coder75
Zainteresovan član
- Poruka
- 429
tu se u potpunosti slazem stobom. Nije sve u novcu, ali bez novca bas i nije neki zivot ... sto se vikenda tice, ja u nedelju radim, pa 6 dana nista.Evo da opet ponovim Codere , ja tebi cestitam shto u tvojoj sredini si na vrhu , jer biti iznad proseka u bilo kojoj oblasti ukljucujuci i GEM je ipak neki uspeh .
Kako da je , uspeh u zivotu i postizanje istog je strogo individualna stvar , isto kao sreca i ljubav .
Ne bih se slozio da je samo novac merilo uspeha , shto se ovde obilato forsira sa strane gemovaca i tebe ..., i zadnje ... male stvari ,su te koje usrecuju coveka , a take male stvari po definiciji imaju najvishe bash te osobe koje vi ovde prezirete , normalni radni ljudi koji se raduju malim stvarima , vikendu kojeg vi nemate za sebe , itd...
tu si jedini ti skim moze da se prica. stobom bi i popricao uzivo. popizdeo sam kad sam procitao kako nas svi pljuju, a ja znam da sam tu i da extra zaradjujem, inace ne bi ni pisao na ovom forumu.
Pre nego sto sam uplatio 2290, ja sam sve ovo pregledao i bez obzira na sve to, uplatio sam, zasto ? verovao sam u sebe druze ... u moje mogucnosti ... dzaba mi fakulteta, 3 diplome, dzaba mi firma koja radi, kada u dzepu nemam nikada dovolno novaca. ne kazem da nisam imao, uvek sam imao za sve, ali zelim jos bolji zivot i porodici, mojoj deci da dam sve sto pozele....
Poslednja izmena: