ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овај АЕК је колико видим просечна екипа, чак и испод просека, Партизан за 8 дебитаната је успео да их надигра у Београду, али ето прошли су на пенале, није било ту неког да одскаче, пуни су странаца али то је одавно.Сад има и тога да је јули месец па су екипе још у формирању.

Pa sad da smo ih baš nadigrali i ne bi se složio, ono statistika je ono tu negde, a i video si i u poslednjih 10-15 minuta regularnog vremena koliko su šansi promašili i kako su nas pritisli i Partizan je na momente delovao kao da se brani protiv PSŽ-a ili Real Madrida a ne protiv AEK-a iz Larnake, eto i taj gol su nam dali bezveze i praktično ni iz čega i nekako je delovalo da dosta brže i lakše ulaze u šanse za gol dok Partizan svaki put mora baš neku majstoriju da izvede da bi ušao u neku šansu za gol (kao što je bio onaj dribling i zaista pravi majstorski potez i asistencija Dembe Seka u stilu najvećih fudbalskih majstora) , pritom AEK iz Larnake je bio ja mislim trećeplasirana ili četvrtoplasirana ekipa iz kiparskog prvenstva prošle sezone i ipak nije baš ono najbolje što kiparski fudbal ima da ponudi (recimo klub čak nikad nije bio ni prvak Kipra).
Sad opet ne kažem da su neki vanzemaljci ili ne znam kakva fudbalska sila ali za nas su dovoljno dobri i realno Partizan i naši klubovi generalno nisu u situaciji da više bilo koga gledaju sa visine niti unapred da računaju na siguran prolaz.

Драгојевић, Угрешић, Душан Јовановић, А.Костић - озбиљни таленти. Рогановић и Миловановић ће бити све бољи. Трифуновић изненадио. Голман Милошевић је достојно заменио Јовановића.
Испадање у 1.колу је катастрофа али ово је био максимум.
Клуб је у фази консолидације и чишћења смећа које се гурало под тепих годинама.
Ово је млад тим, цена ће му само расти и на конто тога првом приликом доживљавамо квантни скок.
АКо прођемо украјинце уз мало среће на жребу можемо до групе ЛК.

Само се ти наслађуј.......ебаћемо вас опет знамо да вам то недостаје
:heart:
Гледај кошарку, то вас чека и у фудбалу кроз 2-3 год

Poslednja izmena:
Pa sad da smo ih baš nadigrali i ne bi se složio, ono statistika je ono tu negde, a i video si i u poslednjih 10-15 minuta regularnog vremena koliko su šansi promašili i kako su nas pritisli i Partizan je na momente delovao kao da se brani protiv PSŽ-a ili Real Madrida a ne protiv AEK-a iz Larnake, eto i taj gol su nam dali bezveze i praktično ni iz čega i nekako je delovalo da dosta brže i lakše ulaze u šanse za gol dok Partizan svaki put mora baš neku majstoriju da izvede da bi ušao u neku šansu za gol (kao što je bio onaj dribling i zaista pravi majstorski potez i asistencija Dembe Seka u stilu najvećih fudbalskih majstora) , pritom AEK iz Larnake je bio ja mislim trećeplasirana ili četvrtoplasirana ekipa iz kiparskog prvenstva prošle sezone i ipak nije baš ono najbolje što kiparski fudbal ima da ponudi (recimo klub čak nikad nije bio ni prvak Kipra).
Sad opet ne kažem da su neki vanzemaljci ili ne znam kakva fudbalska sila ali za nas su dovoljno dobri i realno Partizan i naši klubovi generalno nisu u situaciji da više bilo koga gledaju sa visine niti unapred da računaju na siguran prolaz.
Па добро нисам ни мислио да смо их баш разбили, имали су и они лепе шансе, али смо имали лопту и посед добар део меча, пребацибања лопте са једне на другу страну за шансу, одбрана је била проблем и ових година, сад су то још боље средили да буде још слабија.Поред дриблинга за гол имао је Сек и онај пас када је променио страну на време и наш играч ушао у шансу.
Овај Партизан ни Сурдулицу више не може да гледа са висине, сведен је на тај ниво.
Једина разлика је оно на трибинама.

Иначе и центаршутеви у голмански простор су били очајни ниједан није био за шансу.

Драгојевић, Угрешић, Душан Јовановић, А.Костић - озбиљни таленти. Рогановић и Миловановић ће бити све бољи. Трифуновић изненадио. Голман Милошевић је достојно заменио Јовановића.
Испадање у 1.колу је катастрофа али ово је био максимум.
Клуб је у фази консолидације и чишћења смећа које се гурало под тепих годинама.
Ово је млад тим, цена ће му само расти и на конто тога првом приликом доживљавамо квантни скок.
АКо прођемо украјинце уз мало среће на жребу можемо до групе ЛК.

