Gem collection club i Mega book

Evo da opet ponovim Codere , ja tebi cestitam shto u tvojoj sredini si na vrhu , jer biti iznad proseka u bilo kojoj oblasti ukljucujuci i GEM je ipak neki uspeh .

Kako da je , uspeh u zivotu i postizanje istog je strogo individualna stvar , isto kao sreca i ljubav .

Ne bih se slozio da je samo novac merilo uspeha , shto se ovde obilato forsira sa strane gemovaca i tebe ..., i zadnje ... male stvari ,su te koje usrecuju coveka , a take male stvari po definiciji imaju najvishe bash te osobe koje vi ovde prezirete , normalni radni ljudi koji se raduju malim stvarima , vikendu kojeg vi nemate za sebe , itd...
tu se u potpunosti slazem stobom. Nije sve u novcu, ali bez novca bas i nije neki zivot ... sto se vikenda tice, ja u nedelju radim, pa 6 dana nista.
tu si jedini ti skim moze da se prica. stobom bi i popricao uzivo. popizdeo sam kad sam procitao kako nas svi pljuju, a ja znam da sam tu i da extra zaradjujem, inace ne bi ni pisao na ovom forumu.
Pre nego sto sam uplatio 2290, ja sam sve ovo pregledao i bez obzira na sve to, uplatio sam, zasto ? verovao sam u sebe druze ... u moje mogucnosti ... dzaba mi fakulteta, 3 diplome, dzaba mi firma koja radi, kada u dzepu nemam nikada dovolno novaca. ne kazem da nisam imao, uvek sam imao za sve, ali zelim jos bolji zivot i porodici, mojoj deci da dam sve sto pozele....

Poslednja izmena:
Nisu ti poreznici bili to je sigurno , jer da su bili ti bi vec odavno svirao klavir.Ovde si lepo ostavio sasvim dovoljno podataka i lepo si se sam pohvalio sa masnim zaradama a sad samo sve to lepo da prosledimo tamo gde treba i dobices vrlo brzo posetu koja ce te razuveriti u vezi tvog biznisa.BICE BAS VESELO : Drzavi treba novac i jedva ceka da upeca likove kao sto si ti.

Pernati PAPERINOS ti si najveca kretencina kojeg sam uspeo da upoznam pa makar i preko interneta. Neverovatno koliko ti je intelingencija na niskom nivou.Toliko si supalj da te ni super lepak nebi zakrpio,savetujem ti da posetis psihologa.

U psihologiji postoji izraz za tebe i takve koji se frljaju sa kvalifikacijama i zove se autoprojekcija.
Savete koje dajes sacuvaj za svaki slucaj kao zadnju slamku spasa kad budes morao poreznicima da objasnis neke stvari, mozda ces moci da potegnes faktor neuracunljivosti kad te budu pritegli.

Vidi ti sad Codera 75 ( Arpada) biznismena sad je i mafijas , preti cova i glumi mangasa .Biznismenu te fore ostavi za neku decurliju a za svaki slucaj ti ipak stavi prst na celo i razmisli sta ces sve morati da objasnjavas onim cikama u plavom kad te budu priveli na informativni razgovor.Poreska policija bi te takodje mogla kontaktirati u vezi te rabote sa kojom se bavis.Ali sve to se moze i nekako predvideti i kanalisati u neki civilizacijski tok za razliku od gnevnih ljudi koje si opeljesio sa tim prevarama ,Sto se njih tice uskoro ocekuj sve moguce scenarije i dobro pazi kuda se kreces .Ne bih ti bio u kozi ako je i samo jedan promil istina od onoga cime si se ovde sve hvalio.Ljudi su ovde ocajni i vrlo osetljivi na prevaru i prevarante i ne prastaju ni mizernije cifre a kamoli te o kojima ti trtljas.
Obrati paznju na te cinjenice pre nego sto pocnes da se pozivas na zakon pretis i dajes nebulozne izjave.

Sta si ti neki psiho analiticar ili politicar pa da znas na cega su ljudi osetljivi.Sto se tice ovoga ko je ko e pa ja sam ARPAD V. a CODER 75 neko drugi, i hvala bogu da smo kolege.

Evo kako paperinos sa kompanijom razmislja .... :hahaha:
srbija_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Rekao sam vec ne zaradjuje on vec njegov BACO alias TATA i NANA alias MAMA , pa izvinte na malo bunjevackog izraza, a on samo muda ladi, pardon parazitira.

