GEJ PROPAGANDA: Dizni zbunio decu, uveo istopolni par u program

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А како би било очигледно? Можда имаш триста кила. Не знам ништа док не видим.

Колике су ти груди? Шта највише волиш у сексу?
Sa mnom tako ne mozes da razgovaras.

- - - - - - - - - -

Ne, moja mama nije bolesnica koja misli da decu treba programirati po svim pitanjima, i shvata da najveci broj stvari u zivotu treba sam da naucis i da shvatis.
Nemam pojma da li je imala takvo iskustvo, ako jeste, super za nju.
I meni nije normalno da nekome to nije normalno. Za druge me bas briga.

Ja postujem tvoj stav i "otvoren um" prema novim stvarima i iskustvima, ali ja mislim drugacije.
Preterane avanture i istrazivanja u zivotu nece vas uciniti srecnijim.

Kad dva tipa naprave bebu - onda cemo to svrstati u zdrav odnos - ovako to je sve samo s.exualna izopacenost...
Pazite, ja ne podrzavam mrznju prema gej ljudima!
Oni su bolesni i kao sto ne mrzimo bolesnike od raka, tak ne mrzimo ni njih.
P.edofilija je u istoj grupi, svidjalo se to tebi ili ne.

Ако секс служи само за прављење беба, онда гаће не треба ни скидати.

Sa mnom tako ne mozes da razgovaras.

- - - - - - - - - -

Ja postujem tvoj stav i "otvoren um" prema novim stvarima i iskustvima, ali ja mislim drugacije.
Preterane avanture i istrazivanja u zivotu nece vas uciniti srecnijim.

Можемо отићи на неки бранч, где ћемо уз сок од манга, воћне карамеле и тартуфе разговарати другачије.

Ако секс служи само за прављење беба, онда гаће не треба ни скидати.

OK. Nije to bila poenta, ali 'ajde..mozemo i ovako:
Ako, kako ti kazes, nema kriterijuma za normalno, kako ti onda znas da p.edofilija nije normalna?
Zasto je jedna razvratnost normalna, a druga nije?
Da li je p.edofilija bolest ili su se eto..ljudi samo malo zaneli od uzbudjenja?
Gde je granica?

OK. Nije to bila poenta, ali 'ajde..mozemo i ovako:
Ako, kako ti kazes, nema kriterijuma za normalno, kako ti onda znas da p.edofilija nije normalna?
Zasto je jedna razvratnost normalna, a druga nije?
Da li je p.edofilija bolest ili su se eto..ljudi samo malo zaneli od uzbudjenja?
Gde je granica?

Хомосексуализам није болест, нити је развратан.
Био је сасвим норалан у античким друштвима, све до појаве хришћанства.
Ти си очигледно верник и разумем твоја уверења и суздржавања по питању секса, али то не значи да си у праву и да другима треба да намећеш своје мишљење и притом вређаш особе другачије сексуалне оријентације.
Педофилија је посебна прича за коју је потребна одвојена тема, нигде нисам рекао да је сматрам нормалном, не знам како си то закључила ?

- - - - - - - - - -

Овде се не ради о расправи за шта секс служи већ о наметању болесног и ненормалног.

Секс није врста болести.

Ти си очигледно верник и разумем твоја уверења и суздржавања по питању секса, али то не значи да си у праву и да другима треба да намећеш своје мишљење и притом вређаш особе другачије сексуалне оријентације.
Педофилија је посебна прича за коју је потребна одвојена тема, нигде нисам рекао да је сматрам нормалном, не знам како си то закључила ?

- - - - - - - - - -

Секс није врста болести.

Нромалан секс није.

- - - - - - - - - -

Секс није врста болести.
To je bolest i to veoma ozbiljna bolest.
Ja nigde nisam vredjala homoseksualce, niti podrzavala nasilje nad njima.

To je bolest i to veoma ozbiljna bolest.
Ja nigde nisam vredjala homoseksualce, niti podrzavala nasilje nad njima.

Није увреда када некоме кажеш да је ненормалан и болестан зато што мисли другачије ???
Није болест веруј ми, све је много једноставније, крену лептирићи у стомаку и .......

Није увреда када некоме кажеш да је ненормалан и болестан зато што мисли другачије ???
Није болест веруј ми, све је много једноставније, крену лептирићи у стомаку и .......

Čekaj, ja sam nazvala bolesnim i kad muskarac guši, tuče zenu prilikom s.exualnog odnosa, šamaranje, nasilje...
Ovde je rec "bolest" upotrebljena u pozitivnom smislu, jer se to leči.
Ne leči se tako lako kao grip, ali postoji nada,
Sve vrste se.ksualnih izopacenosti su bolest, a ne samo homoseksualizam.

Pusti ti leptiriće. Krenu i pedofilima leptirići.

Nije higijenski i nije zdravo.

To što ima raznih nastranih koji se probadaju žicama i rade razne nepodopštine je za osudu što znači da mladi naraštaj tog treba poštedeti.
Posle kad odrastu nek se firca ko gde oće, al ne javno.

- - - - - - - - - -

Секс није врста болести.

Lepo si rekao homoseksualizam kao neka ideologija. U antickom vremenu oni su se izivljavali nad decom i postoje originalni dokumenti gde je to veoma eksplicitno receno. Teznja je uspostaviti ponovo ono sto je bilo, to je veoma jasno. Ni homoseksualci to ne kriju. Ljubav izmedju odraslog muskarca i deteta. Otuda i naziv pederastija. Mozes i da procitas ako hoces.

http://www.gay-serbia.com/teorija/2001/01-10-20-eros-i-homo-ljubav/

Uzmimo u obzir da je tada bilo malo slobodnih gradjana i da su cak i slobodna deca prisiljavana, dobijamo da prvo jeste bolest, drugo nije genetski, jer upravo je to vreme dokaz o kakvom se izopacenom delu radi.

Veoma prosto.

Поента је у томе да је хомосексуализам ствар преференце и емоција, тако да дефинитивно не може бити болест, већ ствар жеље и избора.

- - - - - - - - - -

Pusti ti leptiriće. Krenu i pedofilima leptirići.

Nije higijenski i nije zdravo.

To što ima raznih nastranih koji se probadaju žicama i rade razne nepodopštine je za osudu što znači da mladi naraštaj tog treba poštedeti.
Posle kad odrastu nek se firca ko gde oće, al ne javno.

А да ми пустимо младе нараштаје да сами одлучују ???

Поента је у томе да је хомосексуализам ствар преференце и емоција, тако да дефинитивно не може бити болест, већ ствар жеље и избора.

Бог је створио Адама и Еву а не Адмама и Стеву. Паметном и нормалном доста!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back