Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 84.419
Mozes i tako da gledas na problematiku, da.pogotov sad, od ns pa do jagodine preko citave srbije..izasle sve na ulice i oce da obore vucka..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes i tako da gledas na problematiku, da.pogotov sad, od ns pa do jagodine preko citave srbije..izasle sve na ulice i oce da obore vucka..
Пренећу другу....е мукица...сад ми га жаоOvaj ne moze,veruj mi.
sa 20 se muško samo ženiГде неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком
Где неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком
Gde? Jel ima neko određeno vreme?Neka dodje drug da pita.
pa na forum valjda? nema.Gde? Jel ima neko određeno vreme?![]()
Hoće da pomogne drugu, možda je tehnička podrška, da vidi šta, kako...pa na forum valjda? nema.
Nađeš neku u tridesetim.Ovaj u tridesetima traži paćenicu za suživot, a što s nama koji imamo preko 40 pa ne kukamo?
Oslobodi, ne zavedi.
Molim te smiri se.Nađeš neku u tridesetim.
I posle te upuca njen muz.Nije etički a nije baš ni bezbedno ali u tridesetim je lakše naći neku udatu ženu za povremeno viđanje nego neku slobodnu. Eventualno razvedenu.
Udate žene su vrlo često u nekim zapuštenim situacijama. Gde nema neke...bliskosti i onda, društvene mreže, poruke, malo se zagolica mašta, jedna, druga, treća poruka, neki kompliment i eto
Daj da pomognemo drugu, budimo konstruktivni. Iznesi neki predlog.Molim te smiri se.
Neka pita gptDaj da pomognemo drugu, budimo konstruktivni. Iznesi neki predlog.
U tridesetim si?Nađeš neku u tridesetim.
Veštačka usta ne govoreNeka pita gpt![]()
Ja sam on, a ne ona.U tridesetim si?
Javi se, inbox je otvoren... još ako si bogata...
![]()
![]()
zamuckuje ko neki retardu teretani....
Jel integralni?stvarno ne mogu da razmisljam o ovim debilnim temama ali ako neko zna gde da kupim hleb neka mi javipitam za komsinicu
Mogle su i sarmu da smotaju.Који ће ти лебац?
Поједи киселог купуса