U psihologiji postoji izraz za tebe i takve koji se frljaju sa kvalifikacijama i zove se autoprojekcija.
Savete koje dajes sacuvaj za svaki slucaj kao zadnju slamku spasa kad budes morao poreznicima da objasnis neke stvari, mozda ces moci da potegnes faktor neuracunljivosti kad te budu pritegli.

Postoji jos jedan bolji izraz za takve kao sto si ti ato AUTO EKSPONIRANJE jer celo vremo to i radis. Lupas gluposti o necemu sto ti uopste nije poznato, a koristis se recima ka FRLJANJE sto je recnik najnizeg obrazovanja ili ga uopste nema.

Postoji jos jedan bolji izraz za takve kao sto si ti ato AUTO EKSPONIRANJE jer celo vremo to i radis. Lupas gluposti o necemu sto ti uopste nije poznato, a koristis se recima ka FRLJANJE sto je recnik najnizeg obrazovanja ili ga uopste nema.
Ma kolega Frljanje mora da je sleng znate ... mora da je paperinos iz veeeelikoog grada, ili cak iz glaaavnog grada ... primetio sam da za Beogradjane naprimer postoji samo Beograd, sve ostalo je selo :D
Nemojte se paliti na takve fore ... mi znamo zasto smo tu i sta radimo i za koje pare! Ko zeli sa nama (naravno NE sa ovog foruma), taj je sa nama, ostali nek' se snadju kako god zele, imaju pravo na to, kako i mi imamo na GEM!

Ljudi, nemojte biti zavidni na nas sto se bavimo sa biznisom 21. veka! Shvaticete vi to sve polako ... Vi samo radite i dalje za 200-300€ a mi cemo za 2000-3000€, cemu je tu problem ?? :D
Jedno pitanje za sve vas: DALI NEKO ZNA NEKI DRUGI BIZNIS, DRUGU MOGUCNOST, KOJI MOZES POCETI SA 2290? Ako znate, kazite mi, koliko cete vi zaraditi na tim vasim poslovima? Dali imate mogucnost da zaradite 3000€ ZA JEDAN DAN ?? :D

Ja ti i dalje tvrdim da je to SCnet a ti i dalje budi tvrdoglav....

Sta si ti neki psiho analiticar ili politicar pa da znas na cega su ljudi osetljivi.Sto se tice ovoga ko je ko e pa ja sam ARPAD V. a CODER 75 neko drugi, i hvala bogu da smo kolege.
Opa sta to bi sad si i ti gemovac sektas a ne tako davno si se ovde pojavio sa kvazinaivnim pitanjima i nevestim ophodjenjem.Dakle Panco Vanila se do sad umnozio u nevidjen broj klo(V)nova.:)

Ne znam za to, mozda si ti u pravu. A koliko si zaradio ti tamo za mesec dana?

Nisam bio ovde dugo ali sam pisao na ovoj temi.
Bili su kreteni kao ti i ranije ali eto, i tebi dajem ponudu.
Da ti objasim, ako me ne znas. Ja sam geolog, geofizičar, doktrorirao u Nemačkoj.Zadnjih nekoliko godina sam na terenu, zadnji teren je mi je bio sibir, za Holandsku firmu koja istražuje dijamante. Prosečna plata mi je bila oko 4500 evra mesečno plus plaćen stan i hrana i neograničeno satelitski telefon.
Dakle, ja hocu i mogu da dam 2300 evra, docicu na taj vaš skup bilo gde.čak ću i tebi da platim 500 evra da te častim ali samo pod jednim uslovom. Da mi sad i ovde kažes GDE NALAZIS nove ovce. I da mi to dokažes. Hoću da svi čuju da li je moguće naći toliko budala koje će dati 2300 evra na reč nepoznatog čoveka. i da mi na pp pošaljes sken 3 uplatnice iz banke. da vidim i uverim se.
inače, nisam ovde bio dugo i bio sam sa jednom budalom na gem prezentaciji pre nekoliko godina.platio sam 1300 dinara za čašu soka i sendvič samo da ČUJEM TE BALJEZGARIJE (prijavio sam se pod lažnim nikom i kao primio se, i on me ćapio na pp, što sam i hteo).tako da me nemoj ubeđivati da treba da dodjem i čujem, sve znam.. distribucioni plan, potpisao sam ugovor o ćutanju itd..
Prvog decembra putujem u Kazahstan, tražimo bakar, tako da imaš mesec dana da me obrlatiš...sve plaćam i sve znam, samo hoću da znam GDE i Kako da nađem nove članove. to me zanima.
na pp ne odgovaram. hoću da nas sve prosvetliš.

