andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.849
prosle sito i reseto,musku torturu i centrifuguŠto znači šta?
Šta je polovnjača?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prosle sito i reseto,musku torturu i centrifuguŠto znači šta?
Šta je polovnjača?
da li sam posao oznacila?!Za sta? Zasto ne trebas na poslu startovati devojku?
Bitno je da ste svi u harmoničnim odnosima.ja sam sadasnju devojku upoznao preko preko bivse devojke, sada drugarice, koju sam upoznao na klupi u centru grada
Svuda se moze, samo treba da buded normalan i pustis da ona tebi prva pokaze da joj se svidjas, a ne ko manijaci da spopadas sve sto seta na dve noge. Zbog takvih se i devojke plase muskaraca
Ma jok, polovnjače su one što nisu cele tj nevineprosle sito i reseto,musku torturu i centrifugu
Gde se ne trazi?
Instagram, Tinder, Bumble, na poslu, na ulici, forumu itd. jer ces u 99.9999% slucajeva imati neuspeh ili je jednostavno lose mesto za takve stvari iz jasnih razloga (na primer: posao).
Gde se trazi?
Skole plesa (plesne zurke), skole trcanja, razne radionice, volonterski rad, grupni treninzi (crossfit, joga, neki grupni sport), preko prijatelja ali ne tako sto ce prijatelj direktno pitati vec tako sto ce napraviti neku sedeljku i pozvati tebe.

da li sam posao oznacila?!
Pa imaju nešto što njoj treba, ali šta bi bili prioriteti recimo?Pazi, gde naći devojku sa 30
Ali treba da imate nešto što njoj treba. Da sebe gradite, da budete nečemu korisni.![]()

Pa imaju nešto što njoj treba, ali šta bi bili prioriteti recimo?
Sve zavisi šta ona želiPa imaju nešto što njoj treba, ali šta bi bili prioriteti recimo?
Onda da te ne pita starost gde ti je bila mladost i na šta si trošio/laКоме шта треба у друштву конзумеризма?!?
Шта треба конзумерашу или конзумерашици??
Треба им у старости, само оно што се не може купити
To je ona večna tema: šta žene želeSve zavisi šta ona želi
Мој друг рецимо зна свашта око баште, а девојке воле салате. Ето користиPazi, gde naći devojku sa 30
Ali treba da imate nešto što njoj treba. Da sebe gradite, da budete nečemu korisni.![]()

Možda da kupite i neki vibrator za predigruМој друг рецимо зна свашта око баште, а девојке воле салате. Ето користи
Где неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком
Где неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком
Поред онолко крaставаца разних димензија она да баца паре на вибратор ? Нема смислаMožda da kupite i neki vibrator za predigru![]()
Bitno je da ste svi u harmoničnim odnosima.![]()
Јбг ти онда пробај да је**ш за двојицу или тројицу...жртвуј сеIspade teze naci devoju nego zaraditi milijardu eurapa da li ste realni.
Sta je sa danasnjim ljudima, zene kukaku nevaljaju momci, momci kukaju za zene, pa jel pravi decu nekonestacemo ko narod sa vama takvima

i onda se nadovežeš frazom "u tvojim godinama boljeg od mene nećeš naći"Meni je pedagog u srednjoj pričao o polovnjačama... uglavnom,nema većeg komplimenta nego ženi koju si tek upoznao reći da je polovnjača.
![]()