GDE da kupim...

Pa da,mogu njih da iskoristim...Hoce zena samo cvetnu torticu,skromnu,sa po nekim leptiricem...a kako nemam ni jedan cvetni mali sekac,probacu da napravim one ribbon rose sto si mi dala link i jos po neki obican cvetic i list....

Znam da je ovo tema gde sta moze da se kupi, ali jednostavno ne znam gde bih drugo ovo stavila. Znam gde da kupim, ali ne znam sta za pocetak da kupim. Skoro sam pocela da radim sa fondanom i naravno uz vasu pomoc i savete sam napravila par tortica i jako sam zadovoljna za pocetak, ali od alata za fondan tako reci nemam nista pomagala sam se pomocu stapa i kanapa. Sada sam htela da porucim par stvarcica za rad sa fondanom, pa osim pegle koju sam naumila da kupim ne znam sta bi mi jos onako bilo najpotrebnije. Koji je vas predlog i sta je ono sto bi prvo trebala da imam za rad sa fondanom? Par stvarcica dolazi u obzir

kristina ti si
s035.gif

Da li negde u Srbiji mođe da se kupi pucketava folija? Nisam ni razmišljala da se to kupuje, ali jele2008 mi rekla da je kupila, ali ja mislim da ona ne živi u Srbiji.

nisam iz Srbije :D ali pucketavu foliju drže trgovine sa građevinskim materijalom.. ne znam da li kod vas ima Bauhaus, Baumax ili Obi.. pretpostavljam da ima i u trgovinama koje drže boje i lakove...
meni se malo skupo čini ovo gdje je metar 100din...

ja ne znam gde je kruna komerc ali mogu da ti objasnim ovako. kada se prodje nisova pumpa sa desne strane, odmah iza ide krivina i kada prodjes tu krivinu videces crnu kapiju i tu je Jablanica...ispred radnje se nalaze ona kolica za kupovinu :D ako imate navigaciju Bulevar Kralja Aleksandra 636a

nemamo navigaciju.ja bre nigde nisam videla tu crnu kapiju.jel ima neka oznaka?sta se jos nalazi u blizini,da mi bude orjentir?mi smo isli iz pravca lestana i skenuli levo.jel to negde tu blizu?

uh pojma ti ja nemam iz kog pravca :(..ja dolazim iz pravca Bul. kralja Aleksandra...i prolazim prvo Ideu sa desne str pa idem dalje pa onda nisova pumpa na cosku pa onda iza te krivine i jos malkice pravo ta crna kapija, i to je jablanica...mozda Boba zna bolje da ti objasni ona je blizu Jablanice....

hm ako sam dobro skontala odakle dolazis tebi je onda ona sa leve strane a nisova pumpa ti je zapravo posle nje a ne pre kao meni..e sad sta ima posle jablanice tj iz tvog pravca pre nje, ne znam nisam dalje isla :( tj jesam nekad u zivotu al nisam pamtila :)

Poslednja izmena:
Kad se prodje pumpa,taj deo je pocetak smederevskog puta.Ja sam pratila Unine instrukcije i odmah nasla.Kapija je malo uvucena pa sam je registrovala skoro kad smo je prosli,ali nije bilo tesko vratiti se nazad.

nemamo navigaciju.ja bre nigde nisam videla tu crnu kapiju.jel ima neka oznaka?sta se jos nalazi u blizini,da mi bude orjentir?mi smo isli iz pravca lestana i skenuli levo.jel to negde tu blizu?

Vanja ako ides iz pravca lestana,skrenes levo to ti je vinca,ides nekih dva km,dolazis na semafor gde se skrece za kaludjericu,nastavis i dalje pravo jos nekih kilometar ipo,sa leve strane imas pumpu i posle nje prva velika kuca sa iste strane je jablanica pise br 636a.

Back