Gem collection club i Mega book

Nije on predvideo gotovo nista a sve sto ovde iznosi je vise nego smesno i na nivou je tragikomedije.Ako smatra da ce neko njegovog Trabanta da posmatra kao BMW onda je on u debelom problemu koji je iz sasvim druge sfere.
Pricinjava se njemu i onom kompanjonu Arpadu svasta pocev od onih famoznih svakodnevnih uplata pa do toga da su ovde na forumu sve same naivcine koje ce da poveruju u njihova naklapanja.Ako misle da ce ovde neoga upecati i opeljesiti tu su se debelo zeznuli.

Nije on predvideo gotovo nista a sve sto ovde iznosi je vise nego smesno i na nivou je tragikomedije.Ako smatra da ce neko njegovog Trabanta da posmatra kao BMW onda je on u debelom problemu koji je iz sasvim druge sfere.
Pricinjava se njemu i onom kompanjonu Arpadu svasta pocev od onih famoznih svakodnevnih uplata pa do toga da su ovde na forumu sve same naivcine koje ce da poveruju u njihova naklapanja.Ako misle da ce ovde neoga upecati i opeljesiti tu su se debelo zeznuli.
:rotf::klap:

Nemanjaya
Nemanja Milenkovic
Sam svoj boss
Vrsac

Član broj: 46508
195.178.55.*

Sajt: www.extramedia.co.yu

Email
Privatna Poruka
Re: Gem collection, Fit For Success Academy i Mega Book - Prevara, "el grande"! 31.01.2011. u 20:04
Dodjoh do josh nekih podataka...

Čelni ljudi (Nemanja, Željka i ostali i prevarantske GEM ekipe) koji su bili uhapšeni, optuženi (februar, 2003) i osuđeni (septembar, 2003) za nelegalnu trgovinu i dalje rade... Tu sam se ja zbunio, kao nije valjda da još uvek rade iako su na uslovnoj... ali ima tu kvaka...
Izvukli su se uz pomoc advokata a prevareni ljudi koji su ih tuzili su izmanipulisani sa pricom advokata i ekipe da ce im sav ulozeni novac biti vracen.Nas nesrecni prijatelj Milisav (XXM) se ukljucio kasnije .Njegov brat od strica je bio medju prvima iz GEM-a koji je pdoneo tuzbu za povracaj novca cim je ta ekipa uhapsena tvrdeci da je prevaren i da nije znao da je sve to nelegalno ,ali se u medjuvremenu predomislio jer mu je njegov bata Milisav koji se mnogo kasnije uclanio zauzvrat obecao znatno vecu suma bez potrebe da on bilo koga uclani.
Klupko se odmotalo i sad i on trazi od Milisava (XXM-a ) svoj novac.Nas priajtelj je u teskom bedaku i zaista nam nije jasno kako ce se izvuci iz ove opake situacije jer on zaista nema novca i nikada ga nije ni imao.
Da li se moze izvuci sa time sto glumi ludilo, ili sto je mozda zaista posandrcao.

Long live InterNet.

Nisam ni pomislio da ti tako lepo pises trilere moracu te preporuciti jednom mom prijatelju u holivuda da mu napises i scenario za film a naziv filma da se zove UF UF STO MRZIM GEMOVCE, pa mozda se onda malo smiris, inace ako ovako nastavis poblesavices a vidim vec i neke simptome.

Gde vam je sad vas kolega XXM da cujemo kako se opametio nekdasnji vrlo gemovac.Ne tako davno ovde po forumu i on je pevao istu pesmu kao i vi a gle cuda sad spas trazi po pravnim forumima i jauce da ste ga opeljesili.Naravno i on je trtljao o nekoj zaradi za koju je eto na kraju priznao da je nikada nije ni bilo.Dakle ko ce prvi od vas dvojice zaludjenika da se otvori i iznese svoje jade.

Gde vam je sad vas kolega XXM da cujemo kako se opametio nekdasnji vrlo gemovac.Ne tako davno ovde po forumu i on je pevao istu pesmu kao i vi a gle cuda sad spas trazi po pravnim forumima i jauce da ste ga opeljesili.Naravno i on je trtljao o nekoj zaradi za koju je eto na kraju priznao da je nikada nije ni bilo.Dakle ko ce prvi od vas dvojice zaludjenika da se otvori i iznese svoje jade.
:hahaha:

Vrlo si bezobrazan i zaludjen si ti drugar jer nevidis dalje od svog nosa. mislim da spadas medju one kojima svakodnevno peru mozak preko televizije sa kosovskim vestima, haskim izvestajima, i zaludjuju raju sa ulaskom u Evropsku uniju samo da bi odvratili javnost da im krce creva.

I dalje mi niste dali odgovor gde je XXM vas kolega nekdasnji koji je poput vas ovde po forumu sirio "optimizam" i hvalio se sa fenomenalnim zaradama.Sta se to u medjuvremenu sa njim desilo da se ne sme ovde vise pojaviti a na pravnom forumu jauce i trazi pomoc tvrdeci da nikad nije uspeo nista da zaradi i da je sve izmislio.

I dalje mi niste dali odgovor gde je XXM vas kolega nekdasnji koji je poput vas ovde po forumu sirio "optimizam" i hvalio se sa fenomenalnim zaradama.Sta se to u medjuvremenu sa njim desilo da se ne sme ovde vise pojaviti a na pravnom forumu jauce i trazi pomoc tvrdeci da nikad nije uspeo nista da zaradi i da je sve izmislio.
Pa to pitaj njega, ja nemam pojma ko je taj XXM :D
Kao drugo, zasto ja moram tebi da dam odgovor na bilo sta, kada ni vi ne dajete odgovor ni na sta ! :D .... idi pa gledaj RTS, vesti su na programu :hahaha:

XXM nekdasnji vajni gemovac umisljeni lovan je netragom nestao sa ovog foruma , a sad spas trazi na pravnom forumu tvrdeci da je on zapravo obican fizikalac i da nema ni prebijene pare.Ocekujem uskoro trenutak istine da cujemo Coderovu i Arpadovu istinitu zivotnu pricu.

