Gem collection club i Mega book

@ Kapetan Leshi

Nash prijatelj kako se pohvalio proslje nedelje je uzeo prvo 20 uplata sa provizijom za njega od po 180 eura , da bi krartko posle izjavio da je uzeo , ne secam se tacno ali oko 4500 - 4600 eura shto bi njegovom kalkulacijom iznosilo 26-27 uplata raznih od koje on uzima proviziju ...

To su verovatno ljudi koje on niti poznaje , vec verovatno su ljudi koji su proizashli od njegove mreze ... na primer Coder uclanio komshiju , pa Coderov komshija uclanio svog komshiju koga Coder mozda zna iz vidjenja , i kad taj uclani svog komshiju koga Coder ne poznaje , po meni bi trebali nastati problemi , jer Gemovske Mega Baje na cijem racunu legnu sve pare od operacije , ne daju pare tako lako svima u lancu , pogotovu onima koji ne mogu da ustvrde i dokazu ko je koga uclanio ...

Jedina shansa za Codera je da je on na celu mreze i prvi gemovac u svom selu ( shto cisto sumnjam...)gde nekako prostom racunicom bi mogao da zna da svako iz njegovog sela je nekako logicno njegova zasluga ... ali najrealnije govoreci koliko bi ljudi moglo da se prikolju u mestu od 7000 stanovnika , i glavno pitanje po sladunjavoj prichi je ... kada ce zadnji uclanjeni clan uCoderovom selu postati milioner ???

U jednom glasu klicu Gemovci da to nije piramida ... eto jok nije piramida , nego je konus , kocka , lopta , kvadar ...

Danas u 2011oj , na ovu besparicu i krizu gde ljudi nemaju leba da jedu , pricha da su redovi i repovi za uclanjenje samo taki i da postoje ljudi koji bi zeleli da postanu gemovci ali nema njih ko da preporuci , je KRAJNJE NEREALNA ...
Da ne prichamo o zasicenju , shto 2011 nije nulta godina kao 2003 ...kada broj potencijalnih mushterija je bio 100% ...
Ko shto znamo pukli su tamo pare dosta njih i nisu vratili ni ulozeno ... i koliko oni ne zele da pricaju o tome shto su ispali papani ,ipak taki su za Gem najgora moguca reklama , jer po marketinshkoj logici , zadovoljan kupac donosi novog kupca u firmu , ali nezadovoljan oduzima 10 ...

@ Coder 75

Druze proshle nedelje preko 25 uplata ,a ove nedelje samo 6 .... auuuuuuuuuuu , pa ako je tako ... pocheo vec da se navaljuje TITANIK ...nije li tako ...

Da ja iskazem moje misljenje ovde , na bazi mog velikog zivotnog iskustva , nezavisno shto ga gemovci osporavaju ...
Teshko da ce ovde biti josh rasprave na ovu temu od pojedinih clanova ( znaju ko su ...) , i josh teze ce izdrzati do nove godine ...kada dodje zima...
Neko se ovde uclanio 05.05 2011 i zadnji njegov post bice vrlo vrlo uskoro ...
Pored zujanja kao debeli bumbar , u reali je neshto sasvim drugo , a to je poslednja igra leptira ...

Pricha o lazovu koji je na kraju poverovao u sopstvene lazi , nije uopshte pouchna , a ... ???
Neka ...
:hahaha: uplate su do srede 12.00 :) juce bio tek ponedeljak ... jao kako si zavidan, pa zar nisi dovoljno bogat da uopste ne citas ovaj forum ? Sta te briga da li tone titanic ili ne ? Dobro je meni ovako na ovom Titanicu :D