Poslednja izmena:
Nisam bio ovde dugo ali sam pisao na ovoj temi.
Bili su kreteni kao ti i ranije ali eto, i tebi dajem ponudu.
Da ti objasim, ako me ne znas. Ja sam geolog, geofizičar, doktrorirao u Nemačkoj.Zadnjih nekoliko godina sam na terenu, zadnji teren je mi je bio sibir, za Holandsku firmu koja istražuje dijamante. Prosečna plata mi je bila oko 4500 evra mesečno plus plaćen stan i hrana i neograničeno satelitski telefon.
Dakle, ja hocu i mogu da dam 2300 evra, docicu na taj vaš skup bilo gde.čak ću i tebi da platim 500 evra da te častim ali samo pod jednim uslovom. Da mi sad i ovde kažes GDE NALAZIS nove ovce. I da mi to dokažes. Hoću da svi čuju da li je moguće naći toliko budala koje će dati 2300 evra na reč nepoznatog čoveka. i da mi na pp pošaljes sken 3 uplatnice iz banke. da vidim i uverim se.
inače, nisam ovde bio dugo i bio sam sa jednom budalom na gem prezentaciji pre nekoliko godina.platio sam 1300 dinara za čašu soka i sendvič samo da ČUJEM TE BALJEZGARIJE (prijavio sam se pod lažnim nikom i kao primio se, i on me ćapio na pp, što sam i hteo).tako da me nemoj ubeđivati da treba da dodjem i čujem, sve znam.. distribucioni plan, potpisao sam ugovor o ćutanju itd..
Prvog decembra putujem u Kazahstan, tražimo bakar, tako da imaš mesec dana da me obrlatiš...sve laćam i sve znam, samo hoću da znam GDE i Kako da nađem nove članove. to me zanima.
na pp ne odgovaram. hoću da nas sve prosvetliš.
Ti samo trazi i dalje bakar druze, i DA ZELIS, NE MOZES DOCI SAMNOM, ne trebaju mi tvoje pare .... uzivaj !! :D

Nemanjaya
Nemanja Milenkovic
Sam svoj boss
Vrsac

Član broj: 46508
195.178.55.*

Sajt: www.extramedia.co.yu

Email
Privatna Poruka
Re: Gem collection, Fit For Success Academy i Mega Book - Prevara, "el grande"! 31.01.2011. u 20:04
Dodjoh do josh nekih podataka...

Čelni ljudi (Nemanja, Željka i ostali i prevarantske GEM ekipe) koji su bili uhapšeni, optuženi (februar, 2003) i osuđeni (septembar, 2003) za nelegalnu trgovinu i dalje rade... Tu sam se ja zbunio, kao nije valjda da još uvek rade iako su na uslovnoj... ali ima tu kvaka...
Izvukli su se uz pomoc advokata a prevareni ljudi koji su ih tuzili su izmanipulisani sa pricom advokata i ekipe da ce im sav ulozeni novac biti vracen.Nas nesrecni prijatelj Milisav (XXM) se ukljucio kasnije .Njegov brat od strica je bio medju prvima iz GEM-a koji je pdoneo tuzbu za povracaj novca cim je ta ekipa uhapsena tvrdeci da je prevaren i da nije znao da je sve to nelegalno ,ali se u medjuvremenu predomislio jer mu je njegov bata Milisav koji se mnogo kasnije uclanio zauzvrat obecao znatno vecu suma bez potrebe da on bilo koga uclani.
Klupko se odmotalo i sad i on trazi od Milisava (XXM-a ) svoj novac.Nas priajtelj je u teskom bedaku i zaista nam nije jasno kako ce se izvuci iz ove opake situacije jer on zaista nema novca i nikada ga nije ni imao.
Da li se moze izvuci sa time sto glumi ludilo, ili sto je mozda zaista posandrcao.

Long live InterNet.

