GEJ PROPAGANDA: Dizni zbunio decu, uveo istopolni par u program

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поента је у томе да је хомосексуализам ствар преференце и емоција, тако да дефинитивно не може бити болест, већ ствар жеље и избора.

- - - - - - - - - -

А да ми пустимо младе нараштаје да сами одлучују ???

Procitaj clanak, pa odgovori.

http://www.gay-serbia.com/teorija/2001/01-10-20-eros-i-homo-ljubav/

Pocetak:

U kontekstu razumevanja erosa i homoseksualne ljubavi u antičko doba potrebno je razumeti i termine koji se vezuju za ovaj poseban i veoma raširen tip ljubavi.

Platon govori da "eros" proističe iz pogleda na objekt koji izaziva želju. Potom, "eros" obuzima subjekt koji želi, omogućavajući mu da kaže "vidim" a potom "volim". Erastes je stoga onaj koji uzima od ljubavnih raspolaganja, za koga se rada odnos koji budi "eros" i koji oseća njegova dejstva. Iz ovog razloga konstrukcija pripadanja zahteva glagol eran (želeti) koji ukazuje na pasivnost osobe koja se želi, budući da izazvan od drugog "eros" je upravo strasna želja drugoga. Glagol philein manje ukazuje na ljubavnu požudu, a više na jednu osobinu poverenja u uzajamnom odnosu koji se uspostavlja. Izraz philia obuhvata odnose srodnosti, podređenosti ili gostoljublja, kao i ljubavne odnose. Glagol paidophilein ukazuje na odnos između jedne odrasle osobe i jednog adolescenta. Takav insitucionalizovan tip veze je plod odnosa poverenja (piston) i čini da dečak postaje hetairos (drug, prijatelj) odraslog.

Поента је у томе да је хомосексуализам ствар преференце и емоција, тако да дефинитивно не може бити болест, већ ствар жеље и избора.

Ima i oni što vole da ližu wc šolje, al ne treba ih puštati na televizijske emisije za decu.

Samo o tome se radi.

Nek ližu kolko oće al nije u redu da maltretiraju okolinu.

- - - - - - - - - -

А да ми пустимо младе нараштаје да сами одлучују ???

Naravno da će da odlučuje svako sam za sebe.

Ko i do sad vekovima.

- - - - - - - - - -

А да ми пустимо младе нараштаје да сами одлучују
???

pa u tome je fora...ne pustate ih vec im namecete neke vase poremecene vrednosti...

Ti ih brate zapocinjes i lepis nam linkove sa *****-srbije, ja samo to moram da primetim. :mrgreen:

Doktore.

Oni zmarci koje osetis kad gledas rvanje. Prepusti im se. Uzivaj.

U poeziji arhajske grčke, ljubavna veza je osuđena asimetrijom dva bića, odrasle osobe i adolescenta. "Eros" u ovom slučaju može biti uzrok prijateljstva, ili tačnije philotes, koji veže adolescenta i odraslog u jednu vezu uzajamnog poverenja. Ova veza je odobrena od same zajednice, koja je prihvata, ili je ne želi i osuđuje kao čin nepravednosti. Takva snažna asimetričnost se ne izražava samo u platonskim vezama, već takođe u fizičkom zadovoljenju dvostruke vrednosti, bilo kao epithymia, erotska želja u pravom smislu, bilo kao hedone, zadovoljstvo ili fizička radost. U arhajskoj grčkoj, kako tvrde antropolozi, edukacija čoveka je predviđala, kao u plemenskom društvu, inicijaciju u društveni život. Ona je u isto vreme inicijacija u rod i u rat, u život i smrt. Takav kraj adolescencije je predviđao odvajanje, za izvestan period, od odraslog vaspitača – od onog koji se voli. Naime na Kritu, kako je govorio Strabon, u arhajsko doba, odrasli ljudi su otimali voljene ljubimce i odvodili ih sa sobom van gradskih zidina.

Lupetanje je tvoja oblast. Ne moja.

Ко те малтретира ?
Хорде агресивних гејева ?
Ti si g.ej? Ili je neko tebi drag gej?
Nebitno.
Ne vredja niko tebe, niti njih.
Sta ko radi u svom krevetu savrseno me ne zanima, sve dok to ne ugrozava ostale ljude i dok me ne teraju da to prihvatim kao normalno.
Ja ne idem ulicom i ne vicem "ja volim samo muskarce", ne znam zasto bi to g.ejevi radili?
Neke stvari nisu normalne za nas, Srbe i to je tako.