Jasna slika za svakome kako je lepo raditi u Gem Collectionu. Lupetati o boljem životu . Coder i Arpad koliko zarađuju ,to je samo priča ! Nikome nije poslao svoje slike o Trabantu ili BMWu ni o izvodu računa gde legnu pare...Forum je dobar stvar da se izjasnimo, kome šta treba pronaćiće svoju istinu.
Oliver, nem vagyunk mind egyformák, valakinek sikerül a dolog, mert mindent úgy csinál ahogy azt kell! Te barátom, ügyetlen vagy, ezért bebuktál, ez van. :D Semmi baj, csak ne beszélj itt tahóságokat, hanem ismerd be, hogy lehet itt keresni csak te nem kerestél. :D

Po njihovoj prichi , to je odabran Klub od 4-5 % uspeshnih , a ustvari , to je Klub od 4-5 % vanzemaljaca , gde njihova pricha pije vodu samo na planeti " Gem Terra Incognita " ...

Dobra im je ona kad kazu da novajlije unutar tih 3 dana od vikenda do uplate pomahnito traze pare da bi uplatili ... a na primeru jednog forumasha ( koji je spomenuo da je njega tamo uvukla neka Sonja Dencic ...) , se da zakljuciti da upravo suprotno ... da naprotiv gemovci ne izlaze iz kuce do konacne uplate od potencijalne ovce koju su prethodno odvukli na sastanak ... ( i posle ide onaj scenario od caleta mladog demokrate , da kad se ljudi otrezne i traze pare nazad , shvate da tad oni moraju da nahvataju dalje 4-5 novih ) ...( ja mogu samo da pretpostavim kolko im je do smejanja i djipanja na sastanku posle te spoznaje da su ispali magarci ...)

Paperinose , ne slazem se sa tobom da na kraju svi gemovci budu izolovani i obelezeni ko gubavci ... ne , ne ...
Oni su generalno svi odreda izolovani od mainstreama i markirani od vecine, i od pre , jer su jedna te ista sorta ljudi sa slicnim karakteristikama kao :

- neobrazovani su do bola ,pa dali lko tamo ima fakultet ... a druga stvar shto svi oni u jednom glasu kazu , ma ebajesh fakultet , kome to josh treba , gem je shkola zivota ...
- neradnici su i od pre ulaska u gem , i svi odreda su imali problema sa normalnim poslom i pre svega normalnim radnim vremenom od 8 casova , tako da ili su najurivani kao teshki neradnici , ili ako ih vec ne najure , vrlo sporo do nikako ne napreduju u poslu jer su lenji i razmisljaju po principu " ne mogu nas tolko malo platiti kolko malo cemo da radimo ..." , uostalom oni uopshte nisu na poslu da bi neshto dali , nego uzeli ...
- tesno im je u svojoj kozi , pa nijedan posao im nije dovoljno dobar , nijedna plata im nije dovoljno velika , ne valja drzava , ne valja ovo ,ne valja ono ... ebaj ga shef , ebaj ga kolege ... i uvek greshke su negde drugde , a ne u njima samim ...
- generalno , promenili su brdo poslova nigde ne zadrzavajuci se neshto dugo , i u vecini slucajeva su iza sebe ostavljali dar mar , ne mareci puno ko ce shta da kaze ...
- ljudi koji , zadnje ... generalno preziru poshtenje , razne vrline i cast ...i u zivotu mahom plutaju trbuhom za kruhom ziveci od danas za sutra ... i vicu u jedan glas poshtenjacine su budale ...

Takih ljudi nazalost ima previshe u drushtvu i usprkos visokom misljenju o sebi , su teshki mediokriteti koji malo imaju za ponuditi , a bi da uzmu lavovski deo na podeli plena ( profita ,dohotka ,dobitka ... )
Nemas pojma koliko NISI u pravu :hahaha: :D
Problem je sto svako tera svoje, a niko ne odgovara na postavljena pitanja ....
Sta mozete zapoceti sa 2290 a da imate sve te nase zarade ? Dali neko zna neki bolji posao ? Kod nas su isplate redovne, svake druge nedelje, nema da nema plate ...
Niko, ama bas NIKO svoje pare nije izgubio ... pare su i dalje njegove pare, samo ih je bacio sam ....ako ne radi, nece ih zaraditi ... i ko je kriv na kraju ? Firma ? Ili GEM kao udruzenje gradjana ? NE !! Nego on sam! Pa zar nije tako ??? :)

