ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не играмо ове године и све док дахије не сиђу са власти, што би подизали коефицијент циганској лиги.
Играте е сад што ће те добити по п у другом колу квалификација то је друга ствар ша ћете рећи да сте "намерно" испали , како би лепа лига док је на власти био Мирко Марјановић и Борис Тадић 🤡 чија то лига беше и каква, тад ти нису сметале те титуле ваше, бејаху "блиставе и сјајне" а ваш клупски кофицијент не постоји, ваши резултати немају везе са нама и наши са вашим кофицијентом, свако игра за себе а Српској лиги сте донели читавих пола бода ове сезоне и себи као клубу а нама ништа нити било ком другом клубу осим сами себи.

Poslednja izmena:
Играте е сад што ће те добити по п у другом колу квалификација то је друга ствар ша ћете рећи да сте "намерно" испали , како би лепа лига док је на власти био Мирко Марјановић и Борис Тадић 🤡 чија то лига беше и каква, тад ти нису сметале те титуле ваше, бејаху "блиставе и сјајне" а ваш клупски кофицијент не постоји, ваши резултати немају везе са нама и наши са вашим кофицијентом, свако игра за себе а Српској лиги сте донели читавих пола бода ове сезоне и себи као клубу а нама ништа нити било ком другом клубу осим сами себи.
Не млати живота ти, режимска лоповска багра нам је уништила клуб да више никога и не можемо да победимо у Европи, са 7 бонуса игра овај режимски ****** на клупи.То је исти онај Тадић који вам је дао највеће спонзорство у историји пљачком ове државе, и ништа није урадио поводом забране изградње новог страдиона Партизана, и исти онај Марјановић за време кога сте били три пута заредом прваци и прваци Европе, са вашом СПС багром на власти.
И не треба да постоји, видиш како лепо прави коефицијент најлоповскији клуб на планети земљи и његове филијале, за годину дана без Партизана од 11 до 20 места, рекорд, и иде се даље, тако да ће твоја циганија пошто зависи сама од себе још мало у прво коло квалификација, али конференције како лига тоне све дубље и дубље, наравно док се падом режима не угасите као у кошарци и осталим спортовима.
Зато иди слави можда вам је последње:
500096462_1113875624100640_1102350704843627757_n.jpg
500327341_1113875654100637_1903883466793508_n.jpg

ионако ће вам све ово одузети када падне власт.

hvala ti partizane sto si ove gnjide rezimske izbacio iz kvalifikacija za evropu

ova pobeda je nama grobarima iz novog sada veca od svega

gofna batinaska i olos vuciceva iz ns zna zasto...

novi pazar neka ide samo gofna mafijaska nek ne idu!
spiker na areni je pre pocetka rekao da najveci deo tribine na jugu danas cine grobari koji su dosli iz novog sada...

naravno, protiv cacijevaca! znali su da nam utakmica ne igra nista... ali igra da oni ispadnu. naravno da se potrefe i rezultati u kragujevcu i zajecaru da dobije radnicki i novi pazar...
pazar je preokrenuo sa 1-2, cak je ofk promasio penal posle toga...
Gleda onaj od gore ...

Ovde su inace da znate u kraju koji je stopostotno partizanov od vrtica do penzionera, to je detelinara,za vreme derbija kada su partizanovi navijaci mahom bili u beogradu, u toku dana u povorci od jedno 50ak jurisnika batinasa, sa obelezjiam firme i kapuljacama , maskama defilovali tom detelinarom u po bela dana i skrnavili decija igralista cak i sve zgrade ispisivali uvredljivim porukam... to je placeno da mrzi partizan, cacijevci u dogovru s terzom i rezimom...

e pa sad detelinara u novom sadu slavi ovu pobedu veceras kao nesto najvece... ispali su cacijevci...

stariji navijaci vojvodine su realni i oni pljuju cacijevce i upravu mafijasku...

evo i komentara...

Re: fkp - VOJVODINA, 37. kolo SLS

Post by Rabba » Sun May 25, 2025 9:23 pm

Ko bi rekao da ću doživeti da mi poraz Vojvodine donese radost... Ne ekstatičnu, ali opet kakvu-takvu... Smeće jedno naprednjačko... Nadam se da će vas stići poštena pravda...

Post by rykerfcv » Sun May 25, 2025 8:52 pm

Tetoviram terzica i njegovog sina.

edit bezera vrati se u dzungle.

Post by gospodinFKV » Sun May 25, 2025 8:43 pm

Sad nek zabode Pazar jos jedan
:mrgreen:

Edit: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

ZBILJICU JEDI go**a I TI I TVOJ CACILEND.
:mrgreen:

Ја само да изјавим ,(без икаквих политика и муфтарења и игрица са стране и с леђа...,)
овај тренер садашњи Благојевић је по мени оставио добар утисак и мислим да је заслужио
да води и даље тим...још ако би могао да мало сам изабере нове играче....за следећу сезону...

Ја само да изјавим ,(без икаквих политика и муфтарења и игрица са стране и с леђа...,)
овај тренер садашњи Благојевић је по мени оставио добар утисак и мислим да је заслужио
да води и даље тим...још ако би могао да мало сам изабере нове играче....за следећу сезону...
Чиме је то заслужио?

Poslusnik Mijatovica 1/1. Idealan za klupu.
.
Нисам паметан за Мијатовића, па и Љајића којег и даље сматрам једним од најбољих наших политичара.

