cilence
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
jao ja sam se juce slogirala kad sam videla megle puter 330 din 250 gr strasno do pre deset dana je bio 270 din
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo upravo sam se vratila sa Bajlonijeve pijace i odmah da javim -nema bombonskog sirupa. Doduse u Nutriciji su dobili Javorov sirup i to mala flasica valda 650 din ali ja mislim da to nije to.Bonbonski sirup nikad nisu ni imali.
Gde ima kandiranog voća? Trešnje i višnje me najviše zanimaju, koru od narandže sam videla na pijaci i kandirane jagode sam videla u Familiji.
Ako neko zna gde mogu da kupim ovkvu spravicu, bila bih mu veoma zahvalna. Ja sam istu takvu kupila mojoj mami i jednoj prijateljici pre mnogoooo godina na poklon. Ne znam sta mi bi da ne kupim i sebi. Sjajna spravica. Melje fantasticno. Naravno nije za vece kolicine, ali za obicnu svakodnevnu kucnu upotrebu je ekstra.
Pogledajte prilog 163228
Tasha da li ova sprava melje ili secka. Ja imam za seckanje neku bugarsku napravu, nema joj ravne. Ako 'seckam' u secku izvesnu količinu mi samalje na sitno a neki komadi ostanu krupniji nego što treba.
Sneki, ako ta tvoja bugarska naprava radi na ručni pogon, a ne na struju, onda imamo istu napravu.Fenomenalna je.
bonbonski sirup imte i u skrobari u pancevu samo morate poneti svoju ambalazu jer njima sve stoji u velikim buradima cenu ne znam ovu informaciju mi je skoro rekla gdja branka jovanovic ona ga koristi ako je njoj dobar i nama ce odgovarati
Jeste na ručni pogon, slična Tasinoj ali manja. Dobila sam je odavno od sestre, i zamisli u trenutku kad je kupovala nije imala para da kupi i sebi i nikada je više nije našla. Ako je ima negde kod tebe kupi mi šaljem pare pod hitno i to duplo.![]()
Te su Sneki, samo su roze...mislim...ako nije problem boja xaxaxaxa