Bog te evo XXM-a

Index boarda » Pravni forum » Pravni saveti » Ostala pravna pitanjaSva vremena su u UTC [ DST ]

Pravila foruma

Jedna od osnovnih ideja ovoga porta je podizanje pravne kulture, a ona podrazumeva visoku svest građana da se za pravna pitanja angažuju profesionalci koji su za to i kvalifikovani i koji su odgovorni za svoj rad.

Stoga je i smisao ovog foruma da dobijete samo osnovne informacije o vašim pravnim problemima, a nikako da one zamene angažovanje stručnih lica u rešavanju tih problema.

Odgovori koji dobijate na ovom forumu ni u kom slučaju ne mogu nadomestiti angažovanje advokata, niti autori odgovora i urednik foruma snose odgovornost za posledice Vašeg rukovađenja ovde iznetim stavovima.

Pokušaćemo da Vam pomognemo našim viđenjima Vašeg problema, ali najdobronamerniji savet koji Vam možemo dati jeste da u daljim fazama obavezno angažujete advokata ili se obratite službi Pravne pomoći.

GEM collection
Moderatori: alan shore, boske, Forgo

Stranica 1 od 1
[ 1 Post ]
Pronađi:
Praćenje teme | Obeleži temu | Pogled za štampu | Pošalji temu prijatelju email-om Prethodna tema | Sledeća tema
Autoru Poruka
XXM

Post.
Upleo sam se u vrzino kolo iz kog ne mogu izaci.
Zaduzio sam se zbog ovog posla i ne mogu vratiti novac koji dugujem a dug mi se svakog dana uvecava.Potpisao sam ugovor sam GEM-om o cuvanju tajne

Pre par dana su me zvali i zapretili mi da nikome vise ne pominjem o tome sta sam radio i koliko sam duzan.
Dug mi je iz dana u dan sve veci.
Ne smem nikome da kazem koliko sam duzan jer mi stalno prete.

Zaboravio sam vise tacan sadrzaj istog, ipak je to bilo pre cetiri godine, ali uglavnom znam sta sadrzi.
Koliko se secam do ugovora se dolazi nakon prvog sata na "poslovnom sastanku", na kom sam se uclanio u GEM naravno vec su me tada iznenadili sa skakanjem po stolicama, pevanjem, pljeskanjem, i ogromnim sumama novca koji sam po njima bio u mogucnosti da zaradim.
Pre toga ja sam radio kao fizicki radnik na gradjevini i nisma nikad imao prilike da zaradim nideo novca.
Kao omadjijan sam gledao kako se oni vesele i kako zgrcu novac.
Naravno tad je najbolji psiholoski trenutak za pauzu, da tako se to radi opsenili su me i ja sam potpisao taj ugovor bez razmisljanja.
Izasao sam na pauzu i onda jos pred mene su stavili taj ugovor o tajni, i kazali mi sledece:
"Ovo je ugovor o cutanju jer se firma mora zastititi od kopiranja i sl naravno vi to nemorate potpisati, ALI da bi nastavili dalje i videli sta je to sto vam nudimo bilo bi pozeljno da i ovo potpisete, jer vas to nista ne obavezuje"
Naravno da mi je vec tada ****** zinula, svima zine kad vide sve te cifre, i zivo me je interesovalo sta je to, kako da sad odem, pa nista me ne kosta da vidim o cemu je rec.
A ako se i dvoumite tu je sjajni menadzer da vas obradi, a da toga nisam bio ni svestan.
Postavlja se pitanje zasto su bas izabrali taj trenutak?
Pa vasa paznja je sad na najvecem nivou, posle drugog sata imate vise informacija i veca je mogucnost da odbijete cak i to potpisivanje ugovora, sve je to deo izuzetno smisljenog psiholoskog obradjivanja.
Vec tad sam bio van sebe od odusevljenja.
I jos vam nabace da je to sada i NIKADA VISE!!!
Jer ce vase ime biti uneto u bazu podataka i vise nigde necete moci prisustvovati poslovnom sastanku.
I OVO JE JOS JEDNA LAZ!!!! to sam tek kasnije shvatio al nisam mogao nazad zaduzio sam se za novac.
Licno sad znam da je sve to samo laz, koja ima za cilj da vam probudi osecaj bitnosti, ja sam svedok da ne postoji nikakva baza podataka.
Ja sam to licno testirao, naime imao sam gosta koji nije uplatio, jer nije imao pare, cak je coveku bilo zao. To je bio moj prvi gost, tada sam jos i sam bio zaludjen i zagrejan, nakon par godina, kad mi je vec doslo iz guzice u glavu, skontam da testiram ovu stavku "JEDNOM I NIKADA VISE"
Dodjem svom menadzeru sa pricom kako me taj gost ponovo kontaktirao i covjek ima pare ali nezna kako da uplati kad je sve to propalo a on bi da radi, i kako je on "jaka" osoba sa puno "jakih" poznanika. Moj divni manadzer je ko iz topa dodao da to nije nikakav problem, i da je sva ta prica samo da bi se ljudi brze odlucili.
Pokusavao sam da pronadjem jos nekog naivcinu da mu uzmem novac i da ga uclanim i da povratim svoj novac ali to mi nije uspelo.
Na svakojake nacine sam nudio da se ljudi uclane u ovaj biznis ali niko nije hteo .Cak sam i po forumima nudio uclanjenje pricao sam svasta ne bi li nekoga pronasao da uplati 2290 evra ali avaj ne bese vise budale ko sto sam bio ja.
Pricao sam da sam preduzimac, hvalio sam se novcem koga nemam i na sve nacine sam pokusavao da se barem neko upeca.
Sad sam ocajan moj dug je narastao do neba a iz tog GEM-a me svaki dan cimaju i traze da uclanim nekoga a ja sam bukvalno u zarobljenistvu jer moram da odradim raniji dug.
Ocajan sam i ne znam sta da radim.

