Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.154
I ovo zlo ce jednom proci. A onda sledi sprovodjenje pravde nad onima koji su cinili nepocinstva prema klubu. Mijatovic je na vrhu spiska.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеси луд ови не знају шта раде, да знају оставили би Сава за тренера.А Остоја никоме не смета што је ћаци? Ах да игра се ЕЛ, ту је Жељко......
Е тако ће свима да смета Мијатовић али само до неке Лиге Европе, Лиге шампиона, Титуле....
Навијачи резултата....вазура и вучела су брзо заборављени.....
Мијат ако не поклекне овом притиску направиће чудо од клуба за две-три године.
Gde nagovestaj LS, LE I LK i titule u ovim okolnostima i sa ovim likovima u upravi?А Остоја никоме не смета што је ћаци? Ах да игра се ЕЛ, ту је Жељко......
Е тако ће свима да смета Мијатовић али само до неке Лиге Европе, Лиге шампиона, Титуле....
Навијачи резултата....вазура и вучела су брзо заборављени.....
Мијат ако не поклекне овом притиску направиће чудо од клуба за две-три године.
Саво је сам отишао, нико га није терао, лик је неурачунљив. Мијат је једноставно прихватио његову оставку, шта ће му неодлучан човек који маше оставком након ппрвих трзавица. Одлкичан је спортски директор, зан да препозна играча али није никакав тренер. Ђуми је био кључна карика у том Партизану , а Саво је селектирао играче и от је радио одлично али он као тренер је на врло ниском нивоу што показују и његови резултати у каријери. Промашио је професију, он је спортски директор, скаут, директор омладинске школе.....на тим позицијама је много јак али као тренер је нулаЈеси луд ови не знају шта раде, да знају оставили би Сава за тренера.
.Placu li Mijatovic, Lazovic, Ljajic i Blagojevic ili im je kez do uva?
После очекиваног испадања из Европе и сазнања да је Партизан ових дунстера у рангу Кипрана и Малте, а што смо такође знали, можемо да се посветимо борби за опстанак.
Иначе деци свака част, добро су се показали, осим можда Милошевића, али и он је млад па нема шта да му се приговори.
Овај АЕК је колико видим просечна екипа, чак и испод просека, Партизан за 8 дебитаната је успео да их надигра у Београду, али ето прошли су на пенале, није било ту неког да одскаче, пуни су странаца али то је одавно.Сад има и тога да је јули месец па су екипе још у формирању.Pazi Kipar i Malta uopšte nije isto ali ni blizu i mislim da uopšte ne smemo da potcenjujemo kiparski klupski fudbal, mislim Anortozis, Apoel, Omonija, Pafos (koji je sad aktuelni šampion), Apolon, AEL, AEK Larnaka, Aris Limasol..................
Kiparski klupski fudbal je u ozbiljnom usponu, nije uopšte naivan, liga je vrlo kompatativna, ujednačena, svi klubovi imaju po 15-20 stranaca u ekipi (, vidimo da i u Evropi postižu sve zapaženije rezultate (sećamo se onda da je APOEL igrao čak i 1/4 finale Lige šampiona ne tako davno) i realno sad liga im je jača nego naša, sad ne kažem da su neki vanzemaljci ili ne znam ni ja šta ali za nas i naše klubove su dovoljno jaki i uopšte ne znam zašto je neko mislio kao ma lako ćemo mi protiv Kiprana kad objektivno liga im je jača nego naša.