FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaki put, kad nas prozoves i isprovociras, prirodno je na neki nacin da reagujem. Ovo trenutno sto se desava, okej komentarisi. Ali nemoj ovde da nas provociras i nazivas svakakvim imenima. Ajd' pokusaj normalno da razgovaras. Gde sam ja rekao, da uprava i SD nemaju veze sa ovim? Daj mi post.. gde ja opravdavam ovo? Kazes ''cumez od fudbalskog lavora'' Ajd' mi samo kazi, zasto na ovaj nacin? Je l' problem da napises samo stadion Partizana? Jeste.. Jer patis, mrzis i imas komplekse od Partizana, cinjenica. Ja razumem da si ostrascen i sve to.. Ali brate, da l' je problem da normalno razgovaras sa ljudima?

Sto se moje moderacije tice: Daj mi jednu osobu, a da je napustila forum zbog mene. Ali samo jednu.. To da li je bilo dobro ili ne, ja nemam pravo da komentarisem. Evo recimo ova tema: https://forum.krstarica.com/threads/koliko-dobro-poznajete-fudbal-kviz.808735/page-22 Pogledaj samo, koliko ljudi je prvi put pisalo na temi o fudbalu..

I samo jos nesto.. Zasto FK Partizan, nazivate NK? Daj neke istorijske cinjenice..

Tvoj problem je rodjace, jer ne umes na normalan nacin da vodis diskusiju. Vise si proveo na banu, nego na ''slobodi''. Ako se secas, da li sam mozda nekad sa Miletom imao ovakvu konverzaciju? Ne! Jer je decko normalan.. Evo recimo sad Smartanabil i ja. Skroz normalna konverzacija, iako se mozda oko milion stvari ne slazemo.. Ali normalno komuniciramo i druzimo.

Shvatas sad sta je problem?

Milion ? Malo je to kume :)

Upravo ovo sam i hteo da kazem. Ljudi, ja sam delija i to okoreli ali nikad sebe ne bih doveo u nedoumicu da nekog navijaca iz Humske vredjam po rasnoj osnovi, licnoj ili tako dalje.
Svi smo ljudi od krvi i mesa.
Ajde budimo to i ovde "iza ekrana" gde samo kucamo i diskutujemo kao sto rece Djomla

Necu da lupam crvene kartone jer mislim da mozemo kao ljudi da pricamo, moze ?

Milion ? Malo je to kume :)

Upravo ovo sam i hteo da kazem. Ljudi, ja sam delija i to okoreli ali nikad sebe ne bih doveo u nedoumicu da nekog navijaca iz Humske vredjam po rasnoj osnovi, licnoj ili tako dalje.
Svi smo ljudi od krvi i mesa.
Ajde budimo to i ovde "iza ekrana" gde samo kucamo i diskutujemo kao sto rece Djomla
Poenta moje cele price..

Pusti kartone, daj penal! :per:

giphy.gif

Kaže načelnik policije Rebić,onaj isti koji je zajedno sa templarom franjevačkih podzemnih zemunica orkestrirano vređao Zvezdine igrače.
.
Ма наравно да лаже, само да би напакостио братији манастира Ултракопово.

А Терзан ћути о тим лажима, неће да му објаве саопштење.

Просто ми их све жао, блате вредне трудбенике...
.

Prosli put su vam janjicari preuzeli tribinu a onda je debeli Kimi pokuso vratiti sa Torcidom iz Splita 🤣🤣🤣kakav Cirkus(procitajte jos jednom)...sad nek zove Zagrepchane trebo je odmah prirodnije je...NK Bunker i hull ekipa prva Bojna 🤣🤣🤣

I sve uz blagoslov Dula od Kluza!
.
Јаничаре је на трибини инсталирао "дух који лебди изнад маракане" и они су уредно шамарали сваког ко би довикивао познати слоган највећем навијачу звезде. Па они су му били обезбеђење на инаугурацији за председника Србије и тамо малтретирали људе, са његовим благословом. Јадан није знао ко му је у обезбеђењу. Обилазили су и биралишта на изборима и тамо терорисали за рачун ове мафијашке дружине на власти.

