Nemanjaya
Nemanja Milenkovic
Sam svoj boss
Vrsac
Član broj: 46508
195.178.55.*
Sajt:
www.extramedia.co.yu
Email
Privatna Poruka
Re: Gem collection, Fit For Success Academy i Mega Book - Prevara, "el grande"! 31.01.2011. u 20:04
Dodjoh do josh nekih podataka...
Čelni ljudi (Nemanja, Željka i ostali i prevarantske GEM ekipe) koji su bili uhapšeni, optuženi (februar, 2003) i osuđeni (septembar, 2003) za nelegalnu trgovinu i dalje rade... Tu sam se ja zbunio, kao nije valjda da još uvek rade iako su na uslovnoj... ali ima tu kvaka...
Izvukli su se uz pomoc advokata a prevareni ljudi koji su ih tuzili su izmanipulisani sa pricom advokata i ekipe da ce im sav ulozeni novac biti vracen.Nas nesrecni prijatelj Milisav (XXM) se ukljucio kasnije .Njegov brat od strica je bio medju prvima iz GEM-a koji je pdoneo tuzbu za povracaj novca cim je ta ekipa uhapsena tvrdeci da je prevaren i da nije znao da je sve to nelegalno ,ali se u medjuvremenu predomislio jer mu je njegov bata Milisav koji se mnogo kasnije uclanio zauzvrat obecao znatno vecu suma bez potrebe da on bilo koga uclani.
Klupko se odmotalo i sad i on trazi od Milisava (XXM-a ) svoj novac.Nas priajtelj je u teskom bedaku i zaista nam nije jasno kako ce se izvuci iz ove opake situacije jer on zaista nema novca i nikada ga nije ni imao.
Da li se moze izvuci sa time sto glumi ludilo, ili sto je mozda zaista posandrcao.
Long live InterNet.