Ja ne vidim neki poseban talenat ni kod jednog od navedenih. Igraju jer je naredba sa vrha da mora biti vrtic na terenu. Primarni cilj je da ne igramo Evropu i to je ostvareno.

Ja ne vidim neki poseban talenat ni kod jednog od navedenih. Igraju jer je naredba sa vrha da mora biti vrtic na terenu. Primarni cilj je da ne igramo Evropu i to je ostvareno.
Јесте Мијат нема друга посла него да прима наредбе са врха.
Само ти понављај шта Пантић прича далеко ћеш да догураш...Тако је и за Остоју причао да је дошао да упропасти КК....
Тај је ћутао о бившој управи и лизао се сa њима све док га нису отерали, а онда је променио плочу.....мислим, добар је Пантара има неке поготке али то је наша верзија Анђуса с том разликом што Пантић зна да срочи оно што прича да бар изгледа као нормалан, а Анђус нема кочницу

Poslednja izmena:
Заболе ме само гледам какве се плачи...чке :hahaha: ко да сте играли финале а не прво коло кваливикација

Заболе ме само гледам какве се плачи...чке :hahaha: ко да сте играли финале а не прво коло кваливикација
Отпузи слузавим корацима на своју тему, а модерација, ако постоји, нек обрише провокатора

Отпузи слузавим корацима на своју тему, а модерација, ако постоји, нек обрише провокатора
Стави бре билмеза на игнор листу.
Мене занима само Партизан.
А то синоћ није било тако лоше...
клинци су то махом, и неке ствари морају да се сачекају...
Неће још дугао Партизан имати екипу за европску јесен...
али добро...

Јесте Мијат нема друга посла него да прима наредбе са врха.
Само ти понављај шта Пантић прича далеко ћеш да догураш...Тако је и за Остоју причао да је дошао да упропасти КК....
Тај је ћутао о бившој управи и лизао се сa њима све док га нису отерали, а онда је променио плочу.....мислим, добар је Пантара има неке поготке али то је наша верзија Анђуса с том разликом што Пантић зна да срочи оно што прича да бар изгледа као нормалан, а Анђус нема кочницу
S obzirom da je Mijat izgubio brdo novca u Spaniji bice da nema drugog posla nego da slusa naredbe sa vrha. Kum Tomasevic je inace lojista sa dna kace.

Е робе жалосни.
ћути бедуину бедни, нема више ваше "донације" имали сте је два пут за ових 80 година једмом у време Мирка Марјановића, а други пут у врем Бориса Тадића и никад више овај први пут и тад сте примали петарде у Европи од Загреба прего Прага и Беча

када дође кловн @pop80 да се спрда са не свираним фаулом у Милану то није провокација сад је провокација а шта је провокација слика ваших птачи пи...ка које вам играју за први тим, пузи ћете још дуго, 4-6 комада у Пољској пре тога кикс у Панчеву :per: 🖕

ћути бедуину бедни, нема више ваше "донације" имали сте је два пут за ових 80 година једмом у време Мирка Марјановића, а други пут у врем Бориса Тадића и никад више овај први пут и тад сте примали петарде у Европи од Загреба прего Прага и Беча
Све је боље него бити навијач ових твојих лоповских гована који уништише не спорт него земљу, ваљда сте зато и основани од стране крволока Крцуна.

када дође кловн @pop80 да се спрда са не свираним фаулом у Милану то није провокација сад је провокација а шта је провокација слика ваших птачи пи...ка које вам играју за први тим, пузи ћете још дуго, 4-6 комада у Пољској пре тога кикс у Панчеву :per: 🖕
Вечно ће вас пратити печат да сте вучићев ћациленд више од деценију, цео народ то зна, од тога не можете да се оперете и ниједан резултат није већа срамота од те, цигојле

S obzirom da je Mijat izgubio brdo novca u Spaniji bice da nema drugog posla nego da slusa naredbe sa vrha. Kum Tomasevic je inace lojista sa dna kace.
А јел Остоја слушао наредбе са врха ? Шта се ту десило , каква је то пукотина у матриксу ? што не би исти сценарио био и у ФК ? Коме смета Остоја сад од оних 20+ хиљада душа које долазе у Арену и још 30+ хиљада који остану без карте ? Никоме очигледно.....засметаће тек ако КК крене силазном путањом. Е тако и Мијат сад смета док смо у к, а кад крену резултати онда игнор.....

Poslednja izmena:
А јел Остоја слушао наредбе са врха ? Шта се ту десило , каква је то пукотина у матриксу ? што не би исти сценарио био и у ФК ? Коме смета Остоја сад од оних 20+ хиљада душа које долазе у Арену и још 30+ хиљада који остану без карте ? Никоме очигледно.....засметаће тек ако КК крене силазном путањом. Е тако и Мијат сад смета док смо у к, а кад крену резултати онда игнор.....
.
Шта је то конкретно Остоја урадио да Партизан постане апсолутни кошаркашки хит у европским размерама?

