Mileta iz Talesa
Aktivan član
- Poruka
- 1.681
Ops, znači od juče sam ok.То су пукнути случајеви. Бар за наредних 5 година
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ops, znači od juče sam ok.То су пукнути случајеви. Бар за наредних 5 година
Još ako si ti na slici, tvoje vreme dolaziOps, znači od juče sam ok.
mogao si da kazes ili ja svoje...ja sam bar kačila moje, tvoje ne videsmokako da ne..to je njegova slika ko sto si ti stavila svoju..![]()
I? Ništa?kacio se ko lud..
Па ниси на рок концерту, шта си умислиоnista..ni jedna da posalje brus il tange u pp...
![]()
Još ako si ti na slici, tvoje vreme dolazi .
У инстинкту је спас
Doslo u pm.
Da sam ko na slici vec bi se igrao tvojim lopticama doskočicama , mada instiktivno mislim da su dinje doskočice .
vidim uzivas da pucas penale..Па ниси на рок концерту, шта си умислио
Pa šta da kažem na to? Asocijacija je koncertvidim uzivas da pucas penale..![]()
Немају.imaju neke svedjanke
Лако је таквим или сличним начином живота срозати тестостерон и тиме себе лишити сваке потребе са женом или је свести на минимум. Но такав живот лишен страсти макар и неузвраћене је, за мене бар, гора опција од усамљеничког па у крајњој мери и "худший вариант, чем смерть" како каже једна руска песмаJoš traži čovek devojku?
Neka se napije bre kao sav pošten svet
evo i ja sam se napio
toliko puta
pa ništa
ali bar ne mislim o ženama onda
Види брате.Лако је таквим или сличним начином живота срозати тестостерон и тиме себе лишити сваке потребе са женом или је свести на минимум. Но такав живот лишен страсти макар и неузвраћене је, за мене бар, гора опција од усамљеничког па у крајњој мери и "худший вариант, чем смерть" како каже једна руска песма
pa šta znam, na forumu moždaГде неко у 30-им годинама данас може да упозна девојку најчешће ? у библиотеци ? преко друштва ? на инста,фејсу ? на послу ? на излету ? Питам због друга, жали се да нема прилике да уопште дође у исти коcмички простор са неком девојком