mamaKristina
Primećen član
- Poruka
- 831
Gde da kupim okruglu formu za tortu promera 24 cm?Isla i Ideu nema,tu po mom kraju nema....Pomagajteeeeeee........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Najbolje je potraziti proizvodjaca kartonske ambalaze i kod njih se raspitati.Kod nas u Somboru ima firma "Karton" i oni rade ambalazu za kolace i torte ,izmedju ostalog.Oni recimo prave kartonsku ambalazu za Barvalo.Verujem da u svakom gradu ima proizvodjaca ambalaze!Treba racunati s tim da je kod proizvodjaca uvek jeftinije nego u maloprodajama,a sa njima se uglavnom mozes dogovoriti i o potrebnim dimenzijama.
SRECE MOJEGde bih u Beogradu mogla da kupim srebrnu boju (cini mi se da je zovu zvezdani prah) firme Stamenkovic? Trazila sam po velikim hipermarketima bezuspesno.
kad sam ih prije otprilike 5 dana vidjela i IDEI kod nas u Subotici, znaci oni su inace jako slabi sa opremom i raznoraznim sirovinama za izradu i ukrasavanje torti, a jedna kutija raznih sjajeva S&M je sva bila moja, cak nisu ni skupi 100din/komTasha88, prodavnica je verovatno Vicko. Ja sam tamo prijateljici koja voli crvenu boju kupila sve od silikona u toj boji - špatulice, podmetač za šerpe i onaj što ide u tepsiju , četkicu za premazivanje testa, kalupe. Može da se nađe lepih stvari, a cene su srednje (između buvljaka i Kike).

vikend popust vredi samo za proizvode koji nisu na akciji.
zar vikend popust vredi za proizvode na akciji?

A znam to. Nego sam mislila, ovo na akciji povoljno + vikend popust za ono što nije na akciji, pa opet lepo...