- Poruka
- 68.786
Ne znam ja sam romantican brate. Zadnje sto mi je bitno su godine ako imam ono nesto s njom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Good luckDa me nadmudri.
Sedmoro?tražiš majku sedmero dece
![]()
Sedmoro?
Devetoro! Jugovicka bre!
Da joj ne remetim mir.vako neštoda budeš njezin kralj i da je prestigneš
znam to, ja imao 19 kad me smuvala zena od 30, sta reci Madjarica xDU, kad zagori matori tinejdžer, dobra je i baba od 30...![]()
to su predrasude, ja ne znam dal sam bio sam 2 meseca sve ukupno u poslednjih 15 godina, samo izgovori, a i kad sam bio sam tad sam patioJako je tesko doci u polozaj da te danas zena primjeti ako nisi u numerickom smislu jak muskarac i ne mislim samo na novac nego i na neke druge stavri,a govorimo o zenama danas jer Internet je promjenio zauvijek musko - zenske odnose a vecinom zene sa ovog foruma ne pripadaju toj generaciji koja je rodjena u virtualnom to ne znaci da ne vidite ali ne razumijete jer niste to u formiranju proizvjele kao dio razvoja.Ti ako imas npr 35 plus ti si zena proslosti ja pricam o zenama danas
nemoj ga obeshrabrivati, ima i nešto mlađihnemoj ga loziti..na forumu su sve preko 45..
tražiš decka,a neces ganemoj ga obeshrabrivati, ima i nešto mlađih![]()
ne tražim ja ništa, ali kažem da na forumu ipak ima i nešto mlađih ljuditražiš decka,a neces ga![]()
znam, salim se samone tražim ja ništa, ali kažem da na forumu ipak ima i nešto mlađih ljudi![]()
znam, salim se samo![]()
pih, smesno veomadete mnogo si neozbiljan za svoje godine
![]()
Ima ali s decomПосле 30-те нема девојке...
a sta je tu problem? ako volis osobu volis i decu, deca nisu krivaIma ali s decom
То није девојка.Ima ali s decom
ali diskotekamapo splavovima, diskotekama...ako ih nema tamo, onda su definitivno nedeljom u crkvi..
baba u redu u maxiju ispred tebeNegde te neki partner sudbinski ceka. Gde? Tamo gde se to budes najmanje nadao.
Откриј нам онда методе ако је то тако простоto su predrasude, ja ne znam dal sam bio sam 2 meseca sve ukupno u poslednjih 15 godina, samo izgovori, a i kad sam bio sam tad sam patio
Ne lupetaj.baba u redu u maxiju ispred tebe![]()