Кими је водио навијачку групу Алкатраз коју су друге групе оптуживале да сарађује са полицијим (звали их значкатраз) тада су се издвојили Забрањени и прешли на исток. Иста је то крвна група, али изгледа да Кими није имао довољно потенцијала па је било потребно да вођа постане (бивши) навијач звезде, Сале мутави којег је после убиства наследио Веља, који је опет (бивши) навијач Рада мислим из Ултра Форс, све то наравно уз помоћ и одговарајућу накнаду најпознатије браће навијача звезде.

.

.
Јаничаре је на трибини инсталирао "дух који лебди изнад маракане" и они су уредно шамарали сваког ко би довикивао познати слоган највећем навијачу звезде. Па они су му били обезбеђење на инаугурацији за председника Србије и тамо малтретирали људе, са његовим благословом. Јадан није знао ко му је у обезбеђењу. Обилазили су и биралишта на изборима и тамо терорисали за рачун ове мафијашке дружине на власти.

Кими је водио навијачку групу Алкатраз коју су друге групе оптуживале да сарађује са полицијим (звали их значкатраз) тада су се издвојили Забрањени и прешли на исток. Иста је то крвна група, али изгледа да Кими није имао довољно потенцијала па је било потребно да вођа постане (бивши) навијач звезде, Сале мутави којег је после убиства наследио Веља, који је опет (бивши) навијач Рада мислим из Ултра Форс, све то наравно уз помоћ и одговарајућу накнаду најпознатије браће навијача звезде.

.
Delimično tačno. Samo zaboravljaš da su Belivuka, Stankovića, Prelića i još masu njih doveli oni koji su tad bili na šipci. Tako da to je veliki minus nas grobara u startu, ovi su posle postali to što su postali iskoristivši prazan prostor navodnim ubistvom Tatona. Sve posle toga su nus pojave.

Delimično tačno. Samo zaboravljaš da su Belivuka, Stankovića, Prelića i još masu njih doveli oni koji su tad bili na šipci. Tako da to je veliki minus nas grobara u startu, ovi su posle postali to što su postali iskoristivši prazan prostor navodnim ubistvom Tatona. Sve posle toga su nus pojave.
.
Југ је обезглавио чувени "гробар" Тадић, када су изречене бесмислене казне и држава плаћала одштету за типа који је бежећи сам скочио преко ограде, поред гараже на Обилићевом венцу (око 4м висина), а после сатима чекао на прегед и на крају преминуо. Међутим сви које су нахватали осуђени су као да су данима детаљно планирали његово убиство и сваки га убио. Да се разумемо, требало је да буду кажњени, али је висина казни бесмислена.

Када је циган из пиштоља убио Демира Јукића држава се није потрудила ни да пронађе убицу, а овде су осуђени и који уопште нису учествовали у тучи.

Да није било помоћи браће, највећих звездаша у историји, они би остали на истом нивоу на којем су вође навијача били пре доласка на власт "духа који лебди". Ситан криминал, ваљање гудре, туче, уцене и рекетирање.

Зна се ко их је и зашто подигао на ниво да се возе блиндираним колима и носе значке полиције, обезбеђују инаугурацију председника Србије(!), прате и чувају малог Данила на СП у Русији, с њим се друже по кафићима и гледају утакмице, друже се са Терзићем и циганима итд. Нису Вулетић или Гробари брисали трагове убиства које је Веља пре неког времена извршио на Вождовцу. Вештак на суђењу изменио свој налаз! Доказе којих је било неко је "компромитовао". Па сада су ухапсили два полицајца који су се домунђавали како да уклоне трагове док је трајао увиђај!

Да ли је Вазура или Вучелић требало да уђе у њихове просторије закључа их и отера са стадиона?

Онај исти Вазура којег су пред камерама јурили као бесни пси, а животињски ципеларили лика којег су дохвати. Ови звали полицију, дошла два позорника, направили записник и ником ништа. А у то време Мутави је имао пресуду на 4 године и полиција је одлично све знала.

Гробари везали руке полицији?

Као што се полиција није појавила када су их грађани звали на рушење Савамале.

Сувише је то познат рукопис да би ту постојала било каква сумња.

.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back