Poslednja izmena:
Mozes mnogo toga sa 2290 evra .Mozes recimo kupiti neki pravi BMW :) a ne da vozis Trabanta.Naravno nece biti neki novi model al ce biti original.Mozes i ti Coderu da ogradis Trabija sa tarabom da ga ne izgrizu svinje.Za ostatak novca uplati neki kurs lepog ponasanja ili zavrsi osnovnu skolu.

Codere ne preteruj leba ti .
Evo ti zaradjujesh i neka je to tako , ali nemoj da farbash nikoga ovde da svako ima istu shansu za uspeh ... teoretski se to forsira da je tako kako kazesh , ali u praksi je klasicna piramida gde clanovi na najdonjoj skali vecinom pucaju ni ne povrativshi novac , nezavisno dali su sami videli sebe da mogu to da rade ili su omadjijani prichom pa tacno prevareni i priklani za 2290 ...
Problem je uvek sa zadnjim clanovima u lancu KOJI UVEK PUCAJU .
Ne ubijam ja ovde vreme da se svadjam sa tobom , nego da svako ko ovde trazi informacije za Gem , i mozda razmislja da uplati ... DA TO NIKAKO NE RADI ... jer sama priroda posla je sa strogo ogranicenim dosegom i rokom upotrebe ...
Vecina mozda uspe da dovede nekoga na sastanak ali teshko da moze nekoga da uclani ...
To je lepo pitao Kapetan Leshi gde treba traziti nove clanove i normalno nije dobio nikaki odgovor od CODERA ...tako tipicno , tako predvidivo ...
Kad gemovac izordinira porodicu i krug prijatelja i ne uspe da nahvata nikoga ili nahvata malo , gde ce da trazi nove clanove , na buvljoj pijaci mozda a ???...

2290 evra su uvek 2290 evra i svako ko kupi neku robu za 2290 bi trebao dobiti istu upotrebnu vrednost za pare ... recimo veliku plasmu od 60 incha koja koshta 2290 evra ce uvek biti istog kvaliteta i prvom i zadnjem kupcu za isti model ... cak shta vishe zadnjem kupcu ce mozda doci i jeftinije... ili za iste pare od 2290 bi zadnji kupac dobio i bolji proizvod sa josh boljom specifikacijom ( novi model ...) '

Ali to nije slucaj u Gemu ...

U Gemu cemu se moze nadati clan koji se ukljucuje u biznis prakticno 2012 te ?
Pa josh i one priche da svako moze glatko prestici one pre sebe po zaradi , drn ,drn ,drn ...i opet drn

Svet se neprekidno menja i informacije se shire velikom brzinom ... tako da kako prolazi vreme sve vishe i vishe ljudi dobija informacije po raznim osnovima i zna razluciti shta je shta na bazi iskustva drugih , pa tako svi znaju da ima mozda para u poslu sa belim robljem , ali retko ko to radi ili gura zenu ,majku , sestru ili kcerku u prostituciju .

