju nego da ne pričaju" i sl. kad su glasine i tračevi u pitanju mi je tabloidna skroz :confused:

A što je super dok se priča? Msm, daleko od toga je to tragedija, al' ne kapiram zašto je super, cela ta filozofija o dobrom konju, "bolje i da pričaju nego da ne pričaju" i sl. kad su glasine i tračevi u pitanju mi je tabloidna skroz :confused:

I meni nije jasno.
Što se mene tiče, mogu slobodno da me ne primećuju.
Nije mi životni san da budem taj konj što ga prašina prati.

ja ništa ne vidim, ništa ne čujem, kad i čujem ne reagujem.
znam ko sam ja i oni najbliži znaju ko sam, nemam želju ni nameru bilo kome da se dokazujem,
pa ni sitnim dušama koje nemaju šta drugo u životu da rade sem da posmatraju druge i pričaju li pričaju :aha:

Super je dok se prica o meni .... I kada sam ja tu onda svi zacute .... Nije bitno da li se moje prisustvo primeti,vec moje odsustvo oseti :) Uglavnom su negativni komentari kod zena,a pozitivni kod muskaraca...Klasika!

...hm, bila sam sigurna da si ti zena koju je masu puta raskrvario ruzan komentar...mrzim sto su nas naterali da podizemo zidine...:(

...ovo za zene i muskarce kod mene dodje upravo suprotno...zene me mahom lagano prihvate dok su muski opasniji...

mene stalno ogovaraju.
uglavnom sexualno, i uglavnom pogresno:lol:
sad sam skoro cula jedan trac na poslu koji ime bas povredio..:confused:
koliko god ostaris, oguglas, naviknes se, ipak me pogodi, bezarazlozna surova izmisljotina stvorena samo sa jednim ciljem> da me unizi..
i da, necu da budem konj, ocu da me ne vide..:neutral:

...hm, bila sam sigurna da si ti zena koju je masu puta raskrvario ruzan komentar...mrzim sto su nas naterali da podizemo zidine...:(

...ovo za zene i muskarce kod mene dodje upravo suprotno...zene me mahom lagano prihvate dok su muski opasniji...
Naravno... zato sam dodala da se moje odsustvo oseti ... Uglavnom su negativni komentari... koliko god bili netacni jer sam ja direktna i otvorena zena!

Ps.tamo gore nekoj forumasici mogu da dodam da ja konj nisam,mogu biti samo zdrebe! ;)

ja ništa ne vidim, ništa ne čujem, kad i čujem ne reagujem.
znam ko sam ja i oni najbliži znaju ko sam, nemam želju ni nameru bilo kome da se dokazujem,
pa ni sitnim dušama koje nemaju šta drugo u životu da rade sem da posmatraju druge i pričaju li pričaju :aha:

Nazalost Balkan je takva sredina da se ovde ljud bave tudjim zivotima,dok ja u Milanu i Bologni,evo za dve godine nisam upoznala prve komsije...Niti ih ja zanimam,niti oni nesto posebno mene... ali kako krocim na tlo Srbije... Haos u najavi. Sada me samo iznervira ljudska glupost.A sve ono sto pricamo i radimo govori o nama...tako da ja te ljude na taj nacin gledam. Da nemaju sopstven zivot,i neka pricaju ... :)

Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?

Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku... :D

Samo da mi je znati ko je pokrenuo... :lol:

