Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Pa ukapirao si... što se femkaš sada... žrtvuj se brate... ti se evropejac... mi smo ruske prišipetlje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meso i kromprir ne treba jesti zajedno.i šta ćeš tačno da postigneš predstavljajući (nepomirljivo)
bilo koju pojavu detetu kao nenormalnu
naravno možeš komotno da da je vaspitaš
i da je jesti krompir s mesom nenormalno
što ne bi bio sasvim sulud savet
ali bi stvorio odnos nerazumevanja, odbojnosti, bojkota pa možda i prezira
prema mesu i krompiru u istom tanjiru
Meso i kromprir ne treba jesti zajedno.
To ne moze da se poredi sa 2 mame...ili 2 oca...
Radis isto sto i oni..neke nevine teme poredis sa veoma opasnim stvarima.
Jedno je pravilan nacin ishrane - tome svi treba da tezimo, a sasvim nesto drugo je pokusaj usadjivanja nakaradne s.exualne orijentacije maloj deci - sto je veoma, veoma opasno.
Sta da li je nakaradno?Ако је ти не упражњаваш, не значи да је накарадна, зар не ?
- - - - - - - - - -
Осим тога, како се усађује сексуална оријентација ?
Sta da li je nakaradno?
Muskarac i muskarac u krevetu i zena i zena u krevetu?
Naravno da je nakaradno.
To je bila bolest u svim udzbenicima sveta... i kad su to izbacili iz udzbenika?
Sedamdesetih? Ispravan odgovor je onda kada je ojačao gej lobi.
To nije nenormalno samo zato sto ja to neupraznjavam, to je nenormalno, jer svi znamo sta je normalno, kako nas je Bog stvorio i kako se dobijaju bebe.
Meso i kromprir ne treba jesti zajedno.
To ne moze da se poredi sa 2 mame...ili 2 oca...
Radis isto sto i oni..neke nevine teme poredis sa veoma opasnim stvarima.
Jedno je pravilan nacin ishrane - tome svi treba da tezimo, a sasvim nesto drugo je pokusaj usadjivanja nakaradne s.exualne orijentacije maloj deci - sto je veoma, veoma opasno.
Kada se tako maloj deci objasni da je normalno sve to sto nije normalno, zar vi zaista ocekujete da ce ta deca jednog dana u buducnosti imati normalan musko- zenski brak?
Da ce se gaditi na grupni s.eks? Da ce jednoj devojcici kad odraste biti strašno da ima s.exualni odnos sa najboljom drugaricom?Ili ce joj to biti najnormalnija stvar?
Da li mi zelimo takve buduce generacije?
To su ozbiljne stvari.
Deci treba jasno staviti do znanja sta je normalno, a sta ne.
То што сви знате, окачи мачку о реп.
Створио вас бог од ребра....е то је накарадно.
То што сви знате, окачи мачку о реп.
Створио вас бог од ребра....е то је накарадно.
P.edofilija je isto tako normalna?
Jadni mi "nenormalni" s vama normalnima...![]()
Какве везе има педофилија са овом темом ???
Не ескивирај потомче ребараца.
Kad dva tipa naprave bebu - onda cemo to svrstati u zdrav odnos - ovako to je sve samo s.exualna izopacenost...
Pazite, ja ne podrzavam mrznju prema gej ljudima!
Oni su bolesni i kao sto ne mrzimo bolesnike od raka, tak ne mrzimo ni njih.
P.edofilija je u istoj grupi, svidjalo se to tebi ili ne.
Ali...To i jesu najnormalnije stvari.
- - - - - - - - - -
Da li te je to tvoja mama naucila? Da li je tvoja mama imala takvo iskustvo? Ne verujem.
Ako si Srbin - tvoja majka te je vaspitavala drugacije.
Meni to nije normalno, za druge ne znam.
To je zato sto ste hriscani, ja ipak jako mrzim ove sto misle da su gejevi bolesni.
To je zato sto ste hriscani, ja ipak jako mrzim ove sto misle da su gejevi bolesni.
Da tvoj komentar je potvrda da je doslo vreme da nenormalni govore da su normalni, a normalni se proglasavaju za nenormalne.
Jednom sam procitao da je jedna nastavnica biologije u osnovnoj skoli u USA, pokazivala djacima na casu svoju vaginu i terala ih da prstima pipaju i gledaju, sve u cilju edukacije![]()
Гошћо јеси добра риба?
Ali...To i jesu najnormalnije stvari.
- - - - - - - - - -
Da li te je to tvoja mama naucila? Da li je tvoja mama imala takvo iskustvo? Ne verujem.
Ako si Srbin - tvoja majka te je vaspitavala drugacije.
Meni to nije normalno, za druge ne znam.
Цркни мајци на руци!
A one koji misle da si ti bolestan?
![]()
hahahahahha
Sto pitas, zar to nije očigledno?
--------------------------------
Mi se malo šalimo, ali sve su to ozbiljne teme, jer je prosto neverovatno koliko bolesni ljudski umovi mogu da budu.
Ne, moja mama nije bolesnica koja misli da decu treba programirati po svim pitanjima, i shvata da najveci broj stvari u zivotu treba sam da naucis i da shvatis.
Nemam pojma da li je imala takvo iskustvo, ako jeste, super za nju.
I meni nije normalno da nekome to nije normalno. Za druge me bas briga.