Vidite da nista ne razumete ... kao prvo, ne znate kako mozete brzo zaraditi puno para za malo vreme, mi znamo! Nije vam jasno ni struktura, tj da ne moras zvati 6 osoba da bi od 6 postao prvi.
Ne racunaju se kao sto ste rekli : 1 mora 5 osoba, pa i oni 5 pa to je vec 25*5=125 itd ... NE ! Ne ide tako ... Ne zelim to ovde objasnjavati. Koji posao mozete poceti sa 2290 a da imate mogucnost da povratite ulozen novac za jedan dan? Ja sam to pitao.
- Auto vozim kao sto sam i rekao BMW 530D i NE trabanta.
- Ako kupis plazmu za 2290, gde je tu zarada ? Ulozio si u mrtav kapital, ne ?
- Ja sam prestigao i mog domacina i asistenta za nekoliko meseci ... ja sam sada AM a oni su i dalje A
- Zasto ne moze zaraditi pare taj ko se uclani 2012-te ? Pa uvek imamo nove i nove clanove ljudi, kako to ne shvatate ????
- Ja recimo imam 4 ili 5 direktnih partnera, ja vise ne zovem nikoga ... oni zovu za sebe, ali svako prvog i drugog partnera prebacuje meni u saradnju da ja radim sa njima, da ih naucim kako i oni da zaradjuju .. Kada oni imaju treceg, njima krene struktura dalje, on njih pomaze da i oni zaradjuju, naravno svako dobija svoj deo ... ali ja od toga nemam nista ... i tako to ide dok nemate 70-100 indirektnih partnera, dakle nista ih vi zvali ... svako zove svoje prijatelje, svoju rodbinu, i zato svima dobro ... Kada imate 70-100 indirektnih partnera (a vi ste zvali samo 4-5), postajete AM. Posle imate od svake uplate po 180€, sto nije vise 540, 900 ili kao A 360, ali koliko puta mozete nedeljno imati od 100 osoba po 180 ? Kapirate sada ? Nije piramida, mogu da dokazem, ali to mozemo samo licno, s druge strane ... Ako ste zaposleni, vi imate poslovođu, šefa koji je po zaradi i hijerarhiji iznad vas, vaš šef ima svog šefa, rukovodioca, koji je iznad vas i vašeg šefa po zaradama i hijerarhiji. A rukovodilac pogona, odeljenja ima svog pretpostavljenog koji je iznad svih vas i po zaradama i hijerarhiji, sve tako do generalnog direktora. Dali oni žele i dali oni pokazuju vama kako i da vi budete šef, rukovodilac ili direktor i da zarađujete kao što oni zarađuju?
Dali vodnik u vojsci može imati veću zaradu od pukovnika? NE! Dali će mu pukovnik pokazati kako da on od vodnika postane pukovnik, i zarađuje mnogo više? NE! Tako je u policiji, bolnicama, itd.
Kod nas je obrnuto.
Asisteni i Asistent menadžeri, koji će vam biti određeni u našoj firmi, su naši prijatelji koji nesebično ulažu svoje vreme, znanje i iskustvo, da bi ste i vi napredovali u A i AM, a samim tim i mnogo više zarađivali. Zašto to A i AM čine? Pa zato što imaju finansijskog interesa i ako vi zaradite, zaradiće i oni, ako vi napredujete, napredovaće i oni ...
- Uvek dolaze novi i novi clanovi ... imamo nove goste, nove generacije, itd.
- JA SAM procitao ove postove na ovom forumu pre uplate, rekao sam istinu, nisam lagao! Sada znam da sam doneo pravu odluku ! :D
- Koga zvati ? Gde naci clanove ? Mi ovaj biznis radimo i razvijamo samo sa osobama koje žele da zarađuju mnogo više nego što su do sada zarađivale i koje prihvate ovakvu priliku za sebe i svoju porodicu. Mi nemamo razloga da ikoga ubeđujemo da zarađuje 1000, 2000, 3000 ili više eura mesečno.
Dali neko radi za 100, 200, 300, 400 ili možda 500€ zato što voli da zarađuje toliko, jer mu je to dovoljno? NE! Dali taj neko želi veću zaradu? DA! Pa zašto onda radi za tako malu zaradu? On to radi, jer ne zna bolje.
I vi želite veću zaradu, bolji život za vas i vašu porodicu? Dali stvarno želite?? DA!
Pa mi vas, ni druge, ne možemo ubeđivati da želite veće zarade, bolji život, bez finansijskih teškoća, ostvarenje vaših životnih ciljeva. Vama je ponuđeno od strane naše firme, zahvaljujući vašem prijatelju, da to što želite i ostvarite. Kako? Pa, mi ćemo vam pokazati kako, jer te velike zarade mi već zarađujemo i znamo kako. - TOLIKO JE TO JEDNOSTAVNO DRUGARI :D
Kod nas je USPEH zagarantovan ako sve radite po pravilima firme !
Naravno mozete i napredovati, postati AM kao sto sam ja postao, pa LM, pa MD, cak i GD, zasto da ne ? U piramidi ne mozete napredovati, uvek oni na vrhu uzimaju pare, ovde nije tako! I ja mogu postati LM za godinu dana ... dali mozete vi tako u svojim firmama napredovati ?? :D