Dok sam bila mlada strašno sam se nervirala kada čujem neke nebuloze o sebi ili o mojoj porodici, ali godine i iskustvo su čudo neviđeno. Sada volim da dodam začin na glasine. Na pr. kada sam pre desetak godina imala saobraćajku, pa bila u komi, pa bila dve godine u invalidskim kolicima, moram priznati, ceo gradić je bio uz mene, ali čim sam se oporavila oMa počela sranja. Deca su mi pričala da dok sam bila u komi, imala sam običaj da ponekad nešto i progunđam, a oni su uspeli da razumeju samo to da želim da vozim rolere. Kada sam se oporavila i ponovo stala na obe noge, oni su insistirali i kupili mi rolere, nisu bili oni iz moje mladosti na dva nivoa i morala sam da učim ponovo, kao dete kad uči da hoda, ali mi je bilo neizmerno zadovoljstvo da naučim da vozim.
Ne razmišljajući mnogo o reakcijama ljudi, počela sam da vozim kao luda, ujutro, u podne, uveče, a onda su krenule priče iliti glasine, te žena odlepila, te našla drugog jer se ponovo rodila, i još mnogo pikantnih pričica.
Sada vozim isključivo noću, matori i ja krenemo, on na biciklu, ja za njim, a ako se slučajno i zadesi neki šetač u kasne sate, ja mu doviknem: nemoj majke ti da kažeš mom matorom da si me video, pomisliće ko zna šta, sutradan na pijaci ili u prodavnici novi trač, a meni lepo, ma ko ih hebe u životu, neka laju ako im je to duševna 'rana:hahaha:

Oduvek mi je bilo interesantno kad žena kaže da je sve žene mrze, ljubomorne su jer je ja najnaj.. u svemu, a muški obožavaju. :aha: Uz ovo sledi - nemam drugarice, imam samo drugove.

Mene zanima - kako uspete da izazovete sve te negativne komentare od strane žena? I ja sam žensko, al nisam nešto primetila da su druge žene neprijateljski nastrojene prema meni, a nisam ni ja prema njima. Pitanje se ne odnosi samo na malu razbojnicu čiji sam post citirala, već na ceo fenomen žene-me-mrze.

Mene su opleli u mom rodnom gradu(a gde drugde :lol: ) pre ohoho,10-ak godina.
Bas par gadnih stvari je bilo izreceno,od strane jedne zenske osobe... :roll:
Nisam se potresla,al' sam bila zatecena kolicinom gadosti....koja je izasla iz nje :confused:
Nije naisla na preteran odaziv,a i ja nisam reagovala,i to se zaboravilo...
...al' ja i dalje imam pritajenu potrebu da joj na.bijem pesnicu u usta :evil:
:lol:

Poslednja izmena:

Tačno tako, ljudi mogu i lepo da pričaju o drugima, al nešto kao da im ne ide :(

Na glasine koje poteknu od ljudi koji me ne poznaju, ne obracam mnogo paznje. Mnogo teze podnosim one koje plasiraju oni koje smatram bliskim, to me uvek povredi, koliko god da se trudim da iskuliram.

retko kad cujem jer i ne volim da se upustam u takve razgovore....tj, izbegavam ih koliko mogu, ali zensko sam pa mi se omakne....a zbog nekih vrlo delikatnih situacija uz adnje vreme bilo ih je solidno mnogo.....nekad me nerviraju, nekad me boli uvo....smenjuju mi se stanja.....sve u svemu, volim da sam inkognito :))))

Zene me mrze a muskarci obozavaju :lol: miss smart odlicno zapazanje
Moze to Ali. Uz odredjeni model ponasanja
Mene n'a poslu insu voleli muskarci ciji Sam autoritet dovela u pitanje ili zgazila
A volele su me zene koje su postovale pravednost kao osobinu i s kojima Sam se lepo zezala
Nema potrebe sébi stvarati neprijatelje od zena
N'a kraju s Kim ces da popijes kaficu ili iskomentarises novu kolekciju ako ne s zenom

:lol:

Sad sam saznao da se prica da ovaj moj avatar simbolizuje moju zatvorenost koja je prouzrokovana raskidom dugogodisnje veze i da se prica nikog ne pustam sebi jer vise nisam u stanju da volim. :D

Sto se avatara tice, njega imam vec godinama...
A to sto se tice toga sto nisam u stanju da volim... :D
E, bas me zanima od koga je ovo poteklo...

Back