Vidite da nista ne razumete ... kao prvo, ne znate kako mozete brzo zaraditi puno para za malo vreme, mi znamo! Nije vam jasno ni struktura, tj da ne moras zvati 6 osoba da bi od 6 postao prvi.
Ne racunaju se kao sto ste rekli : 1 mora 5 osoba, pa i oni 5 pa to je vec 25*5=125 itd ... NE ! Ne ide tako ... Ne zelim to ovde objasnjavati. Koji posao mozete poceti sa 2290 a da imate mogucnost da povratite ulozen novac za jedan dan? Ja sam to pitao.
- Auto vozim kao sto sam i rekao BMW 530D i NE trabanta.
- Ako kupis plazmu za 2290, gde je tu zarada ? Ulozio si u mrtav kapital, ne ?
- Ja sam prestigao i mog domacina i asistenta za nekoliko meseci ... ja sam sada AM a oni su i dalje A
- Zasto ne moze zaraditi pare taj ko se uclani 2012-te ? Pa uvek imamo nove i nove clanove ljudi, kako to ne shvatate ????
- Ja recimo imam 4 ili 5 direktnih partnera, ja vise ne zovem nikoga ... oni zovu za sebe, ali svako prvog i drugog partnera prebacuje meni u saradnju da ja radim sa njima, da ih naucim kako i oni da zaradjuju .. Kada oni imaju treceg, njima krene struktura dalje, on njih pomaze da i oni zaradjuju, naravno svako dobija svoj deo ... ali ja od toga nemam nista ... i tako to ide dok nemate 70-100 indirektnih partnera, dakle nista ih vi zvali ... svako zove svoje prijatelje, svoju rodbinu, i zato svima dobro ... Kada imate 70-100 indirektnih partnera (a vi ste zvali samo 4-5), postajete AM. Posle imate od svake uplate po 180€, sto nije vise 540, 900 ili kao A 360, ali koliko puta mozete nedeljno imati od 100 osoba po 180 ? Kapirate sada ? Nije piramida, mogu da dokazem, ali to mozemo samo licno, s druge strane ... Ako ste zaposleni, vi imate poslovođu, šefa koji je po zaradi i hijerarhiji iznad vas, vaš šef ima svog šefa, rukovodioca, koji je iznad vas i vašeg šefa po zaradama i hijerarhiji. A rukovodilac pogona, odeljenja ima svog pretpostavljenog koji je iznad svih vas i po zaradama i hijerarhiji, sve tako do generalnog direktora. Dali oni žele i dali oni pokazuju vama kako i da vi budete šef, rukovodilac ili direktor i da zarađujete kao što oni zarađuju?
Dali vodnik u vojsci može imati veću zaradu od pukovnika? NE! Dali će mu pukovnik pokazati kako da on od vodnika postane pukovnik, i zarađuje mnogo više? NE! Tako je u policiji, bolnicama, itd.
Kod nas je obrnuto.
Asisteni i Asistent menadžeri, koji će vam biti određeni u našoj firmi, su naši prijatelji koji nesebično ulažu svoje vreme, znanje i iskustvo, da bi ste i vi napredovali u A i AM, a samim tim i mnogo više zarađivali. Zašto to A i AM čine? Pa zato što imaju finansijskog interesa i ako vi zaradite, zaradiće i oni, ako vi napredujete, napredovaće i oni ...
- Uvek dolaze novi i novi clanovi ... imamo nove goste, nove generacije, itd.
- JA SAM procitao ove postove na ovom forumu pre uplate, rekao sam istinu, nisam lagao! Sada znam da sam doneo pravu odluku !

- Koga zvati ? Gde naci clanove ? Mi ovaj biznis radimo i razvijamo samo sa osobama koje žele da zarađuju mnogo više nego što su do sada zarađivale i koje prihvate ovakvu priliku za sebe i svoju porodicu. Mi nemamo razloga da ikoga ubeđujemo da zarađuje 1000, 2000, 3000 ili više eura mesečno.
Dali neko radi za 100, 200, 300, 400 ili možda 500€ zato što voli da zarađuje toliko, jer mu je to dovoljno? NE! Dali taj neko želi veću zaradu? DA! Pa zašto onda radi za tako malu zaradu? On to radi, jer ne zna bolje.
I vi želite veću zaradu, bolji život za vas i vašu porodicu? Dali stvarno želite?? DA!
Pa mi vas, ni druge, ne možemo ubeđivati da želite veće zarade, bolji život, bez finansijskih teškoća, ostvarenje vaših životnih ciljeva. Vama je ponuđeno od strane naše firme, zahvaljujući vašem prijatelju, da to što želite i ostvarite. Kako? Pa, mi ćemo vam pokazati kako, jer te velike zarade mi već zarađujemo i znamo kako. - TOLIKO JE TO JEDNOSTAVNO DRUGARI
Kod nas je USPEH zagarantovan ako sve radite po pravilima firme !
Naravno mozete i napredovati, postati AM kao sto sam ja postao, pa LM, pa MD, cak i GD, zasto da ne ? U piramidi ne mozete napredovati, uvek oni na vrhu uzimaju pare, ovde nije tako! I ja mogu postati LM za godinu dana ... dali mozete vi tako u svojim firmama napredovati ??