Poslednja izmena:
Mogu ljudi da procitaju na internetu ovo, nama to ne smeta, pa nece valjda verovati vama koje ne znaju, vec svojim prijateljima, rodbini ... vi ovde mozete pisati sta god zelite. Ja sam spreman da se nadjem sa bilo kim od vas i da popricamo malo o svemu ovome. Zasto da ne ??
Cisto da shvatite na sta pljujete ! Naravno posle mozete nastaviti sa pljovanjem ako vam ne promenim misljenje. Bar da znate o cemu pisete tu sve i svasta :D

Mozes mnogo toga sa 2290 evra .Mozes recimo kupiti neki pravi BMW :) a ne da vozis Trabanta.Naravno nece biti neki novi model al ce biti original.Mozes i ti Coderu da ogradis Trabija sa tarabom da ga ne izgrizu svinje.Za ostatak novca uplati neki kurs lepog ponasanja ili zavrsi osnovnu skolu.
Vidis, ti znas samo da zajebavas tu, a ne da odgovoris na pitanje. Znas ti dobro da ja ne vozim Trabanta. Od skole sam rekao sta imam. Prijatno tebi. :D

Mogu ljudi da procitaju na internetu ovo, nama to ne smeta, pa nece valjda verovati vama koje ne znaju, vec svojim prijateljima, rodbini ... vi ovde mozete pisati sta god zelite. Ja sam spreman da se nadjem sa bilo kim od vas i da popricamo malo o svemu ovome. Zasto da ne ??
Cisto da shvatite na sta pljujete ! Naravno posle mozete nastaviti sa pljovanjem ako vam ne promenim misljenje. Bar da znate o cemu pisete tu sve i svasta :D

ti si spreman da se nadjes sa bilo kom da ga odvučes u planu ili neku selendru gde se okupljate.
mojne bre da sere.s

:cool:

Po njihovoj prichi , to je odabran Klub od 4-5 % uspeshnih , a ustvari , to je Klub od 4-5 % vanzemaljaca , gde njihova pricha pije vodu samo na planeti " Gem Terra Incognita " ...

Dobra im je ona kad kazu da novajlije unutar tih 3 dana od vikenda do uplate pomahnito traze pare da bi uplatili ... a na primeru jednog forumasha ( koji je spomenuo da je njega tamo uvukla neka Sonja Dencic ...) , se da zakljuciti da upravo suprotno ... da naprotiv gemovci ne izlaze iz kuce do konacne uplate od potencijalne ovce koju su prethodno odvukli na sastanak ... ( i posle ide onaj scenario od caleta mladog demokrate , da kad se ljudi otrezne i traze pare nazad , shvate da tad oni moraju da nahvataju dalje 4-5 novih ) ...( ja mogu samo da pretpostavim kolko im je do smejanja i djipanja na sastanku posle te spoznaje da su ispali magarci ...)

Paperinose , ne slazem se sa tobom da na kraju svi gemovci budu izolovani i obelezeni ko gubavci ... ne , ne ...
Oni su generalno svi odreda izolovani od mainstreama i markirani od vecine, i od pre , jer su jedna te ista sorta ljudi sa slicnim karakteristikama kao :

- neobrazovani su do bola ,pa dali lko tamo ima fakultet ... a druga stvar shto svi oni u jednom glasu kazu , ma ebajesh fakultet , kome to josh treba , gem je shkola zivota ...
- neradnici su i od pre ulaska u gem , i svi odreda su imali problema sa normalnim poslom i pre svega normalnim radnim vremenom od 8 casova , tako da ili su najurivani kao teshki neradnici , ili ako ih vec ne najure , vrlo sporo do nikako ne napreduju u poslu jer su lenji i razmisljaju po principu " ne mogu nas tolko malo platiti kolko malo cemo da radimo ..." , uostalom oni uopshte nisu na poslu da bi neshto dali , nego uzeli ...
- tesno im je u svojoj kozi , pa nijedan posao im nije dovoljno dobar , nijedna plata im nije dovoljno velika , ne valja drzava , ne valja ovo ,ne valja ono ... ebaj ga shef , ebaj ga kolege ... i uvek greshke su negde drugde , a ne u njima samim ...
- generalno , promenili su brdo poslova nigde ne zadrzavajuci se neshto dugo , i u vecini slucajeva su iza sebe ostavljali dar mar , ne mareci puno ko ce shta da kaze ...
- ljudi koji , zadnje ... generalno preziru poshtenje , razne vrline i cast ...i u zivotu mahom plutaju trbuhom za kruhom ziveci od danas za sutra ... i vicu u jedan glas poshtenjacine su budale ...

Takih ljudi nazalost ima previshe u drushtvu i usprkos visokom misljenju o sebi , su teshki mediokriteti koji malo imaju za ponuditi , a bi da uzmu lavovski deo na podeli plena ( profita ,dohotka ,dobitka ... )

Na ovo nemoze da se ne reaguje ti si Nashmish jedna najobicnija prostecina koja deli epitete a sam si jedan zaostao i neobrazovan kreten koji zivi na tudjoj grbaci. Sto se tice onoga o fakultetu pa ni Nikola Tesla nije imao fakultet a bio je genije, ni Viktor Onazis nije bio najobrazovaniji covek na svetu a bio je jedan od najbogatijih ljudi na zemlji.I veruj mi da medju nama ima i tek kako visoko obrazovanih ljudi ali oni sa najnizim obrazovanjem raspolazu sa vecim indexom inteligencije od TEBE, a to se vidi po tome da vredjas i lepis uvredljive epitete ljudima koje i ne poznajes. Nazalost spadas u kategoriju dusevnih siromaha kojima je dovoljno ono sto im stave na tacnu.Progresivan covek uvek hoce vise za sebe i porodicu i nikada se nezadovoljava sa minimumom,i u cemu je tu problem dali ce covek zaraditi to sa 8 sati rada na dan ili sa dva radna dana u nedelji.

Nisam bio ovde dugo ali sam pisao na ovoj temi.
Bili su kreteni kao ti i ranije ali eto, i tebi dajem ponudu.
Da ti objasim, ako me ne znas. Ja sam geolog, geofizičar, doktrorirao u Nemačkoj.Zadnjih nekoliko godina sam na terenu, zadnji teren je mi je bio sibir, za Holandsku firmu koja istražuje dijamante. Prosečna plata mi je bila oko 4500 evra mesečno plus plaćen stan i hrana i neograničeno satelitski telefon.
Dakle, ja hocu i mogu da dam 2300 evra, docicu na taj vaš skup bilo gde.čak ću i tebi da platim 500 evra da te častim ali samo pod jednim uslovom. Da mi sad i ovde kažes GDE NALAZIS nove ovce. I da mi to dokažes. Hoću da svi čuju da li je moguće naći toliko budala koje će dati 2300 evra na reč nepoznatog čoveka. i da mi na pp pošaljes sken 3 uplatnice iz banke. da vidim i uverim se.
inače, nisam ovde bio dugo i bio sam sa jednom budalom na gem prezentaciji pre nekoliko godina.platio sam 1300 dinara za čašu soka i sendvič samo da ČUJEM TE BALJEZGARIJE (prijavio sam se pod lažnim nikom i kao primio se, i on me ćapio na pp, što sam i hteo).tako da me nemoj ubeđivati da treba da dodjem i čujem, sve znam.. distribucioni plan, potpisao sam ugovor o ćutanju itd..
Prvog decembra putujem u Kazahstan, tražimo bakar, tako da imaš mesec dana da me obrlatiš...sve plaćam i sve znam, samo hoću da znam GDE i Kako da nađem nove članove. to me zanima.
na pp ne odgovaram. hoću da nas sve prosvetliš.

