GDE da kupim...

Meni treba savet...Za ovaj vikend pravim manju mladenacku tortu,koju ce pratiti 90 mini cakes.E sad nasa zamisao je bila da sve to bude slozeno na jednoj veliko tacni 75x75 koja ima stub u sredini na kome ce biti ta mladenacka na 2 sprata ,a dole po tacni ce biti rasporedjene te mini tortice.Dekoracija tacne i stalka bi trebalo da izgleda nesto poput Sladjinih ,sto znaci saten ili organdin ispod mladenacke koji ce se prostirati ispod ovih mini tortica.One ce biti dimenzije oko 6,7 cm puta toliko...e sad, sta ispod tortica...glupo mi je da stoje bas na samom stoljnjaku...to bi trebalo da bude nesto kao podmetaci za case!?
Pretpostavljam da ste negde nesto videle ili vec imale iskustva sa slicnim problemom?

Pozdrav za moje SUPER FORUMASICE!!!
Na poslu sam i moram jako brzo da se skinem sa neta (sve prate ovi dusmani iz sluzbe informatike...) a kuci mi je ovaj bezicni nesto pokvaren.
Meni HITNO TREBA INFORMACIJA gdje u Novom Sadu mogu da se kupe kartonske kutije za sitne kolace, KOD NAS U SUBOTICI to nigdje nema :-( trazila sam i u najbolje opremljenim knjizarama, ma svi me cudno gledaju odakle mi to... imamo mi ovdje privatne 2-3 knjizare sto prave sveske i tako to, ali ne rade nista ovog tipa, sve sam obisla i pitala, a u velikim marketima toga isto nema!
U petak idem za NS pa ako bi saznala gdje tamo da kupim to bi bilo IDEALNO!!!

Najbolje je potraziti proizvodjaca kartonske ambalaze i kod njih se raspitati.Kod nas u Somboru ima firma "Karton" i oni rade ambalazu za kolace i torte ,izmedju ostalog.Oni recimo prave kartonsku ambalazu za Barvalo.Verujem da u svakom gradu ima proizvodjaca ambalaze!Treba racunati s tim da je kod proizvodjaca uvek jeftinije nego u maloprodajama,a sa njima se uglavnom mozes dogovoriti i o potrebnim dimenzijama.

Gde bih u Beogradu mogla da kupim srebrnu boju (cini mi se da je zovu zvezdani prah) firme Stamenkovic? Trazila sam po velikim hipermarketima bezuspesno.
SRECE MOJE z:) kad sam ih prije otprilike 5 dana vidjela i IDEI kod nas u Subotici, znaci oni su inace jako slabi sa opremom i raznoraznim sirovinama za izradu i ukrasavanje torti, a jedna kutija raznih sjajeva S&M je sva bila moja, cak nisu ni skupi 100din/kom
Prosto ne mogu da vjerujem da kod vas u Bg ne mogu njihovi proizvodi da se nadju, a ja podjelih sa vama moje odusevljenje

Ima ih i na Kalenic pijaci. Ja sam moje kupila pre par meseci u jenoj radnji ( da me ubijete ne mogu sad da joj se setim imena) na uglu Dzordza Vasingtona i Takovske. I jos su prelepe crvene boje.

Tasha88, prodavnica je verovatno Vicko. Ja sam tamo prijateljici koja voli crvenu boju kupila sve od silikona u toj boji - špatulice, podmetač za šerpe i onaj što ide u tepsiju , četkicu za premazivanje testa, kalupe. Može da se nađe lepih stvari, a cene su srednje (između buvljaka i Kike).

Ja sam u Merkuru platila 1800 din,drvena sa staklenom podlogom koja se skida,prelepa je,a bilo je skroz drvenih krstili su ih kao tacne za picu,bile su ispod 1000din,ne mogu da se setim bas tacno koliko

Tasha88, prodavnica je verovatno Vicko. Ja sam tamo prijateljici koja voli crvenu boju kupila sve od silikona u toj boji - špatulice, podmetač za šerpe i onaj što ide u tepsiju , četkicu za premazivanje testa, kalupe. Može da se nađe lepih stvari, a cene su srednje (između buvljaka i Kike).

Joj, jeste Vicko. I ja sam kupila sve u crvenoj boji sto su imali. Slaze mi se uz kuhinjuz:)

Ja sam isla do Merkura da je kupim i nisu ih vise imali. Ni jednu ni drugu. Ne znam da li su ih u medjuvremenu dobili. Videla sam ih pre par meseci u Kiki. Ima ih u Torte Co u Pancevu plasticnih za oko 700 dinara. Ja sam je pre mesec dana kupila. Naravno ako joj trebaju za ukrasavanje torti a ne za nesto drugo.

Poslednja izmena:
U " Rodi " je " vital " margarin na akciji do polovine januara 37,90 din. Mleveni " plazma " keks je na vikend akciji 144,00, " C beli krem šlag" (koji je blago rečeno fe no me na lan ) je 159 dinara pola kilograma, " menaž " čokolada nije na akciji, ali je 144 din. 200g ( što je u odnosu na prodavnicu kod mene kao akcija), i one mlečne čokolade robne marke " merkator" sa lešnicima, i nekim mlečnim punjenjem su 70,90 dinara sto grama, mlevena " bevita" od 600 g je 112 dinara. Kada se na ovo sve sutra doda vikend popust 10% , možda vredi prošetati do najbliže "Rode".

vikend popust vredi samo za proizvode koji nisu na akciji.

zar vikend popust vredi za proizvode na akciji?

Uh, al' ste precizne. z;)

Kada sam iskuckala i poslala, mrzelo me da dopunjavam da vikend popust ne vredi za proizvode na akciji. :zstidljivko: A znam to. Nego sam mislila, ovo na akciji povoljno + vikend popust za ono što nije na akciji, pa opet lepo...z:)

Eto, sada sve znamo...z:poz:

Back