Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O meni kolaju glasine da sam abnormalno bogat a da ovde ispunjavam svoju bolesnu potrebu da zivim bijedno i mesam se sa prostim svetom i glumim sitnog sluzbenika
Sta cu.....
A sad me izvinite, moram da pustim 784.000 plata
Nevezano za temu...u cemu je fora nickova tipa NEodoljiva, NEverovatna, neizleciva...ovaj...NEizreciva? Cekam kad ce da se pojavi nenormalna pa da i ja imam sa nekim da se druzim.![]()
to mi je srednje imeNevezano za temu...u cemu je fora nickova tipa NEodoljiva, NEverovatna, neizleciva...ovaj...NEizreciva? Cekam kad ce da se pojavi nenormalna pa da i ja imam sa nekim da se druzim.![]()
O meni kolaju glasine da sam abnormalno bogat a da ovde ispunjavam svoju bolesnu potrebu da zivim bijedno i mesam se sa prostim svetom i glumim sitnog sluzbenika
Sta cu.....
A sad me izvinite, moram da pustim 784.000 plata
A što je super dok se priča? Msm, daleko od toga je to tragedija, al' ne kapiram zašto je super, cela ta filozofija o dobrom konju, "bolje i da pričaju nego da ne pričaju" i sl. kad su glasine i tračevi u pitanju mi je tabloidna skroz![]()
Super je dok se prica o meni .... I kada sam ja tu onda svi zacute .... Nije bitno da li se moje prisustvo primeti,vec moje odsustvo osetiUglavnom su negativni komentari kod zena,a pozitivni kod muskaraca...Klasika!
Naravno... zato sam dodala da se moje odsustvo oseti ... Uglavnom su negativni komentari... koliko god bili netacni jer sam ja direktna i otvorena zena!...hm, bila sam sigurna da si ti zena koju je masu puta raskrvario ruzan komentar...mrzim sto su nas naterali da podizemo zidine...
...ovo za zene i muskarce kod mene dodje upravo suprotno...zene me mahom lagano prihvate dok su muski opasniji...
ja ništa ne vidim, ništa ne čujem, kad i čujem ne reagujem.
znam ko sam ja i oni najbliži znaju ko sam, nemam želju ni nameru bilo kome da se dokazujem,
pa ni sitnim dušama koje nemaju šta drugo u životu da rade sem da posmatraju druge i pričaju li pričaju![]()
Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku...
Samo da mi je znati ko je pokrenuo...![]()
Super je dok se prica o meni .... I kada sam ja tu onda svi zacute .... Nije bitno da li se moje prisustvo primeti,vec moje odsustvo osetiUglavnom su negativni komentari kod zena,a pozitivni kod muskaraca...Klasika!
A što je super dok se priča? Msm, daleko od toga je to tragedija, al' ne kapiram zašto je super, cela ta filozofija o dobrom konju, "bolje i da pričaju nego da ne pričaju" i sl. kad su glasine i tračevi u pitanju mi je tabloidna skroz![]()