No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.324
Omladinci,kadeti,pioniri...šta vam radiMa jok, Vucic cini sve da spasi Partizan. Prosto ga dusa boli sta se radi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Omladinci,kadeti,pioniri...šta vam radiMa jok, Vucic cini sve da spasi Partizan. Prosto ga dusa boli sta se radi.
Omladinci,kadeti,pioniri...šta vam radi![]()
Sve se radi planski,možda sam to kasno primetio ali posle ove utakmice i onolike dominacije u mlađim kategorijama sada je više nego jasno da je AV u sve ovo umešao prsteMozes kako hoces, al' ne mozes dokad hoces. Ne kaze se to tek tako.
Hvala na upozorenju prijateljuNa tvom mestu bolje bih se zabrinuo za mezimicu. Ceka je potop kada mecena gekne sa vlasti.
Kakav je ono bilmez majko mila
Док је овог зла само ће неки цигански пиштифлингери и бити тренери.Kakav je ono bilmez majko mila
sad sam uveren da ce stvarno da dovedu ong lika iz Kragujevca
da nas zakopa jos vise...
jwr tek taj je nmacc pojma
samo obican galamdzija kao Tralalatovic
samo sto se to kod Srba zove motivacioni govonik
a ono larmadzija...
Верујем да су ухапшени и криви. Надам се казни “ни по бабу ни по стричевима” али сам свестан да као и у случају тројице кошаркаша неће бити правде.Шта кажу цигански гагнгстерски медији сада, ко је кога напао, мора да је гробарско усташко обезбеђење напало мирно пучанство оличено у породици Терзе мађије.
https://direktno.rs/vesti/hronika/607746/braca-terzic-incident.html
Аха оће то.Тројица кошаркаша су нападнута тако да говеда која су их напала треба да буду кажњена што се наравно такође неће десити.Верујем да су ухапшени и криви. Надам се казни “ни по бабу ни по стричевима” али сам свестан да као и у случају тројице кошаркаша неће бити правде.
.Верујем да су ухапшени и криви. Надам се казни “ни по бабу ни по стричевима” али сам свестан да као и у случају тројице кошаркаша неће бити правде.
Није потребно, набијте то све Вучићу знате где, као и све ове остале ваше лоповске трофеје.Освајањем купа (дупле круне) посла смо их у Лигу Европе
ух где су ваши поптени трофеји за време Мирка Марјановића и Бориса Тадића они су блистави и чисти, а шта ти није потребноНије потребно, набијте то све Вучићу знате где, као и све ове остале ваше лоповске трофеје.
Činjenica je da si ti sinoć navijao za nas i ne možeš to da sakriješНије потребно, набијте то све Вучићу знате где, као и све ове остале ваше лоповске трофеје.
Ко нормалан још навија за вас, тако је остао само лоповски шљам и клошари, ја то и не гледам 10 година, о жвалином и харадинајевом клубу сазнам накнадно, обично нека срамота као ово сад.Činjenica je da si ti sinoć navijao za nas i ne možeš to da sakriješ
Vaši trofeji (koji su zadnji put osvojeni za vreme Borisa Tadića) još uvek su u debelim crevima istog![]()
ко да је битно за кога је загребачки испрдак синоћ навијао, као уопште не прати ништа само поставља слике са сваке утакмице и коментаришеČinjenica je da si ti sinoć navijao za nas i ne možeš to da sakriješ![]()
Најбитније је да си ти на овој теми да нам просипаш просинечки пропаганду, не би знали ко смо да није вас патријотских удбаша а све у славу оскара мученика.ко да је битно за кога је загребачки испрдак синоћ навијао, као уопште не прати ништа само поставља слике са сваке утакмице и коментарише
Da navijam za tvoj turski klub? To bi isto bilo da navijam za vašu braću iz Zagreba i vašu braću po suzama iz Splita.Činjenica je da si ti sinoć navijao za nas i ne možeš to da sakriješ
Vaši trofeji (koji su zadnji put osvojeni za vreme Borisa Tadića) još uvek su u debelim crevima istog![]()
ето ти си небитан уопште и твоје лапрдањеНајбитније је да си ти на овој теми да нам просипаш просинечки пропаганду, не би знали ко смо да није вас патријотских удбаша а све у славу оскара мученика.
Јави се још по неки пут.ето ти си небитан уопште и твоје лапрдање
кад стартујете у квалификацијамаЈави се још по неки пут.
Не играмо ове године и све док дахије не сиђу са власти, што би подизали коефицијент циганској лиги.кад стартујете у квалификацијама