Woke ideologija i istopolni brakovi u Srbiji - za ili protiv?

Da li biste prihvatili ovu ideologiju?

• Apsolutno

glasova: 9 50,0%
  • Morao/la bih dobro da razmislim

glasova: 0 0,0%
  • Bih ali samo ako je studenti promovisu, opozicija ni slucajno

glasova: 1 5,6%
  • Ne

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
Pa kad tako kažeš, možda i jesmo.
Vlada totalni raspad sistema.

...

Zapravo vlada, ali i ne vlada, Nema obitelji koja ne kuburi s ovakvim problemima koje sam naveo.

Imati širu "Happy Family", to je poput šanse da za života triput dobiješ na lotu.
U nekoj dimenziji si se sigurno u jednom trenutku dogodilo, ali sretno s utvrđivanjem gdje i kada.

...

Zapravo vlada, ali i ne vlada, Nema obitelji koja ne kuburi s ovakvim problemima koje sam naveo.

Imati širu "Happy Family", to je poput šanse da za života triput dobiješ na lotu.
U nekoj dimenziji si se sigurno u jednom trenutku dogodilo, ali sretno s utvrđivanjem gdje i kada.
Ženi se i pravi decu, vaspitavaj ih šta je dobro u životu. Bez toga sve naše priče su mrtvo slovo na papiru (ekranu)

...

I dalje mi imati kćer tvoje sestrične u familiji deluje kao lutrija. Zgotivio sam je iz ovih nekoliko upisa u kojima si je pomenuo.

the craft witches GIF by Suze Perlov

Podseća me na Božicu Faružu Balk

Ari nema i za života ga neće imati.
Nema ona dijete sa svojom partnericom - SCHLUSS!
Ne za 50.000 milijuna godina, ni za pet milijardi godina.
Možda za 50 milijardi godina, ako se nekim slučajem obrne evolucija.
To što je Brnaba pazarila tuđe sjeme i tuđu maternicu koja će služiti kao inkubator, sasvim je deseta priča.
Sestričnina kćer isto je nedavno otišla u kliniku i kupila sjeme.
Sada ona i neka njena azijatska ptičica čekaju potomstvo.

Nego, zbog čega lezbijstvo i pederluk isključivo bombardiraju moju obitelj, ili sam ja jedini koji o tome iskreno progovara?
Brnabićka je svoju partnerku osemenila sa semenom svoga brata.

Jedna od glavnih stvari koje bi nam doneli prozapadni opoziconari i blokaderi kad bi se, daleko bilo, domogli vlasti. Iznesite argumente i glasajte :kafa:
https://www.b92.net/info/politika/115940/woke-kultura-u-srbiji-podrska-ili-cilj-protestima/vest
Omladina pošto je veoma aktivna na društvenim mrežama, postaje nosilac promena, učestvujući u demonstracijama i zalažući se za pravdu i ravnopravnost. Da li su to kojim slučajem vrednosti za koje se prevashodno zalažu studenti, a u tome ih podržavaju IT-stučnjaci, prosvetari, advokati, kao i mnogi drugi koji su "osvešćeni" i "probuđeni" i žele da kažu "dosta je". Dosta čega? Porodičnih vrednosti? Tradicije? Narodnog jezika i literature? Bogosluženja? Čega dosta?
Brkate žene ili transeksualci? 🤔

To što neko želi da bude u braku sa nekim koga voli i dalje nije dovoljno da bi se klasifikovalo kao ideologija.
Bas sve što nije moguće dokazati (ili opovrgnuti) ili eksperimentalno ili pomoću aparata matematičke logike je konstrukt i ništa drugo: u krajnjoj liniji u ideologiju spada baš sve što ne možeš ni da dokažeš ni da opovrgneš bez pozivanja na to isto.

taj woke je jedan bućkuriš svega i svačega i teško ga je definisati tako da teško da je to ideologija ja recimo nemam problem sa istopolnim brakovima ne vidim razloga da se protivim da neki ljudi koji se vole imaju nešto to na papiru što im može olakšati da se posećuju u bolnicama ili tokom pravnih zavrzlama i deobe imovine itd ne treba država da diskriminiše te ljude po tim osnovama ali imam problem recimo sa trans ženama u sportu što je očigledno varanje na štetu pravih žena,da pravih žena trans žene nisu prave žene i to je to kako ja trenutno vidim sve to

Zato što se kalemiš na nešto što je postojalo 44 vekova (ili 4,3 milenijuma). Logičnije je da napraviš dodatak nego da preformulišeš jer ništ ase biološki nije promenilo od onda. Kao i za polove: možeš da uvedeš novi kada evoluiramo do pojave hermofrodita, a u međuvremenu samo dva.

