Glasine

Nisam dugo ništa čula.

Zapravo se sećam samo jedne: oktobar, tek smo krenuli na fakultet, a mojoj najboljoj drugarici u šinobusu Novi Sad-naš grad neke cure iz bivšeg razreda ispričaju kako sam spavala s asistentom. :eek:
Prvo mi je bilo šokantno i smešno da se neko bavi izmišljanjem takvih stvari, posle sam skontala da su pogrešno interpretirale neku drugu priču. Možda i namerno, jer je ovako daleko zvučnija.
Ali mi je bilo nadasve zanimljivo to da sam im inspirativna. :mrgreen:

Sada da čujem nešto, nemam pojma kako bih reagovala; najverovatnije da bi reakcija itekako zavisila od sadržaja.

....desavalo se da cujem ponesto....i to ne od bilo koga nego od svojih najblizih koji su cili, da se
prica ovo ili ono....uvek nam je to bilo smesno kad nas prodje privi bes...jer smo svi zajdeno bili
svesni da to nema veze s' mozgom..al sa ce ljudi dosadno im pa blebecu....
...a najdraze mi je bilo kad cujem ko je sirio takve glasine, da toj osobi pridjem onako lepo sa strane
i sapnem na uvce sve sto znam o muzu ili zeni doticne osobe....pa neka se zabavlja svojim mukama
sto ce da misli o meni...kad toliko toga treba da resi u spstvenoj kuci...
...uglavnom brzo shvate poruku, ne diram te ne diraj me...i svi sretni i zadovoljni....

je l gore kad ima glasina ili kad nema bas nijedne glasine? tj ne znate da ima
a recimo kad biste znali da niko ziv ne tracari o vama... mada ima ih
mozda je problem kad su javne glasine, uvek oni nesto demantuju, ko da je demanti neki dokaz

za dobrim konjem prashina se dize???

znaci moras da budes upadljiv ako oces ... ma ko zna

Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?

Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku... :D

Samo da mi je znati ko je pokrenuo... :lol:
zavisi koja je vrsta glasine.
najcesce samo zakolutam ocima i prokomentarisem da je onaj ko je rasirio istu kreten. ako se neko bas izlupetao porucim po osobi od koje cujem glasinu da taj ko je doticnu smislio dodje do mene, pita me sta ga/je zanima i dobije sva objasnjenja. u trecoj varijanti licno to kazem osobi ako naletim na nju, ali za to je potrebno da me neko dobro iznervira ili da bude bas maliciozan komentar ili da mi se dogodi direktno pred nosem, retko se desava, poslednji put pre neke dve godine. za zadnji trac sam se razgoracila u soku, jer je glasina bila bas ono teska glupost, ali bas bas i posle sam se vratila na opciju broj jedan i zavrsila sa "koja je to budala". doduse nije bila prava glasina vec nagadjanje dokonog tipa koji misli da je intuitivan a u stvari je kreten i to nezreli.

NAjveći je broj onih koji puštanjem kojekakvih info od "važnosti" prave autoreklamu jer su prazne, neinteresantne osobe
te je jedino takav način moguć da se "čuju" da postoje...da su " poznati", kompleksi više vrednosti , najčešće.
Najgore je što jako veruju u svoju glavnu rolu u pričama koje raspredaju a reala ih "bije " nemaštovitim, trivijalnim životarenjem.

NAravno, Dijenek...ovim nisam mislila na tebe..iako do sada mi nije jasno ŠTA te je toliko isfrustriralo ( naravno, nevažno je u ovoj priči) a da se to sa fejsa razmnožava :)
Globalna selendra...ništa više, veruj.

Poslednja izmena:
ne verujem...Dijen je sjajan čovek, poeta..duša.. njemu autoreklama nije potrebna :)

Погледај на ФБ. :)
Покренуо је намерно, њега не тангирају гласине после тог статуса, него га занима откуд људи тако брзо реагују на неко зезање.
Пајз шо преводим Дикија!:zcepanje:

Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku... :D

Pre sam uspevala da iskopam pokretaca, ali me sada vise ne zanima i obicno iskuliram, a neretko i zaboravim sta je konkretno receno. Uglavnom, primetila sam da sto manje konkretnog povoda za trach nadju, to zescu nebulozu lupe.

Ja se i ne secam kad sam poslednji put cula neku "glasinu" o sebi..i to mi vrlo odgovara :)
Prosto nisam takav tip nit se druzim sa takvima sto trachare naokolo..

Back