DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 4.181
Овај АЕК је колико видим просечна екипа, чак и испод просека, Партизан за 8 дебитаната је успео да их надигра у Београду, али ето прошли су на пенале, није било ту неког да одскаче, пуни су странаца али то је одавно.Сад има и тога да је јули месец па су екипе још у формирању.
Pa sad da smo ih baš nadigrali i ne bi se složio, ono statistika je ono tu negde, a i video si i u poslednjih 10-15 minuta regularnog vremena koliko su šansi promašili i kako su nas pritisli i Partizan je na momente delovao kao da se brani protiv PSŽ-a ili Real Madrida a ne protiv AEK-a iz Larnake, eto i taj gol su nam dali bezveze i praktično ni iz čega i nekako je delovalo da dosta brže i lakše ulaze u šanse za gol dok Partizan svaki put mora baš neku majstoriju da izvede da bi ušao u neku šansu za gol (kao što je bio onaj dribling i zaista pravi majstorski potez i asistencija Dembe Seka u stilu najvećih fudbalskih majstora) , pritom AEK iz Larnake je bio ja mislim trećeplasirana ili četvrtoplasirana ekipa iz kiparskog prvenstva prošle sezone i ipak nije baš ono najbolje što kiparski fudbal ima da ponudi (recimo klub čak nikad nije bio ni prvak Kipra).
Sad opet ne kažem da su neki vanzemaljci ili ne znam kakva fudbalska sila ali za nas su dovoljno dobri i realno Partizan i naši klubovi generalno nisu u situaciji da više bilo koga gledaju sa visine niti unapred da računaju na siguran prolaz.