Jasna slika za svakome kako je lepo raditi u Gem Collectionu. Lupetati o boljem životu . Coder i Arpad koliko zarađuju ,to je samo priča ! Nikome nije poslao svoje slike o Trabantu ili BMWu ni o izvodu računa gde legnu pare...Forum je dobar stvar da se izjasnimo, kome šta treba pronaćiće svoju istinu.

@ Kapetan Leshi

Nash prijatelj kako se pohvalio proslje nedelje je uzeo prvo 20 uplata sa provizijom za njega od po 180 eura , da bi krartko posle izjavio da je uzeo , ne secam se tacno ali oko 4500 - 4600 eura shto bi njegovom kalkulacijom iznosilo 26-27 uplata raznih od koje on uzima proviziju ...

To su verovatno ljudi koje on niti poznaje , vec verovatno su ljudi koji su proizashli od njegove mreze ... na primer Coder uclanio komshiju , pa Coderov komshija uclanio svog komshiju koga Coder mozda zna iz vidjenja , i kad taj uclani svog komshiju koga Coder ne poznaje , po meni bi trebali nastati problemi , jer Gemovske Mega Baje na cijem racunu legnu sve pare od operacije , ne daju pare tako lako svima u lancu , pogotovu onima koji ne mogu da ustvrde i dokazu ko je koga uclanio ...

Jedina shansa za Codera je da je on na celu mreze i prvi gemovac u svom selu ( shto cisto sumnjam...)gde nekako prostom racunicom bi mogao da zna da svako iz njegovog sela je nekako logicno njegova zasluga ... ali najrealnije govoreci koliko bi ljudi moglo da se prikolju u mestu od 7000 stanovnika , i glavno pitanje po sladunjavoj prichi je ... kada ce zadnji uclanjeni clan uCoderovom selu postati milioner ???

U jednom glasu klicu Gemovci da to nije piramida ... eto jok nije piramida , nego je konus , kocka , lopta , kvadar ...

Danas u 2011oj , na ovu besparicu i krizu gde ljudi nemaju leba da jedu , pricha da su redovi i repovi za uclanjenje samo taki i da postoje ljudi koji bi zeleli da postanu gemovci ali nema njih ko da preporuci , je KRAJNJE NEREALNA ...
Da ne prichamo o zasicenju , shto 2011 nije nulta godina kao 2003 ...kada broj potencijalnih mushterija je bio 100% ...
Ko shto znamo pukli su tamo pare dosta njih i nisu vratili ni ulozeno ... i koliko oni ne zele da pricaju o tome shto su ispali papani ,ipak taki su za Gem najgora moguca reklama , jer po marketinshkoj logici , zadovoljan kupac donosi novog kupca u firmu , ali nezadovoljan oduzima 10 ...

@ Coder 75

Druze proshle nedelje preko 25 uplata ,a ove nedelje samo 6 .... auuuuuuuuuuu , pa ako je tako ... pocheo vec da se navaljuje TITANIK ...nije li tako ...

