ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја баш ЈЕСАМ гледао све утакмице ,које на стадиону које на ТВ-у...
И дефининитво је то био мало,макар мало бољи фудбал него код претходних тренера...
и не знам само коме,када и где је стварно Саво показао
да је добар тренер :roll:,а да не помињем Дуљаја или Нађа...
И наш најбољи играч ,али то знају САМО ови који су гледали Партизан, није био на клупи него
на голу ! И уз њега по мени млади Илић. А Натху свака част за знање.Свака част на некој утакмици до 50-60 минута...
И на понекој и целој утакмици....али има на којима није био ни сенка оног правог !
Написао сам да не знам какав је Благојевић као човек ,само тренерске квалитете...
А ако би све тако гледали ,шта да кажемо нпр. за КК ?

Ја баш ЈЕСАМ гледао све утакмице ,које на стадиону које на ТВ-у...
И дефининитво је то био мало,макар мало бољи фудбал него код претходних тренера...
и не знам само коме,када и где је стварно Саво показао
да је добар тренер :roll:,а да не помињем Дуљаја или Нађа...
И наш најбољи играч ,али то знају САМО ови који су гледали Партизан, није био на клупи него
на голу ! И уз њега по мени млади Илић. А Натху свака част за знање.Свака част на некој утакмици до 50-60 минута...
И на понекој и целој утакмици....али има на којима није био ни сенка оног правог !
Написао сам да не знам какав је Благојевић као човек ,само тренерске квалитете...
А ако би све тако гледали ,шта да кажемо нпр. за КК ?
.
Требало је две утакмице добро да одигра, дерби и за куп.

Изгубио је обе.

Довиђења.

.

.

Zvanično - Partizan rešio pitanje trenera za novu sezonu

Autor: Nemanja Janošev utorak 10.06.2025. 10:27 Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je potpisan novi, jednogodišnji ugovor sa dosadašnjim trenerom Srđanom Blagojevićem.
--------------------------------------------------------

Очигледно се кружок звездиних навијача предвођен браћом Вучић усагласио и доставио обавезујућу препоруку марионетској управи Партизана.

Кооперативни тренер ће наставити да постиже успехе у неважним сусретима, а попут његових октроисаних претходника неће остварити победу ни у једној утакмици која има значај.

.

1000021371.jpg

U prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Fudbalski klub Partizan će ukrstiti koplja sa kiparskim AEK-om.

Prvi meč će biti odigran na Kipru 10. jula, dok će revanš meč biti odigran 17. jula na našem Stadionu u Humskoj.

Уколико прођете кипарски АЕК идете на Цеље или азерски Сабах кога сте прошли на пенале пре две године
у колико испаднете од Кипрана идете на украјинску Александрију у квалификације за ЛК

1750252860916.png

1750252978171.png

Партизан вечерас отвара сезону у Европи, не знам да ли сте знали.

Следеће недеље затвара сезону у Европи и фокусира се на борбу за опстанак у циганској лиги.

Много смо јаки.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back