Где наћи девојку у 30-им?

nista..ni jedna da posalje brus il tange u pp...

ctf0rqlnbbuc1.gif

Još traži čovek devojku?
Neka se napije bre kao sav pošten svet
evo i ja sam se napio
toliko puta
pa ništa
ali bar ne mislim o ženama onda
Лако је таквим или сличним начином живота срозати тестостерон и тиме себе лишити сваке потребе са женом или је свести на минимум. Но такав живот лишен страсти макар и неузвраћене је, за мене бар, гора опција од усамљеничког па у крајњој мери и "худший вариант, чем смерть" како каже једна руска песма

Poslednja izmena:
Лако је таквим или сличним начином живота срозати тестостерон и тиме себе лишити сваке потребе са женом или је свести на минимум. Но такав живот лишен страсти макар и неузвраћене је, за мене бар, гора опција од усамљеничког па у крајњој мери и "худший вариант, чем смерть" како каже једна руска песма
Види брате.
Шта год да ти неко каже ти контрираш.
Имаш право на то.
Али лепо ти рече други форумаш на другој теми...
људе твој живот не занима, шта год ти мислио да причају о теби...
Тако је и овде...сви имамо своје проблеме и решавамо их како знамо и умемо.
Мани се, другарски ти кажем, и страсти и секса и љубави.
Пронађи себе.

Онда ти овакве теме неће требати...
а на форуму увек може да се буде, без обзира на околности.
Немам намеру даље да расправљам с тобом.
Добар си човек, и желим ти све најбоље...
Свако добро !!!

Где неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком
pa šta znam, na forumu možda

Било би добро да постоји биро тј. национална служба за прављење породице или пријатељства, тако нешто. Држава највише кука на наталитет а својом политиком само одмаже, поготово лошим и дивљим економским системом.

Back