ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А Остоја никоме не смета што је ћаци? Ах да игра се ЕЛ, ту је Жељко......
Е тако ће свима да смета Мијатовић али само до неке Лиге Европе, Лиге шампиона, Титуле....
Навијачи резултата....вазура и вучела су брзо заборављени.....
Мијат ако не поклекне овом притиску направиће чудо од клуба за две-три године.

Е тако ће свима да смета Мијатовић али само до неке Лиге Европе, Лиге шампиона, Титуле....
Јеси луд ови не знају шта раде, да знају оставили би Сава за тренера.

Gde nagovestaj LS, LE I LK i titule u ovim okolnostima i sa ovim likovima u upravi?

Ма да Остоја је све знао шта ради и околности су биле идеалне кад је дошао......

Дајте бре људи више тих празних прича......лицемерни смо и то је то, комформисти смо, навијамо за резултат и спектакл, кад га нема онда тражимо изговоре да не дођемо на утакмицу те смета ми овај те смета ми онај

Никад већа политичка управа у КК није била од ове, Остоја је ћаци колико то може да се буде, до коске, али јбг игра се Евролига, дошао Жоц и онда су и две Арене мало...... Да ме не схватите погрешно, не кажем да је Остоја подржан, напротив, али ако вам Остоја не смета да би долазили на КК утакмице онда не треба да вам смета ни Мијатовић.....ах да Мијатовић нема резултате, а пошто смо навијачи резултата онда ништа..... Будите реални, признајте да нас занима само спектакл, резултат и да ћаци Мијат сам по себи није уопште проблем колико је проблем лош, негледљив тим и недостатак резултата..... Код Мијата се бар види да то може да оде у позитивном смеру и итекао зна шта ради, ипак има неки углед у свету фудбала и неке везе, за разлику од претходне управе која се бахатила и бацала паре уз нова и нова задуживања и то не било каква задуживања већ она нагоре могуће врсте - преплаћени играчи и тренери...... Сад се ради на консолидацији клуба и кад се мало живне након катаклизме коју је бивша управа оставила брзо ћемо, већ наредне сезоне, да имамо тим који може да се мери са оним из сезоне 19/20, којио је Саво саставио, а бива управа растурила, и кренуће полако и резултати. Та Милка Форцан је женетина, јако добар лик, а Расим ко и сваки политичар само макар није одгајан комуњарски као вучела, има неку људскост у себи..... Није ово идеално наравно али дајте људи подржите овај млади тим, нешто се ради, маркетинг је живнуо, сређују се текуће ствари, не беже нам клинци више куд који од буђи по собама, не може преко ноћи да се оздрави, мора мало подршке, не мора Мијату и управи али мора екипи, мора Партизану на крају крајева, тим момцима на терену који носе дрес

"Смета ми овај смета ми онај", а кад дође спектакл и резлтат онда ништа не смета....ајде бре више пун ми је к тог лицемерја.....

Јеси луд ови не знају шта раде, да знају оставили би Сава за тренера.
Саво је сам отишао, нико га није терао, лик је неурачунљив. Мијат је једноставно прихватио његову оставку, шта ће му неодлучан човек који маше оставком након ппрвих трзавица. Одлкичан је спортски директор, зан да препозна играча али није никакав тренер. Ђуми је био кључна карика у том Партизану , а Саво је селектирао играче и от је радио одлично али он као тренер је на врло ниском нивоу што показују и његови резултати у каријери. Промашио је професију, он је спортски директор, скаут, директор омладинске школе.....на тим позицијама је много јак али као тренер је нула

Poslednja izmena:
Шта је све преживео овај народ и овај клуб добро нас и има још.
FB_IMG_1752781594923.jpg

dobro je.

klincima ne moze nista da se zameri.

ALI MAJMUN OD TRENERA ZASLUZUJE DA GA NATRLJAJU GOFNIMA ebo li ga KALULU!

debil je i posle 2-1 stopostotnu priliku usro a potom i usrano sutirao penal i promasio

tom beracu banana nije mesto medju ovom djecom.
kad smo vec krenuli s ovom djecom ne treba nam ni taj IDIOT!

nadam se da ce biti sklonjen u buducim utakmicama i sutnut sto pre...

sto se klinaca tice, ok svaka cast deco, samo napred.

.
Честитам тренеру и управи успешно испадање из даљег такмичења у Лиги Европе.

"Успешна" тактика претходног тренера Станојевића уродила је плодом.

Мислим да је Партизан једини тим у историји фудбала који изузетно важне утакмице започиње са резервним тимом и на клупи држи најбоље, искусне играче.

Клинцима свака част на игри и борбености, али је ово злочин, пре свега према њима.

Јасно је било да немају појма о тимској игри и сваки од њих је у глави држао слику у којој сам предрибла целу одбрану и постигне победоносни гол, али се фудбал на овом нивоу тако не игра.

Мртви играчи АЕК-а су показали како се побеђује и у ситуацији када си потпуно инфериоран, а на другој стани имаш идиота тренера који не зна како да састави тим који ће ове мртваке да победи.

Све, све разумем, али људи, изгубите се што даље од Партизана.

Једва смо преживели једног Станојевића да бисмо поново пролазили кроз ову агонију.

Да ли не смете или не знате, небитно је.

Нестаните и све је у реду.

.

Placu li Mijatovic, Lazovic, Ljajic i Blagojevic ili im je kez do uva?
.
Управо сам на то мислио кда сам написао да је ово злочин према тој талентованој деци.

Доведеш их на пун стадион и направиш састав који нема шансе да направи шансу за гол.

Једина у првом полувремену је била случајни одбитак до Милошевића који је промашио.

Пре тога сам одгледао обе утакмице у Русији где су и ЦСКА и (ваљда) Динамо, не сећам се, играли са пола гаса.

У обе утакмице ми смо дали по један случајни гол.

Први против ЦСКА је био чист усер да Драгојвић (или Рогановић) у лету захвати лопту спољним делом копачке и лопта ухвати ротацију да бежи од голмана и други после тешког кикса одбране.

У обе утакмице била је још једна сувисла шанса коју је Милошевић промашио.

Након тога направљен је солидан резултат на Кипру.

И онда из тима извучеш најбољег играча и аистента ове јадне лиге и како је био негде наслов, Вукотићу предност испред Натка???

Колико је Партизан постигао голова на асистенцију Вукотића? Рекао бих ни један, а Натко је најбољи асистент лиге, плус зна и да постигне гол и уопште је душа и срце овог тима.

Такве играче не можеш да држиш на клупи и убацујеш на пола сата пре краја утакмице, али у Вучићевом Партизану такве ствари су већ уобичајене.

Управо, чему се надате?

Да ће ово да вам се заборави???

Па ево, наведите један разлог да се то деси.

..

Pa realno nema im se šta zameriti, pokazali su volju, želju i borili su se koliko su mogli i umeli, na kraju eto falilo je i malo sreće, sa jedne strane jeste šteta zaista ali sa druge strane mislim da nemamo za čim mnogo da žalimo jer ipak budimo realni nemamo mi tim i kadar za Evropu (barem ne dok se ne desi ono što se desilo u košarci) , ono možda smo mogli da odigramo još koje kolo ali to ne menja stvari značajno, jer realno teško da iko ovaj pre svega mladi Partizan vidi kao ekipu koja se ravnopravno bori sa nekim iole ozbiljnijim evropskim ekipama, ono teško da bi imali šta da tražimo i protiv timova iz recimo Grčke, Rumunije, Češke, Belgije, Švajcarske a da me pominjem one iz najjačih liga i liga 5-ice , mislim videli smo i prošle godine kako smo prošli protiv jednog sasvim prosečnog Dinama iz Kijeva, kažem sasvim prosečnog jer odavno to više nije onaj Dinamo Kijev sa Ševčenkom i Rebrovim koji je Barselonu tukao sa po 3 :0 ili 4:0 na sred Kamp Noa već je to sad jedna sasvim osrednja ekipa, pa eto videli smo kako smo prošli.

Takođe mislim da nemamo za čim mnogo da žalimo pogotovo što opet nastavljamo sa igranjem u Evropi i i dalje imamo šanse da uđemo makar u onu Ligu Konferencija, koje bi i možda ovom timu Partizana bilo i takmičenje po meri , taman malo da osete Evropu i čari međunarodnog fudbala, da malo stiču iskustvo i da se kale a takođe i u toj Ligi Konferencija isto mogu da se zakače neki zvučni i atraktivni protivnici i timovi iz liga 5-ice.

После очекиваног испадања из Европе и сазнања да је Партизан ових дунстера у рангу Кипрана и Малте, а што смо такође знали, можемо да се посветимо борби за опстанак.

