Где наћи девојку у 30-им?

Gde se ne trazi?

Instagram, Tinder, Bumble, na poslu, na ulici, forumu itd. jer ces u 99.9999% slucajeva imati neuspeh ili je jednostavno lose mesto za takve stvari iz jasnih razloga (na primer: posao).

Gde se trazi?

Skole plesa (plesne zurke), skole trcanja, razne radionice, volonterski rad, grupni treninzi (crossfit, joga, neki grupni sport), preko prijatelja ali ne tako sto ce prijatelj direktno pitati vec tako sto ce napraviti neku sedeljku i pozvati tebe.

ja sam sadasnju devojku upoznao preko preko bivse devojke, sada drugarice, koju sam upoznao na klupi u centru grada :)
Svuda se moze, samo treba da buded normalan i pustis da ona tebi prva pokaze da joj se svidjas, a ne ko manijaci da spopadas sve sto seta na dve noge. Zbog takvih se i devojke plase muskaraca

Ох...Сиротице...

Gde se ne trazi?

Instagram, Tinder, Bumble, na poslu, na ulici, forumu itd. jer ces u 99.9999% slucajeva imati neuspeh ili je jednostavno lose mesto za takve stvari iz jasnih razloga (na primer: posao).

Gde se trazi?

Skole plesa (plesne zurke), skole trcanja, razne radionice, volonterski rad, grupni treninzi (crossfit, joga, neki grupni sport), preko prijatelja ali ne tako sto ce prijatelj direktno pitati vec tako sto ce napraviti neku sedeljku i pozvati tebe.
objasnjenje?

Где неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком
..na forumu...:lol:

Back