Заборављаш да се у пар наврата оштрила секира за Жељка, да је тај мудри Остоја одуговлачио са потписом новог уговора итд.

Навијачи су очекивали од Мијата да уради исту или сличну ствар, после дуго времена напунили стадион, а човек се срозао да више нико не може да га гледа.

У слину се претворио...

.

Немам појма шта је урадио Остоја, вероватно ништа, само се питам како није успео да уништи КК и како Остоја никоме не смета од кад играмо Евролигу.
Колико ја знам Евролигу и Жељка смо дочели тек негде у четвртој години од кад је Остоја дошао у КК... не пратим толико кошарку исправи ме ако грешим

Очекујете од Мијата да преко ноћи све испегла и дигне клуб и замерате му дипломатију. Јел се замера тренутно нешто Остоји до те мере да прижељкујемо да оде ?

Poslednja izmena:
Jbt
ovde ljudi pissu ponekad kao da ne znaju ko je zajahao Srbiju
ne mozes bre da se ponasas u Partizanu kako treba
vec kako ti se kazze ili te saplaetu
pa jedan Dejan Bodiroga i Vlade Divac su zaustavljeni kad su SVOJE PARE hteli da ulozze u Srbiju
samo da posle ne bi dali Partizanu npr
bolest je u Srbiji trenutno a ne treba bolje od forica tipa da su oni drugi stub srpstva

a osnovali ih komunisti i crvenu petkoraku nose i danas
a za njih igrali komplet eks JU plus trista crnaca i azijata
stub srpstva?
samo Bilbao moze da kaze da je stub Baskije npr
svi ostali nek odiebu sa priccm o stubovima.

Jbt
ovde ljudi pissu ponekad kao da ne znaju ko je zajahao Srbiju
ne mozes bre da se ponasas u Partizanu kako treba
vec kako ti se kazze ili te saplaetu
pa jedan Dejan Bodiroga i Vlade Divac su zaustavljeni kad su SVOJE PARE hteli da ulozze u Srbiju
samo da posle ne bi dali Partizanu npr
bolest je u Srbiji trenutno a ne treba bolje od forica tipa da su oni drugi stub srpstva

a osnovali ih komunisti i crvenu petkoraku nose i danas
a za njih igrali komplet eks JU plus trista crnaca i azijata
stub srpstva?
samo Bilbao moze da kaze da je stub Baskije npr
svi ostali nek odiebu sa priccm o stubovima.

Немам појма шта је урадио Остоја, вероватно ништа, само се питам како није успео да уништи КК и како Остоја никоме не смета од кад играмо Евролигу.
Колико ја знам Евролигу и Жељка смо дочели тек негде у четвртој години од кад је Остоја дошао у КК... не пратим толико кошарку исправи ме ако грешим

Очекујете од Мијата да преко ноћи све испегла и дигне клуб и замерате му дипломатију. Јел се замера тренутно нешто Остоји до те мере да прижељкујемо да оде ?
.
Да су ови дечаци успели да прођу даље у европском такмичењу не би било оволико буке.

Евролигу и Жељка смо дочекали када се кружок звездаша који предводе браћа Вучић сагласио да Жељко може да дође (погледај видео од 52:22). Миротићу нпр. није било дозвољено.

Жељка су сачували навијачи и нико други. У сезони када је замало ушао на фајнал фор Евролиге кружок се очигледно покајао и издао наређење да се отера, па се Остоја премишљао да ли да потпише продужење уговора са Жељком. Да није било навијача и јасно израженог незадовољства, па и беса данас би Партизан у кошарци био негде око средине табеле.

Мијат је буквално преко ноћи добио шта је требало, пре свега враћање навијача на првом свом појављивању на стадиону у новој улози.

Поред навијача, дошао је Милошевић који је са истим тимом са којим је Станојевић муку мучио почео да ређа победе. У том тренутку Партизан је заостајао 7 (седам) бодова иза неприкосновених српских галактикоса и са брдом утакмица до краја међу њима још да дербија. У сваком озбиљном првенству то је активна позиција за борбу за прво место.

Наравно да је поменути кружок осетио хладноћу и експресно је отеран Милошевић, наводно јер је увео левог бека у дргом полувремену (који је бтњ одлично одиграо).

Уместо да одбрани спортски сектор, Мијат се уваљао у блато несувислих образложења која не би прошла ни код основачке публике.

Сцене грљења са криминацем којег је Навијач миловао све док му није застарео поступак пред судом код сваког Гробара изазивају само осећај најдубњег презира.

.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back