Иначе деци свака част, добро су се показали, осим можда Милошевића, али и он је млад па нема шта да му се приговори.

još jedna propala sezona okupiranog Partizana..
bez Evrope, bez trofeja
pogledao sam sinoć..lepo su igrali klinci 60 minuta, posle su fizički crkli što je nedopustivo
napadača nemamo.. golman kriv za go
ona panjina pravi penal ko u seoskoj ligi
ono kao euforija.. deca ginu za klub krac palac.. svaka im čast.. pa ne igraju za banane nego za kintu i za svoje karijere, naravno da će da se bore..
onaj trener jbt seljačina neviđena u duksu vodi evropsku utakmicu..
u loži Mijat, Ljajić, Bilja..još je Jeremićka sa Pinka u negližeu falila

postali smo Miškova Mega sa Ali Ekspresa.. tim za sredinu tabele al eto deca igraju

I da..ispali smo do jbnih Kiprana.. ne od Nemaca, Italijana, Holanđana nego od Kiprana!!!
neki porede KK i Ostoju sa FK i Mijatom
Ostoja je Esenesovac ali Ostoja zna da Partizan bez rezultata nije Partizan.. zato mu i klub vodi Željko koji zamislite podržava studente!
Zato smo i u top 10 timova Evrope a i kod nas uzimamo trofeje.
FK je krac okupirani koji ne može u jbnu Ligu Konferencija da se plasira.. pogledajte ko je bre prošao sinoć u sledeće kolo!!!

Neki Haken iz Švedske!!!

Kluž! Celje! Levski i Šerif!!! Bugari, Moldavci, Slovenci!!! Kipar!!!

borila se deca..kog bre boli k..
i ja sam se prekjuče na rekreaciji borio..

e sad da ostane ova ekipa 3, 4, 5 godina zajedno super bi bilo ali naravno da to neće da se desi.. već sledeće godine 3 ili 4 igrača će se prodati za par miliona a Eseenes banda i u klubu a i ovi okolo će da podele kintu jer znaju da im je kraj posle sledećih izbora
i opet ćemo da popušimo u julu mesecu

После очекиваног испадања из Европе и сазнања да је Партизан ових дунстера у рангу Кипрана и Малте, а што смо такође знали, можемо да се посветимо борби за опстанак.

Иначе деци свака част, добро су се показали, осим можда Милошевића, али и он је млад па нема шта да му се приговори.

Pazi Kipar i Malta uopšte nije isto ali ni blizu i mislim da uopšte ne smemo da potcenjujemo kiparski klupski fudbal, mislim Anortozis, Apoel, Omonija, Pafos (koji je sad aktuelni šampion), Apolon, AEL, AEK Larnaka, Aris Limasol..................

Kiparski klupski fudbal je u ozbiljnom usponu, nije uopšte naivan, liga je vrlo kompatativna, ujednačena, svi klubovi imaju po 15-20 stranaca u ekipi, vidimo da i u Evropi postižu sve zapaženije rezultate (sećamo se onda da je APOEL igrao čak i 1/4 finale Lige šampiona ne tako davno a vidimo da im klubovi gotovo redovno prolaze u nokaut fazu u evro kupovima) i realno sad liga im je jača nego naša, sad ne kažem da su neki vanzemaljci ili ne znam ni ja šta ali za nas i naše klubove su dovoljno jaki i uopšte ne znam zašto je neko mislio kao ma lako ćemo mi protiv Kiprana kad objektivno liga im je jača nego naša.

Poslednja izmena:
Pazi Kipar i Malta uopšte nije isto ali ni blizu i mislim da uopšte ne smemo da potcenjujemo kiparski klupski fudbal, mislim Anortozis, Apoel, Omonija, Pafos (koji je sad aktuelni šampion), Apolon, AEL, AEK Larnaka, Aris Limasol..................

Kiparski klupski fudbal je u ozbiljnom usponu, nije uopšte naivan, liga je vrlo kompatativna, ujednačena, svi klubovi imaju po 15-20 stranaca u ekipi (, vidimo da i u Evropi postižu sve zapaženije rezultate (sećamo se onda da je APOEL igrao čak i 1/4 finale Lige šampiona ne tako davno) i realno sad liga im je jača nego naša, sad ne kažem da su neki vanzemaljci ili ne znam ni ja šta ali za nas i naše klubove su dovoljno jaki i uopšte ne znam zašto je neko mislio kao ma lako ćemo mi protiv Kiprana kad objektivno liga im je jača nego naša.
Овај АЕК је колико видим просечна екипа, чак и испод просека, Партизан за 8 дебитаната је успео да их надигра у Београду, али ето прошли су на пенале, није било ту неког да одскаче, пуни су странаца али то је одавно.Сад има и тога да је јули месец па су екипе још у формирању.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back