С једне стране Мијатовић се претворио у огромно разочарење, нарочито делује нејасно његов суноврат након успешног почетка са Савом. Такав преокрет је необјашњив унутрашњим разлозима, нико није толико луд да отера успешног тренера из неких формалних разлога, па остају спољни.

На теми КК Партизан сам навео само пар података о насиљу које влада Србијом и ако ниси по вољи ове власти - има да те нема.

Анђус је јавно, онако звездашки бахато саопштио у једном подкасту да о доласцима у Партизан одлучује кружок звездаша у чијем су саставу и Председник државе и његов брат ("већи звездаш од њега"), плус, како Житко који је очигледно упознат са овом конструкцијом каже, једна "наша другарица". Пада ми на памет Весна Човић... немам појма, да не грешим душу...

Углавном, у дербију се видело да су Партизану везане и руке и ноге јер не постоји лудак који ће да држи најбољег играча на клупи и уведе пет бекова у игру, а има повољан резултат.

Искрено се надам да ће убрзо да се раздани и неке ствари које су већ толико очигледне добију потврду и у исказима сведока.

.

Poslednja izmena:
Povremeno dobijemo pomoć države i hvala na tome, ali to je kap u moru problema. Imamo situacije da se povaljjuju dugovi koji nisu ni evidentirani. Te, recimo, pojavi se sponzor, namučite se da ga privučete i dobijete 300 ili 400 hiljada evra i odjednom se pojavi toliki dug menadžera, tužba ili presuda KAS (sud u Lozani, prim. put.), koju platite tako što samo prebacite taj novac. Stalno gasite neke požare, koji nemaju veze sa vama, pa onda pravite dogovore, reprograme… Ako vas blokiraju, onda imate problem registracije igrača, UEFA monitoringa i pritisak je svakodnevni, ali smo nekako isplivali. Najteži deo posla je urađen, no, ne mogu reći da je klub na “zelenoj grani”, postoje dugovi, smanjeni istina. Trenutno je minus oko 47 miliona, postoji veliki dug prema Poreskoj upravi, koji je oko 21.000.000 evra, međutim bitna je razlika što od nedavno Partizan plaća bruto iznose plata i to je velika promena – naglasila je Forcan.

https://www.danas.rs/sport/milka-forcan-dug-partizan/

Povremeno dobijemo pomoć države i hvala na tome, ali to je kap u moru problema. Imamo situacije da se povaljjuju dugovi koji nisu ni evidentirani. Te, recimo, pojavi se sponzor, namučite se da ga privučete i dobijete 300 ili 400 hiljada evra i odjednom se pojavi toliki dug menadžera, tužba ili presuda KAS (sud u Lozani, prim. put.), koju platite tako što samo prebacite taj novac. Stalno gasite neke požare, koji nemaju veze sa vama, pa onda pravite dogovore, reprograme… Ako vas blokiraju, onda imate problem registracije igrača, UEFA monitoringa i pritisak je svakodnevni, ali smo nekako isplivali. Najteži deo posla je urađen, no, ne mogu reći da je klub na “zelenoj grani”, postoje dugovi, smanjeni istina. Trenutno je minus oko 47 miliona, postoji veliki dug prema Poreskoj upravi, koji je oko 21.000.000 evra, međutim bitna je razlika što od nedavno Partizan plaća bruto iznose plata i to je velika promena – naglasila je Forcan.

https://www.danas.rs/sport/milka-forcan-dug-partizan/
Може ли Форцан да захтева да се дугови отпишу у истој вредности као циганији, и ето решења, или су неки у овој вучићевој колонији дахије и привилеговани а други сиротиња раја.

Чиме је то заслужио?
У најкраћем речено бољи је од задњих и-хај претходника са оваквим тимом који има !
И чак игра личи мало на нешто...опет са оваквим тимом ! Да,и ја нисам за "увек други на табели"...
Мислим да би могао бити добар тренер ако би имао избор играча.
А какав је као човек - не знам .

У најкраћем речено бољи је од задњих и-хај претходника са оваквим тимом који има !
И чак игра личи мало на нешто...опет са оваквим тимом ! Да,и ја нисам за "увек други на табели"...
Мислим да би могао бити добар тренер ако би имао избор играча.
А какав је као човек - не знам .
Ти изгледа ниси гледао утакмице.
Као човек је ђубре јер је убачен као један у низу вучићевих тренера, што се рефлектује и на неко знање које треба да покаже, а полазао је већ када је играо одлучујуће утакмице са 7 бонуса, док је најбоље играче држао на клупи, Натка, или отерао Николића.
А остаће очигледно док не испаднемо из Европе на шта се иде.
FB_IMG_1748874531247.jpg

Ти изгледа ниси гледао утакмице.
Као човек је ђубре јер је убачен као један у низу вучићевих тренера, што се рефлектује и на неко знање које треба да покаже, а полазао је већ када је играо одлучујуће утакмице са 7 бонуса, док је најбоље играче држао на клупи, Натка, или отерао Николића.
А остаће очигледно док не испаднемо из Европе на шта се иде.
Pogledajte prilog 1736784
.
Јбт, прво су из каприца отерали Сава који је редом кренуо да ниже победе, а онда је Благојевић "прихватио све наше услове".

Јел један од услова био да на клупи држи Натка у дербију или да испадне из купа од распалог ТСЦ?

Да ли ови људи уопште размишљају шта причају или се прича ради приче.

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back