ružislav
Iskusan
- Poruka
- 5.836
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je tvoja interpretacija...moje je bilo da mu kazem nema zenska ispod 45 na forumu..A devojka je preko 45godine![]()
ajde probaj ponovo.to je tvoja interpretacija...moje je bilo da mu kazem nema zenska ispod 45 na forumu..![]()
izadjes na dejt sa 30godisnjakinjom a dodje njena mama...ima i gore... izadje na sastanak sa 30godisnjakom a na dejt dodje njegov dedato je tvoja interpretacija...moje je bilo da mu kazem nema zenska ispod 45 na forumu..![]()
dobro andjo, nemoj me blamirati..cuo sam da imas oko 44..ajde probaj ponovo.
Ma i oni sa 20 što imaju stav ku*cobolje najbolje prolaze kod ljepšeg pola.onaj od 30 mora da muva, onaj sa 40 glumi, onaj od 50 samo cuti, a onaj od 60 ih ignorise.
i svi prolaze kod nje![]()
i 11 mesecidobro andjo, nemoj me blamirati..cuo sam da imas oko 44..![]()
izadjes na dejt sa 30godisnjakinjom a dodje njene mama...ima i gore... izadje na sastanak sa 30godisnjakom a na dejt dodje njegov deda![]()
auu..u drugom si stanju..i 11 meseci![]()
Зна се.Где неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком
ne lazi decka a ni sebeto je tvoja interpretacija...moje je bilo da mu kazem nema zenska ispod 45 na forumu..![]()
ovo je vec treceauu..u drugom si stanju..![]()
pa ti nema sanse da imas 30...ne lazi decka a ni sebe![]()
Tinder ili Pastuvi.comГде неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком
za koji mesec punoletnapa ti nema sanse da imas 30...
ovde ti je pravo mesto ..samo strpljivo i taktickiГде неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком
pogotov sad, od ns pa do jagodine preko citave srbije..izasle sve na ulice i oce da obore vucka..Bukvalno svuda mozes
Über 30 PartyГде неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком