Woke ideologija i istopolni brakovi u Srbiji - za ili protiv?

Da li biste prihvatili ovu ideologiju?

• Apsolutno

glasova: 9 50,0%
  • Morao/la bih dobro da razmislim

glasova: 0 0,0%
  • Bih ali samo ako je studenti promovisu, opozicija ni slucajno

glasova: 1 5,6%
  • Ne

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
Zašto je tebi bitno da se ne zove? Kao što smo videli, brak se menjao kroz vreme.

Na kraju krajeva, ne znam da l' im je bitno da se baš tako zove.
Nisam ja koji traži promenu već istopolni "brakovi". Šta je problem da se to zove "građanska veza" ili slično?
Problem je što žele da poistovete istopolni brak sa heteroseksualnim, a to nije isto niti će ikada biti.

Nisam ja koji traži promenu već istopolni "brakovi". Šta je problem da se to zove "građanska veza" ili slično?
Problem je što žele da poistovete istopolni brak sa heteroseksualnim, a to nije isto niti će ikada biti.
Nije isto brak između maloletnika i brak između punoletnika, pa se i prvo i drugo zvalo brakom kroz različite epohe.

Objasnio sam ti zašto mislim da nije problem da se i ovaj tip građanske veze nazove brakom, a ne znam da li je i zašto to problem istopolcima. Pitaj njih.

Jel si ti svestan šta si izvalio sad? :D

Naravno da jesam. Izgovorio sam istinu.

Ceo vaš narativ je zasnovan na tome da narod mora ostati zatucan, uplašen i poslušan, jer se takvim ljudima najlakše upravlja. Zato vam smetaju "liberalna shvatanja", ne zato što ugrožavaju tradiciju, već zato što ugrožavaju vašu kontrolu nad društvom.

Široki pogledi, kritičko mišljenje i građanske slobode su odlika slobodnih društava na zapadu. A vi ovde gurate model istočnih autokratija gde se svaka promena proglašava izdajom, manjine su pretnja, a narod treba da ćuti i trpi. Promoviše se slepa vera u mitove i "večnu tradiciju iz srednjeg veka" umesto u znanje i činjenice, gde se sve tretira kao dogma i ništa se ne sme preispitati.

U prevodu: nije vama problem "woke", nego da se ne probude ljudi pa počnu da vas prozivaju.

Nije isto brak između maloletnika i brak između punoletnika, pa se i prvo i drugo zvalo brakom kroz različite epohe.

Objasnio sam ti zašto mislim da nije problem da se i ovaj tip građanske veze nazove brakom, a ne znam da li je i zašto to problem istopolcima. Pitaj njih.
Ne mogu dva genetska muškarca ili dve genetske žene biti u instituciji koja se zove brak. To je jednostavno protivprirodno. Ne smeju da usvajaju decu. Punkt, ende.

Naravno da jesam. Izgovorio sam istinu.

Ceo vaš narativ je zasnovan na tome da narod mora ostati zatucan, uplašen i poslušan, jer se takvim ljudima najlakše upravlja. Zato vam smetaju "liberalna shvatanja", ne zato što ugrožavaju tradiciju, već zato što ugrožavaju vašu kontrolu nad društvom.

Široki pogledi, kritičko mišljenje i građanske slobode su odlika slobodnih društava na zapadu. A vi ovde gurate model istočnih autokratija gde se svaka promena proglašava izdajom, manjine su pretnja, a narod treba da ćuti i trpi. Promoviše se slepa vera u mitove i "večnu tradiciju iz srednjeg veka" umesto u znanje i činjenice, gde se sve tretira kao dogma i ništa se ne sme preispitati.

U prevodu: nije vama problem "woke", nego da se ne probude ljudi pa počnu da vas prozivaju.
Vidi ovako...Ne možeš TI da znaš šta MENI smeta u društvu.
A pišeš kao da znaš.

Napisao si da woke nema veze sa istopolnim brakovima. Ne ulazim u istoriju tih pokreta ali sve te glave rastu na jednom telu. Hidre.
WOKE je plemenita ideja u suštini, ali je u praksi postala karikatura same sebe. Nanosi više štete ljudima kojima treba da pomogne nego koristi.

Istopolni brakovi su sasvim ok, ako odrastao čovek voli drugog odraslog čoveka i žele da zajedno prave svoj život i porodicu, šta nas boli pimpek kog su pola. Deci trebaju briga i ljubav.

Ovo da ti objasnim kako spada, trebao bi napraviti audiozapis od pet minuta.
Sjećaš se onog kad si mi objašnjavao kako Ouija boars funkcionira, pa je Pazuzu mutirao negde kod onog bitnog dela da ne bih spoznao istinu
Uostalom, ti valjda isto imaš lezbijstva i pederluka u obitelji, nisam ja valjda jedina crna ovca.
Slobodno piši.

🐈
U familiji ne toliko, ali generalno u okruženju ih ima kolko hoš. Lezbijstva ima dosta manje, moram priznati.

WOKE je plemenita ideja u suštini, ali je u praksi postala karikatura same sebe. Nanosi više štete ljudima kojima treba da pomogne nego koristi.

Istopolni brakovi su sasvim ok, ako odrastao čovek voli drugog odraslog čoveka i žele da zajedno prave svoj život i porodicu, šta nas boli pimpek kog su pola. Deci trebaju briga i ljubav.
Ajde čak i preko braka nekako da se predje. Ali usvajanje dece?! Jel si svestan šta je to? To je zločin prema tom detetu i za to nema nikakvo "ali".

Back