Istorija je ipak malo komplikovanija...

Bio jednom jedan rimski car sasvim, sasvim blesav...on je ozenio cak dvojicu muskaraca!
I ozenio je vise zena.
I poceo je da se zeni sa svega cetrnaest godina.
I najvise je voleo da se oblaci kao zensko i da takav seta gradom birajuci ljubavnike.

Medjutim, uticajni ljudi su uredno prisustvovali svadbama i tapsali njegovim izborima jer im je islo u korist.
I Rim propao nije, makar nije tada i nije zbog toga.

Kod vecine ljudi seksualnost je jasna, vecina ljudi je heteroseksualna i vecina se danas vencava iz ljubavi.
Nema smetnje da se neko ne venca iako voli i ne vidim smetnju da se homoseksualci vencaju ako nalaze da im je to vazno.

Niti imam problem sa vaspitanjem dece.
Ne razumem sta bi se tako strasno njima desilo ukoliko bi ziveli u toplom domu punom ljubavi uz dvoje homoseksualaca.
Sta sve moze da ih zadesi, to mi dodje kao podnosljiv izazov...ukoliko moram da biram krajnosti.
Nije savrseno, ne sporim, ali opet - zivot pun ljubavi ili potencijalno zbrkana seksualnost? Biram zivot pun ljubavi. Voljena deca obicno nadju svoj put.

Istorija je ipak malo komplikovanija...

Bio jednom jedan rimski car sasvim, sasvim blesav...on je ozenio cak dvojicu muskaraca!
I ozenio je vise zena.
I poceo je da se zeni sa svega cetrnaest godina.
I najvise je voleo da se oblaci kao zensko i da takav seta gradom birajuci ljubavnike.

Medjutim, uticajni ljudi su uredno prisustvovali svadbama i tapsali njegovim izborima jer im je islo u korist.
I Rim propao nije, makar nije tada i nije zbog toga.

Kod vecine ljudi seksualnost je jasna, vecina ljudi je heteroseksualna i vecina se danas vencava iz ljubavi.
Nema smetnje da se neko ne venca iako voli i ne vidim smetnju da se homoseksualci vencaju ako nalaze da im je to vazno.

Niti imam problem sa vaspitanjem dece.
Ne razumem sta bi se tako strasno njima desilo ukoliko bi ziveli u toplom domu punom ljubavi uz dvoje homoseksualaca.
Sta sve moze da ih zadesi, to mi dodje kao podnosljiv izazov...ukoliko moram da biram krajnosti.
Nije savrseno, ne sporim, ali opet - zivot pun ljubavi ili potencijalno zbrkana seksualnost? Biram zivot pun ljubavi. Voljena deca obicno nadju svoj put.

To sa Rimom i ludim carevima je iznimka koja se nije primila ni onda već stoji kao svedočanstvo da je među njima bilo nenormalnih.

Nemam ni ja problema da se istopolni venčavaju, ali imam problem sa (ne)upotrebom reči otac, majka, muž, žena.

Homoseksualci usvajaju decu. I među njima ima svakakvih, neki dižu decu u skladu sa normama društva, a drugi baš i ne.

Jedna od glavnih stvari koje bi nam doneli prozapadni opoziconari i blokaderi kad bi se, daleko bilo, domogli vlasti. Iznesite argumente i glasajte :kafa:
https://www.b92.net/info/politika/115940/woke-kultura-u-srbiji-podrska-ili-cilj-protestima/vest
Omladina pošto je veoma aktivna na društvenim mrežama, postaje nosilac promena, učestvujući u demonstracijama i zalažući se za pravdu i ravnopravnost. Da li su to kojim slučajem vrednosti za koje se prevashodno zalažu studenti, a u tome ih podržavaju IT-stučnjaci, prosvetari, advokati, kao i mnogi drugi koji su "osvešćeni" i "probuđeni" i žele da kažu "dosta je". Dosta čega? Porodičnih vrednosti? Tradicije? Narodnog jezika i literature? Bogosluženja? Čega dosta?
Tvoja predsednica skupštine živi u istopolnom braku, a ti ovde nama prodaješ priču o porodičnim vrednostima. Bila je i premijerka.

Back