XXM nekdasnji vajni gemovac umisljeni lovan je netragom nestao sa ovog foruma , a sad spas trazi na pravnom forumu tvrdeci da je on zapravo obican fizikalac i da nema ni prebijene pare.Ocekujem uskoro trenutak istine da cujemo Coderovu i Arpadovu istinitu zivotnu pricu.
Ocekuj samo, imas pravo na to ... :hahaha: svakako ne verujem da imas pametnija posla ... iskreno .. i ja cu nestati, dosadni ste vise ... ne mozemo pricati ko ljudi, samo napadate ... Kao sto sam nekoliko puta rekao, sto se mene tice, ne moram vise nikada ici na p.s. toliko sam zaradio za koliko bi kao XXM fizikalac radio 20 godina. Ali sam odgovoran za moju strukturu, pomazem ljudima da i oni osete sta je GEM !!! :D
A svi vi koji ne verujete, ja postujem i vas kao ljude, ali vase razmisljanje tesko mogu shvatiti ... pricate, a ne znate nista .. naravno ima izuzetaka ... pa gde si ti Goxy, nema te druze ... :)

Coder može đavola na ledu potkovati:lol:
Mislis da mu je uspela podvala sa Trabantom, ajde ne budi smesan Trabant ma kako ofarban i sa spojlerima nece biti BMW osim u Coderovoj masti.
Coder se sam potkovao odavno kad je upao u gem i kad su ga upregli da za njih ovde vuce tezak teret obmane.
To sto se on zeznuo pa im je dao lovu to je njegov problem i sto sad u ocaju pokusava da taj novac povrati mene samo veseli i raduje da ga kinjim i nerviram .Coderu dzaba se ovde mucis ,neces nikoga zavruti za lovu.

Mislis da mu je uspela podvala sa Trabantom, ajde ne budi smesan Trabant ma kako ofarban i sa spojlerima nece biti BMW osim u Coderovoj masti.
Coder se sam potkovao odavno kad je upao u gem i kad su ga upregli da za njih ovde vuce tezak teret obmane.
To sto se on zeznuo pa im je dao lovu to je njegov problem i sto sad u ocaju pokusava da taj novac povrati mene samo veseli i raduje da ga kinjim i nerviram .Coderu dzaba se ovde mucis ,neces nikoga zavruti za lovu.
Ne nerviras me uopste, samo ti se smejem, bas mi prijash :hahaha:

Znas koliko ti verujem da svu ovu kritiku i nepobitne cinjenice primas stoicki.Cenim ja da se ti bracika grizes za zadnjicu od muke sto ovde nikog nisi uspeo da zavrnes i sto si ovde razotkriven do koske.Znam da gajis neku nadu kao i svaki ocajnik tvog soja da jos uvek ima budala koje ces opeljesiti ali to su samo zaludne misli i sto ih se pre okanis bice ti lakse.

XXM nije radio "po principima" i zato je pukao ...shto mu dodje da nije ni prochitao knjige poshto je nepismen sljakator ( a i da je prochitao , dali bi ishta shvatio...)
Isto tako ko shto je XXM puko , pukne i najveci deo svih ostalih , ... a zashto li je to tako ...?
Jer ni knjige , ni posao , ni biznis , ... valjaju pishljivih 5 para ...

Kao shto jedna lasta ne cini prolece , tamam Joca Gadafi i da je nakrcao love tamo, u shta neshto sumnjam ... tacno se vidi da je to tezak film za gledanje ... kazem nije to posao u kojem ce da se uspe na nacin na koji se frflja ovde .

Zato oni kazu da " NUDE MOGUCNOST ZA VELIKU ZARADU " ... ali ne kazu sve... , jer tu mogucnost imaju samo mega baje pri vrhu piramide ... a za ove koji pucaju sledi : " Epa niste radili po principima KOLEKTIVA "...

Vecinom vremena mi je bilo zao tih ljudi koji ni krivi ni duzni su bukvalno na silu uvuceni u gemovski film ... ali sve manje i manje ... jer shto bolje u zivotu taki ljudi i zasluzuju ... zato udri Joco ti udarnicki na posao , tamo napolju cekaju mlogo milijoni ...

Joca Gadafi i onaj novi Fidel Castro razmisljaju i razmatraju dali da nas OPASULJE ili ne... ( ma koja elokventnost... , ma koji stil , ma koji sljif , majko moja mila ) ... pa " kolege cirkuzanti " dolaze do zakljucka da to ne vredi ...auuuuu ...

A ja pa sa druge strane dolazim do dva zakljucka , na njihovom jednom mizernom zakljucku :

1 . Da u jelovniku kod gemovaca Gadafija i Castra nema samo IZNUTRICA ...ne , ne...
Ima tamo ocigledno i mnogo mnogo mnogo PASULJA ...i

2. Gadafi i Castro nece da nas OPASULJE ... poshto se ovde zezamo `s KOLEKTIV .
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUU , pa mi sprdachi `s gem , jadni ne bili ...
Pa shta cemo sad da radimo ...?????????

Koga cesh ti da opasuljavash bre ??? ... idi pa opasulji se sam... `s chorbas` pasulj ...

Back