Glasine

Pade mi napamet da ipak postoje glasine koje me onako automatski izbace iz takta a to su glasine o mom narodu.
Mislim imamo mi toliko toga sto nije kako treba tako da mi svaki visak dodje kao so na ranu.
Kad su Madjari objavili da je Srbin ovaj ubica monstrum tako mi nesto tesko palo, kao da ga poznajem licno, kao da mi je neko i nesto, a onda kad su to demantovali lepo im naglas rekoh "bo vam Srbin mater jeste culi sad", jest' da sam bila sama kuci ali mi lakse sto im rekoh! :)

Da li je i ovo glasina ?
Meni dodje kao optužba...

Da, i ja sam temu shvatila kao da se misli na glasine koje su po mom misljenju ipak nesto bezazleno u odnosu na klevete. Glasine su mi ono sto bi kao moglo udariti na cast i zbog cega se pretrpi dusevni bol a klevete nesto sto dovodi u pitanje posao ili rizik da covek odgovara za neko delo koje je zakonom kaznjivo.

Da, i ja sam temu shvatila kao da se misli na glasine koje su po mom misljenju ipak nesto bezazleno u odnosu na klevete. Glasine su mi ono sto bi kao moglo udariti na cast i zbog cega se pretrpi dusevni bol a klevete nesto sto dovodi u pitanje posao ili rizik da covek odgovara za neko delo koje je zakonom kaznjivo.

Ako je i to vrsta glasina , onda moram da promenim post ...jer na takve glasine reagujem !!!!

Pfff uvek Sam radila zanimljivije stvari nego sto su ONi mogli da smisle
Tako da glasine me nisu potresle u skorije vreme
Mozda ranije
Ali sad jok, sem toga ne zblizavam se toliko s ljudima da bi to doslo do mene

Interesantno je da ne širi svako glasine. Tačno postoji profil čoveka koji uživa u širenju glasina. Recimo u nekoj firmi uvek ista grupica ljudi:evil: palamuda o svemu i o svakom. Koliko puta ispričaju priču o nekom, toliko verzija te priče imaju...samo li dodaju, dodaju...:roll:

Tako je
Kod n'as su to uvek bile dve kokoske koje su od polovicnih informacija i nagadjanja sirile price
Npr za direktora su primetile da svakog dana izlazi u 9h30
I onda da bi bilo zanimljivije izmislile da izlazi da se vidi i pohe8e jednu prodavacicu
E sad posto jà volim da raskrinkavam i u zivotu pozovem ga u 9h40 da ga nesto pitam
A on mi odgovara s punim ustima, covek izlazio n'a dorucak :roll:

Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?

Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku... :D

Samo da mi je znati ko je pokrenuo... :lol:
Ima faza. Prvo mi smešno, onda me kopka ko je ako ne znam detalje i na kraju me prođe. A čula sam baš forumsku jednu, kako se pentram po stolovima kad popijem, vrištim i razbijam čaše i ne znam šta još :lol:

Pa dosadno im a i ove su bile zlobne
Znaci ova jedna je svakog vikenda u baru prevarila decka s drugim sama pricala
Hvalila se kako je cuguarka opasna blabla
Nikad nikome nisam rekla
Ona cim je saznala nesto o meni, mnogo manne strasno , odmah je rasirila bez ikakvog blâma
Zato ce da nahe8e
Ovog vikenda od mene
Ali ako se nadje n'a putu nekog stokilasa moze stvarno da bude polomljena

Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?

Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku... :D

Samo da mi je znati ko je pokrenuo... :lol:

Totalno sam neprimetna i nevidljiva gotovo drugima ili za druge, jer se ne guram i ne ističem, nisam dominantni tip ličnosti pa i nema sta da se priča o meni jer nisam u prvim borbenim redovima. :D Fakat je da ja vredim više no što pokazujem a kako niko nije ni zeleo da upozna istinski moju prirodu, ni ne moze me znati kakva ja zaista jesam, srce od pamuka u grudima, pa me sve to i ne dotiče. Neka priča ko šta hoće...:heart: :kiss:

Totalno sam neprimetna i nevidljiva gotovo drugima ili za druge, jer se ne guram i ne ističem, nisam dominantni tip ličnosti pa i nema sta da se priča o meni jer nisam u prvim borbenim redovima. :D Fakat je da ja vredim više no što pokazujem a kako niko nije ni zeleo da upozna istinski moju prirodu, ni ne moze me znati kakva ja zaista jesam, srce od pamuka u grudima, pa me sve to i ne dotiče. Neka priča ko šta hoće...:heart: :kiss:

treba da budes dosadna i ljigava onda verovatno nece da te diraju, nije dovoljno da si neprimetna

Pravim se 'da nisam kod kuce' :hahaha::hahaha:
Salu na stranu, ne dajem ni pet para za kojekakve gluposti, ali mnogo vode je proteklo Savom i Dunavom dok nisam odrasla, sazrela, odbolovala i shvatila da je to nepotrebno gubljenje vremena....:ok:

Aha to sam i ja mislila pa sam onda shvatila da baš takve najviše vole da pr caju iza leđa.

Vidiš, neko drugi bi se sa tobom sada samp prepucavao i terao mak na konac. Moje vreme je moj zivot i ja na zlurade komentare i na lošu konotaciju posta reagujem tako...da ne reagujem. Ovo je bio moj doprinos temi. Vidim da se situacija an Krsti ništa ne menja, vec samo se u postepenoj meri i povecava ono zbog cega dugo nisam ni pisala. Moj doprinos temi je dat, hvala na paznji. :cao: :kiss:

Pade mi napamet da ipak postoje glasine koje me onako automatski izbace iz takta a to su glasine o mom narodu.
Mislim imamo mi toliko toga sto nije kako treba tako da mi svaki visak dodje kao so na ranu.
Kad su Madjari objavili da je Srbin ovaj ubica monstrum tako mi nesto tesko palo, kao da ga poznajem licno, kao da mi je neko i nesto, a onda kad su to demantovali lepo im naglas rekoh "bo vam Srbin mater jeste culi sad", jest' da sam bila sama kuci ali mi lakse sto im rekoh! :)

ma, malo je cistokrvnih u stvari.

Vidiš, neko drugi bi se sa tobom sada samp prepucavao i terao mak na konac. Moje vreme je moj zivot i ja na zlurade komentare i na lošu konotaciju posta reagujem tako...da ne reagujem. Ovo je bio moj doprinos temi. Vidim da se situacija an Krsti ništa ne menja, vec samo se u postepenoj meri i povecava ono zbog cega dugo nisam ni pisala. Moj doprinos temi je dat, hvala na paznji. :cao: :kiss:

mene je u skoli strashno pogodila neka naizgled naivna i smeshna glasina a problem je mozda bio sto se nisam direktno izdrala na nekog nego sam cutala kuvala i jos vise se otudjavala?
boze al sam osecajna

Back