Da ja iskazem moje misljenje ovde , na bazi mog velikog zivotnog iskustva , nezavisno shto ga gemovci osporavaju ...
Teshko da ce ovde biti josh rasprave na ovu temu od pojedinih clanova ( znaju ko su ...) , i josh teze ce izdrzati do nove godine ...kada dodje zima...
Neko se ovde uclanio 05.05 2011 i zadnji njegov post bice vrlo vrlo uskoro ...
Pored zujanja kao debeli bumbar , u reali je neshto sasvim drugo , a to je poslednja igra leptira ...

Pricha o lazovu koji je na kraju poverovao u sopstvene lazi , nije uopshte pouchna , a ... ???
Neka ...

Poslednja izmena:
Ima neko prokletstvo koje kosi sve te zaludjenike koji su se upustili u te prevare a to je da svi redom skoncaju u teskom ocaju i bedi.Nije strasno da covek trenutno ostane bez novca ili posla ako ima prijatelje ili je sposoban da se prekvalifikuje na neki drugi posao.Ono sto gemovce unisti je to sto ostanu bez prijatelja jer su sve izvarali a nisu svesni da od prazne price sa kojom nastavljaju nema zivota.Ljudi ih ubrzo izoluju i u sredini kojoj ih poznaju vise za njih nema mesta za bilo koji posao jer su obelezeni kao da su gubavci.

Po njihovoj prichi , to je odabran Klub od 4-5 % uspeshnih , a ustvari , to je Klub od 4-5 % vanzemaljaca , gde njihova pricha pije vodu samo na planeti " Gem Terra Incognita " ...

Dobra im je ona kad kazu da novajlije unutar tih 3 dana od vikenda do uplate pomahnito traze pare da bi uplatili ... a na primeru jednog forumasha ( koji je spomenuo da je njega tamo uvukla neka Sonja Dencic ...) , se da zakljuciti da upravo suprotno ... da naprotiv gemovci ne izlaze iz kuce do konacne uplate od potencijalne ovce koju su prethodno odvukli na sastanak ... ( i posle ide onaj scenario od caleta mladog demokrate , da kad se ljudi otrezne i traze pare nazad , shvate da tad oni moraju da nahvataju dalje 4-5 novih ) ...( ja mogu samo da pretpostavim kolko im je do smejanja i djipanja na sastanku posle te spoznaje da su ispali magarci ...)

Paperinose , ne slazem se sa tobom da na kraju svi gemovci budu izolovani i obelezeni ko gubavci ... ne , ne ...
Oni su generalno svi odreda izolovani od mainstreama i markirani od vecine, i od pre , jer su jedna te ista sorta ljudi sa slicnim karakteristikama kao :

- neobrazovani su do bola ,pa dali lko tamo ima fakultet ... a druga stvar shto svi oni u jednom glasu kazu , ma ebajesh fakultet , kome to josh treba , gem je shkola zivota ...
- neradnici su i od pre ulaska u gem , i svi odreda su imali problema sa normalnim poslom i pre svega normalnim radnim vremenom od 8 casova , tako da ili su najurivani kao teshki neradnici , ili ako ih vec ne najure , vrlo sporo do nikako ne napreduju u poslu jer su lenji i razmisljaju po principu " ne mogu nas tolko malo platiti kolko malo cemo da radimo ..." , uostalom oni uopshte nisu na poslu da bi neshto dali , nego uzeli ...
- tesno im je u svojoj kozi , pa nijedan posao im nije dovoljno dobar , nijedna plata im nije dovoljno velika , ne valja drzava , ne valja ovo ,ne valja ono ... ebaj ga shef , ebaj ga kolege ... i uvek greshke su negde drugde , a ne u njima samim ...
- generalno , promenili su brdo poslova nigde ne zadrzavajuci se neshto dugo , i u vecini slucajeva su iza sebe ostavljali dar mar , ne mareci puno ko ce shta da kaze ...
- ljudi koji , zadnje ... generalno preziru poshtenje , razne vrline i cast ...i u zivotu mahom plutaju trbuhom za kruhom ziveci od danas za sutra ... i vicu u jedan glas poshtenjacine su budale ...

Takih ljudi nazalost ima previshe u drushtvu i usprkos visokom misljenju o sebi , su teshki mediokriteti koji malo imaju za ponuditi , a bi da uzmu lavovski deo na podeli plena ( profita ,dohotka ,dobitka ... )

Back