- Poruka
- 41.452
Svaki put, kad nas prozoves i isprovociras, prirodno je na neki nacin da reagujem. Ovo trenutno sto se desava, okej komentarisi. Ali nemoj ovde da nas provociras i nazivas svakakvim imenima. Ajd' pokusaj normalno da razgovaras. Gde sam ja rekao, da uprava i SD nemaju veze sa ovim? Daj mi post.. gde ja opravdavam ovo? Kazes ''cumez od fudbalskog lavora'' Ajd' mi samo kazi, zasto na ovaj nacin? Je l' problem da napises samo stadion Partizana? Jeste.. Jer patis, mrzis i imas komplekse od Partizana, cinjenica. Ja razumem da si ostrascen i sve to.. Ali brate, da l' je problem da normalno razgovaras sa ljudima?
Sto se moje moderacije tice: Daj mi jednu osobu, a da je napustila forum zbog mene. Ali samo jednu.. To da li je bilo dobro ili ne, ja nemam pravo da komentarisem. Evo recimo ova tema: https://forum.krstarica.com/threads/koliko-dobro-poznajete-fudbal-kviz.808735/page-22 Pogledaj samo, koliko ljudi je prvi put pisalo na temi o fudbalu..
I samo jos nesto.. Zasto FK Partizan, nazivate NK? Daj neke istorijske cinjenice..
Tvoj problem je rodjace, jer ne umes na normalan nacin da vodis diskusiju. Vise si proveo na banu, nego na ''slobodi''. Ako se secas, da li sam mozda nekad sa Miletom imao ovakvu konverzaciju? Ne! Jer je decko normalan.. Evo recimo sad Smartanabil i ja. Skroz normalna konverzacija, iako se mozda oko milion stvari ne slazemo.. Ali normalno komuniciramo i druzimo.
Shvatas sad sta je problem?
Milion ? Malo je to kume
Upravo ovo sam i hteo da kazem. Ljudi, ja sam delija i to okoreli ali nikad sebe ne bih doveo u nedoumicu da nekog navijaca iz Humske vredjam po rasnoj osnovi, licnoj ili tako dalje.
Svi smo ljudi od krvi i mesa.
Ajde budimo to i ovde "iza ekrana" gde samo kucamo i diskutujemo kao sto rece Djomla
Necu da lupam crvene kartone jer mislim da mozemo kao ljudi da pricamo, moze ?

gde je saopstenje ?