ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2025-05-12-00-16-34-295_com.facebook.katana-edit.jpg

Шта рећи!

Kakav je ono bilmez majko mila
sad sam uveren da ce stvarno da dovedu ong lika iz Kragujevca
da nas zakopa jos vise...
jwr tek taj je nmacc pojma
samo obican galamdzija kao Tralalatovic
samo sto se to kod Srba zove motivacioni govonik
a ono larmadzija...
Док је овог зла само ће неки цигански пиштифлингери и бити тренери.
Screenshot_2025-05-12-11-45-44-113_com.facebook.katana-edit.jpg

Шта кажу цигански гагнгстерски медији сада, ко је кога напао, мора да је гробарско усташко обезбеђење напало мирно пучанство оличено у породици Терзе мађије.
https://direktno.rs/vesti/hronika/607746/braca-terzic-incident.html
Верујем да су ухапшени и криви. Надам се казни “ни по бабу ни по стричевима” али сам свестан да као и у случају тројице кошаркаша неће бити правде.

Верујем да су ухапшени и криви. Надам се казни “ни по бабу ни по стричевима” али сам свестан да као и у случају тројице кошаркаша неће бити правде.
Аха оће то.Тројица кошаркаша су нападнута тако да говеда која су их напала треба да буду кажњена што се наравно такође неће десити.

.
Одмах су пуштни иако су оба фудбалска функционера прошле године осуђени на дуже затворске казне, условно на три године, такође за тучу у којој је један ударцем (службеним) пиштољем отворио лобању човеку.

Ни један од брда медија који су данима у десетинама чланака оплакивали злосрећну судбину битанге (u njegovom policijskom dosijeu nalaze se prijave za prevaru, falsifikovanje, krađu, tuče i vređanje, odnosno verbalni napad na službeno lice) коју су из чиста мира провоцирали и тукли кошаркаши Партизана и када такав лик изјави да је навијач Партизана, наравно да је то необорива истина за све који верују да је ФК Партизан основао лично Павелић у Јасеновцу, није објавио ни кратку вест о томе. Није се десило!

ПС. Далеко од тога да нема таквих битанги које навијају за Партизан - нико нема тапију на будале.

.

Poslednja izmena:
Није потребно, набијте то све Вучићу знате где, као и све ове остале ваше лоповске трофеје.
ух где су ваши поптени трофеји за време Мирка Марјановића и Бориса Тадића они су блистави и чисти, а шта ти није потребно 🤡

Није потребно, набијте то све Вучићу знате где, као и све ове остале ваше лоповске трофеје.
Činjenica je da si ti sinoć navijao za nas i ne možeš to da sakriješ :D
Vaši trofeji (koji su zadnji put osvojeni za vreme Borisa Tadića) još uvek su u debelim crevima istog ;)

Činjenica je da si ti sinoć navijao za nas i ne možeš to da sakriješ :D
Vaši trofeji (koji su zadnji put osvojeni za vreme Borisa Tadića) još uvek su u debelim crevima istog ;)
Ко нормалан још навија за вас, тако је остао само лоповски шљам и клошари, ја то и не гледам 10 година, о жвалином и харадинајевом клубу сазнам накнадно, обично нека срамота као ово сад.
Иначе поздрав и за скидаче гаћа из ове ваше филијалчине коју сте победили, угасили се дабогда и они и ви.
И те трофеје као и оне од 1947 па надаље ћемо вам дати да их набијете ******ом у ректални тракт можда заглаве па цркне.

ко да је битно за кога је загребачки испрдак синоћ навијао, као уопште не прати ништа само поставља слике са сваке утакмице и коментарише
Најбитније је да си ти на овој теми да нам просипаш просинечки пропаганду, не би знали ко смо да није вас патријотских удбаша а све у славу оскара мученика.

За мене је ствар васпитања навијање за Црвену Звезду, то је неупитно и једна константа више од 50 година.
Оно што ми смета јесу хулигани, бакље, дим и прекиди, топовски удари који могу да оставе трајне последице и такви сигурно нису “ моја шоља чаја”, нису моји већ су случајно ту на северу ради властите промоције и каквог бизниса. Сменом ових снс у држави и ови ће полако нестати са трибине и надам се завршити у затвору ( према заслугама).
Свакако нема месара и организованих ликвидација (надам се) међу том групацијом.

Најбитније је да си ти на овој теми да нам просипаш просинечки пропаганду, не би знали ко смо да није вас патријотских удбаша а све у славу оскара мученика.
ето ти си небитан уопште и твоје лапрдање

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back