paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Dosta vise sa lagarijama, porez i poreska policije su dosli glave i vecim mafijasima a da nece doci vama sibicarima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da ti odam jednu tajnu .... bili su vec ....OOO porez, drzi gace kad ti zakucaju na vrata.

Pa sto ne uradis to ? Sta cekaaas ?Nisu bili sugurno , jer da su bili ti bi vec odavno svirao klavir.Ovde si lepo ostavio sasvim dovoljno podataka i lepo si se pohvalio sa zaradama a sad samo sve to lepo da proslediomo tamo gde treba i dobices vrlo brzo posetu koja ce te razuveriti u vezi tvog biznisa.BICE BAS VESELO :

A tebi samo daje, posto ti ne radis nista samo dobacujes tu na forumu ... mora da si u SIZ-u za zaposljavanje. Moja firma kao i ja placamo porez uvek i nece nam niko nista.Nisu ti poreznici bili to je sigurno , jer da su bili ti bi vec odavno svirao klavir.Ovde si lepo ostavio sasvim dovoljno podataka i lepo si se sam pohvalio sa masnim zaradama a sad samo sve to lepo da prosledimo tamo gde treba i dobices vrlo brzo posetu koja ce te razuveriti u vezi tvog biznisa.BICE BAS VESELO : Drzavi treba novac i jedva ceka da upeca likove kao sto si ti.
I ja sam tako razmisljao ... prevarim ili uvucem nekoga ... ali druze, nije tako .... ja im samo nudim MOGUSNOST, a oni odlucuju dali zele ili ne, kapiras ?Prost je odgovor .
Codere , po definiciji , od cega god se prave pare to je legitimno pravo coveka koji je tako odluchio .
Niko tebi ne brani to tvoje pravo i radi ti taj ili bilo koji posao koji ti odgovara .
Ono shto ovde provocira vecinu , jeste izdizanje tog posla na pijedestal , koji je najrealno govoreci na granici legalnog .
Vecina Gemovaca radi svoj posao i mudro cuti jer zna cime se bavi ... i razmislja u stilu ..." Dok ide para nije meni vazno , obraz bio djon ili ne ..."
Ali ne i ti druze ...
Razumeo ?

zaista si tragican.Neka, ja sam tragican lik sa puno novca ... a ti si tragican bez novca ...Tesko da si ti nekoga sa tim nivoom inteligencije uopste prevario jer si toliko tragican i smesan da sam apsolutno siguran da si pukao tu lovu u nepovrat i sad ovde pokusavas svoju savest da umiris. U nizu tvojih retorickih gafova izdvojio bih MOGUSNOSTzaista si tragican.