Ко те малтретира ?
Хорде агресивних гејева ?

Ne mene.

Meni ne smetaju, čak sam svojevremeno volo da pogledam one filmove sa ženskama i povrćem.Sad se ostarelo pa mi više ništa nije zanimljivo od kad sam pročito 120 dana.....

Smetaju dečici tako što ih zbunjuju i daju hrđav primer.

Isto ko što bi mi bilo jako neprilično da Dizni snimi crtanu verziju 120 dana.........

Ti si g.ej? Ili je neko tebi drag gej?
Nebitno.
Ne vredja niko tebe, niti njih.
Sta ko radi u svom krevetu savrseno me ne zanima, sve dok to ne ugrozava ostale ljude i dok me ne teraju da to prihvatim kao normalno.
Ja ne idem ulicom i ne vicem "ja volim samo muskarce", ne znam zasto bi to g.ejevi radili?
Neke stvari nisu normalne za nas, Srbe i to je tako.

И даље та мантра да сте "ви" прави Срби.
Нисам геј, ожењен сам мушкарац и отац троје деце, само не прихватам тлачење било какве врсте, па ни ово.

Ne mene.

Meni ne smetaju, čak sam svojevremeno volo da pogledam one filmove sa ženskama i povrćem.Sad se ostarelo pa mi više ništa nije zanimljivo od kad sam pročito 120 dana.....

Smetaju dečici tako što ih zbunjuju i daju hrđav primer.

Isto ko što bi mi bilo jako neprilično da Dizni snimi crtanu verziju 120 dana.........

Иста књига ме је одвратила од мувања барем месец дана, ни у град нисам излазио. z:cry:

Није увреда када некоме кажеш да је ненормалан и болестан зато што мисли другачије ???
Није болест веруј ми, све је много једноставније, крену лептирићи у стомаку и .......

Ne misli drugačije, on ima određeni poremećaj koji mu ne dozvoljava da ima mogućnost izbora. Ograničen je tim poremećajem. I nesrećan jer umesto da mu se pomgne tražeći rešenje, pojedinci zlurado govore kako je sa njim sve u redu.

U poeziji arhajske grčke, ljubavna veza je osuđena asimetrijom dva bića, odrasle osobe i adolescenta. "Eros" u ovom slučaju može biti uzrok prijateljstva, ili tačnije philotes, koji veže adolescenta i odraslog u jednu vezu uzajamnog poverenja. Ova veza je odobrena od same zajednice, koja je prihvata, ili je ne želi i osuđuje kao čin nepravednosti. Takva snažna asimetričnost se ne izražava samo u platonskim vezama, već takođe u fizičkom zadovoljenju dvostruke vrednosti, bilo kao epithymia, erotska želja u pravom smislu, bilo kao hedone, zadovoljstvo ili fizička radost. U arhajskoj grčkoj, kako tvrde antropolozi, edukacija čoveka je predviđala, kao u plemenskom društvu, inicijaciju u društveni život. Ona je u isto vreme inicijacija u rod i u rat, u život i smrt. Takav kraj adolescencije je predviđao odvajanje, za izvestan period, od odraslog vaspitača – od onog koji se voli. Naime na Kritu, kako je govorio Strabon, u arhajsko doba, odrasli ljudi su otimali voljene ljubimce i odvodili ih sa sobom van gradskih zidina.

Lupetanje je tvoja oblast. Ne moja.

Da li je ovo tvoj suptilan nacin da nam kazes da se lozis na grcke statue?

LOL

Doktor dr.kadzija opsednut pederima i njegov alter ego pokojni toza opsednut interracial seksom.

Urnebes.

И даље та мантра да сте "ви" прави Срби.
Нисам геј, ожењен сам мушкарац и отац троје деце, само не прихватам тлачење било какве врсте, па ни ово.

Zasto izbegavas da odgovoris na pitanje koje sam ti postavio? Objasni mi anticki period i njegovo velicanje, kada si ga vec spomenuo?! Ocigledno je da nemas pojma, ali bitno je biti fensi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back