Sramota je da jedan tako navodno odbrazovan covek druge naziva ovcama i budalama. Po ovome sto si napisao ti i nisi za nista drugo nego za SIBIR.

Codere , plazma je bila primer da svako ko je kupi ima mogucnost da dobije isti kvalitet proizvoda, za razliku od Gema gde zadnji clanovi nisu u istom polozaju ko prvi , a svi su dali iste pare ...
To da ce neko da se uclani 2012 te i postane kod vas GM ili shta je vec top level , je ravno dobitku Lotoa , a da covek nije uplatio listic ... 0,00000000 %
Mani te matematicke simulacije , u praksi je cupavo do zla boga da kokoshi uzesh jaje , a ne pa nekom 2290 evra , mada ne kazem da vam tu i tamo to ne uspeva ...
Drugo , samo zarada i zarada te interesuje , pa i u kupnji televizora vidish posao , investiciju , kapital ...
Pretpostavljam da i auto i odelo su ti osnovna sredstva ...a kompjuter koga imash koristish samo za Krstaricu i to samo na ovu temu ?
Mosh da pricash shta ocesh , ali Bembara se ne kupuje da se sa njom taksira ili slicno , nego zbog uzitka , poshto je to jelte ... " Ultimate driving machine " koje pruza zadovoljstvo u voznji .
Sada je vec sve ovde preterano , i opet papagajski je ponovljeno ono shto bar mene najvishe iritira :
- Da to nije piramida ...i
- Da mi ovde nishta ne razumemo i nismo shvatili ...

Evo i mog priznanja glede toga :

Da , nije to nikaka piramida i ne moze to poslovanje da shvati svako ... ali ono shto sam ja ultimativno shvatio ovde jeste da su TALIBANI ko XXM , Rotvajler ,Gem samo Gem , i ostali , bili ...MILA MAJKA u odnosu na ove zadnje TURBO TALIBANE, u koje spadash i ti ,a koje je verovatno po svetu rasejao sam MOAMER GADAFI .

Moj rodjeni brat je stavio nadimke skoro svima u ulici , pa evo da ja i pokusham da ti natakarim jedan nadimak onako koji ce da reflektira sve tvoje vrline ... Codere 75 odsad si za mene na ovom forumu :

JOCA ( JOCO ) GADAFI .

JOCO GADAFI , vecno ti bilo ime ovde na FORUMU .

Poslednja izmena:
Ovaj nesrecni Coder 75 zaista odlepio,ljudi kanda je neko ostavio otvorena vrata na ludari il su resetke pretesterisali .:per:

Nazalost tvoju bobanms za razliku od tebe Coder 75 je na dobroj strani resetke i sasvim je normalan a gde si ti, koliko mogu da utvrdim po tvom logu i napisu koji si stavio RIBA VREDI SAMO DOK JE PILETINA sto bi u prevodu znacilo ZENA VREDI SAMO DOK JE MLADA I NEVINA ostale su otpad, ovo bas lepo opisuje tvoj karakter. SEAMOTA.!!!!!!!!

Back