GDE da kupim...

Evo upravo sam se vratila sa Bajlonijeve pijace i odmah da javim -nema bombonskog sirupa. Doduse u Nutriciji su dobili Javorov sirup i to mala flasica valda 650 din ali ja mislim da to nije to.Bonbonski sirup nikad nisu ni imali.

Evo upravo sam se vratila sa Bajlonijeve pijace i odmah da javim -nema bombonskog sirupa. Doduse u Nutriciji su dobili Javorov sirup i to mala flasica valda 650 din ali ja mislim da to nije to.Bonbonski sirup nikad nisu ni imali.

Иро, ево узела сам да погледам: Бонбонски сируп без глутена, увоз из Бугарске, увозник Finkochem, Београд, Топличин венац 3/II. Пакује Madico d.o.o. Beograd. 500 грама мислим да сам платила 140 динара и то на Бајлонијевој пијаци у продавници здраве хране, барака у пијаци која је лицем тј. излогом окренута шинама. Испред су тезге са орасима, зачинима и сл.

bonbonski sirup imte i u skrobari u pancevu samo morate poneti svoju ambalazu jer njima sve stoji u velikim buradima cenu ne znam ovu informaciju mi je skoro rekla gdja branka jovanovic ona ga koristi ako je njoj dobar i nama ce odgovarati

uh...nisam ga kupovala u ovoj sezoni pravo da ti kazem..ali jesam prosle god...bilo ih je svuda...mislim u svim tim marketima..pogledacu ovih dana pa ti javim ako ti neko vec ne javi pre mene

Ako neko zna gde mogu da kupim ovkvu spravicu, bila bih mu veoma zahvalna. Ja sam istu takvu kupila mojoj mami i jednoj prijateljici pre mnogoooo godina na poklon. Ne znam sta mi bi da ne kupim i sebi. Sjajna spravica. Melje fantasticno. Naravno nije za vece kolicine, ali za obicnu svakodnevnu kucnu upotrebu je ekstra.
Pogledajte prilog 163228

Tasha da li ova sprava melje ili secka. Ja imam za seckanje neku bugarsku napravu, nema joj ravne. Ako 'seckam' u secku izvesnu količinu mi samalje na sitno a neki komadi ostanu krupniji nego što treba.

Tasha da li ova sprava melje ili secka. Ja imam za seckanje neku bugarsku napravu, nema joj ravne. Ako 'seckam' u secku izvesnu količinu mi samalje na sitno a neki komadi ostanu krupniji nego što treba.

Msneki,
ova spravica melje orahe, cokoladu i kojesta drugo savrseno. Naravno da nije za profi upotrebu, vec za onu svakodnevnu kucnu. Kad nam treba veca kolicina oraha, lesnika ili badema meljemo na onaj stari mlin koji moja majka ima sigurno nekih 30-40 godina.

bonbonski sirup imte i u skrobari u pancevu samo morate poneti svoju ambalazu jer njima sve stoji u velikim buradima cenu ne znam ovu informaciju mi je skoro rekla gdja branka jovanovic ona ga koristi ako je njoj dobar i nama ce odgovarati

Čula sam da bombonski sirup može da se kupi u poslastičarnici Bosiljčić u Gavrila Principa. To je ona divna stara radnja sa prelepim ratlukom i šećernim bombonama kojima se nekad kitila jelka. Treba samo poneti ambalažu.

Jeste na ručni pogon, slična Tasinoj ali manja. Dobila sam je odavno od sestre, i zamisli u trenutku kad je kupovala nije imala para da kupi i sebi i nikada je više nije našla. Ako je ima negde kod tebe kupi mi šaljem pare pod hitno i to duplo. :heart:

Sneki, i ja imam isti problem. :( Ja kupila na vašaru, i sigurno dve godine svakog meseca na vašaru je tražim, ali je nikada nemaju. :( A žena koja kupuje od mene kolače me molila da joj kupim, ne pita šta košta, ali džaba, kada nema.

Da ne bude dileme, evo je mašinica. Važnije od izgleda, koji verujem može da bude i drugačiji, važan je noš, pa dajem i sliku noža da se po tome prepozna. Majo sasvim je moguće da je vidjaš na niškoj pijaci jer je Bugarska blizu pa ih donose oadnde.

Prilozi

• IMG_1544.jpg
    IMG_1544.jpg
    54,8 KB · Pregleda: 29
  • IMG_1539.jpg
    IMG_1539.jpg
    80 KB · Pregleda: 25

Back