Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
o meni nema ni jedne.....osecam se zapostavljeno, kako da se uklopim u forumski milje
![]()
Sta sam ja sve cuo o tebi...
Ali, ne sirim dalje...
Mislim, ne mnogo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o meni nema ni jedne.....osecam se zapostavljeno, kako da se uklopim u forumski milje
![]()
Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
:
nikada nisam cula neku glasinu o sebi, ni u RL, a narocito ovde
mislim da je to zato sto se prilicno drzim po strani, nenametljiva sam, nemam previse drustvenih kontakata, nicime se ne izdvajam, nisam od onih zanimljivih i "top5" forumasica, te samim tim nisam ni zanimljiva za komentarisanje, a kamoli za izmisljanje i sirenje traceva
a, ne znam kako bih reagovala da cujem..verovatno bih briznula u plach, bilo bi mi uzasno krivo a mozda bih cak malo bila i ljuta na osobu koja je to izmislila, i odmah bih je kontaktirala, onako ljudski, da je pitam u cemu je problem, ako mozemo to nekako da izgladimo i da ne remetimo dalje odnose
nikada nisam cula neku glasinu o sebi, ni u RL, a narocito ovde
mislim da je to zato sto se prilicno drzim po strani, nenametljiva sam, nemam previse drustvenih kontakata, nicime se ne izdvajam, nisam od onih zanimljivih i "top5" forumasica, te samim tim nisam ni zanimljiva za komentarisanje, a kamoli za izmisljanje i sirenje traceva
a, ne znam kako bih reagovala da cujem..verovatno bih briznula u plach, bilo bi mi uzasno krivo a mozda bih cak malo bila i ljuta na osobu koja je to izmislila, i odmah bih je kontaktirala, onako ljudski, da je pitam u cemu je problem, ako mozemo to nekako da izgladimo i da ne remetimo dalje odnose
Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku...
Samo da mi je znati ko je pokrenuo...![]()
hvala vam prijatelji moji, drago mi je sto me neko ovde poznaje u dusu![]()
Pored tebe cu poceti da verujem da postoji i dusa![]()
ajme..pa za mene kazu da sam dusa....al to su glasine
![]()
meni samo nije jasno zasto se ne dozvoljava da se neke glasine vezane za forum recimo, isteraju na cistac
ne vidm daleki rodjace zasto bi to zatvorilo krstu
meni opet nije jasno koga zabole za ljude na krsti
ne, ozbiljno
svi ste odjednom tako kul i misteriozni, o vama se priča, pa onda neki uski krug zna šta se priča, još uži zna šta je istina...
dobro, i?![]()
meni opet nije jasno koga zabole za ljude na krsti
ne, ozbiljno
svi ste odjednom tako kul i misteriozni, o vama se priča, pa onda neki uski krug zna šta se priča, još uži zna šta je istina...
dobro, i?![]()