FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo sto pisete, vec par dana.. Dovoljno govori o vama, koliko ste iskompleksirani, i koliko mrzite Partizan. Ako nisu kompleksi, ne znam, sta s'ovim zelite da postignete? Kome sta dokazujete i pricate?

Za par dana, igrate protiv Milana. Ali ne, vama je ipak Partizan bitniji.. Ne znam, sta vam se desava u glavama. Sta hocete uopste?

A vrh Krstarice, Tab i ekipa.. Tako valjda bese (ovo se ne odnosi na moderaciju sa fudbala). Neka gledaju kako im propada ovaj topic, i ne moraju da preduzimaju nista.

Opet kazem, i samo mi ovo odgovorite: Sta zelite sa ovim provokacijama da postignete? Nista. Nego eto, to vam je fetis.. Da ******ite ovde.. Kao deca..

Uozbiljite se, pa da pricamo o fudbalu. A da, vama su ipak neke druge stvari bitbije.

Godinama, vredjate navijace Partizana ovde. Niko nista..

Poslednja izmena:
Uništitelj Partizana (FOTO)
Aleksandar-Stanojevi%C4%87-Starsport-2-e1603737761262.jpg

.
Јаничаре је на трибини инсталирао "дух који лебди изнад маракане" и они су уредно шамарали сваког ко би довикивао познати слоган највећем навијачу звезде. Па они су му били обезбеђење на инаугурацији за председника Србије и тамо малтретирали људе, са његовим благословом. Јадан није знао ко му је у обезбеђењу. Обилазили су и биралишта на изборима и тамо терорисали за рачун ове мафијашке дружине на власти.

Кими је водио навијачку групу Алкатраз коју су друге групе оптуживале да сарађује са полицијим (звали их значкатраз) тада су се издвојили Забрањени и прешли на исток. Иста је то крвна група, али изгледа да Кими није имао довољно потенцијала па је било потребно да вођа постане (бивши) навијач звезде, Сале мутави којег је после убиства наследио Веља, који је опет (бивши) навијач Рада мислим из Ултра Форс, све то наравно уз помоћ и одговарајућу накнаду најпознатије браће навијача звезде.

.
Dakle kimija nasledjuju bivsi navijaci iz rupe i banjice?
Preletaci po sns sistemu...

Hajde pobeda i danas. Medjutim-
Cela atmosfera, proterivanje Sume, nacin igre, sudije koje "grese" nama u korist, kvazi rekord pobeda, mirise mi da ce sledeci derbi da bude zesca katastrofa i krajnji pecat na sve sto slutimo zadnjih meseci.

Damo gol, a ceo tim trci Stanojevicu u zagrljaj. To dovoljno govori, da covek radi protiv interesa Partizana. Inace, sve nam je supeer islo, dok nije dosao. Redjali pobede, osvajali trofeje itd. Daj ostavite vise coveka na miru.. Nemoj da se trudite, da na svaki moguci nacin umanjujete njegov uspeh. Stranci, fss, sad evo i sudjenje.. Pitam se, sta je sledece?

Posle ko zna, koliko vremena... Imamo neku ideju u igri. Odlican niz. A to sto zaostajemo za Zvezdom, sami znate da su to neke druge stvari u pitanju. Nije do Stanoja.. ;)

Pa trce mu oni koje je doveo on, a takvih je sve vise. Ne mogu da prihvatim cinjenicu da najbolji medju njima, Suma, nema mesto u timu i da se tera napolje posto po to. A videlo se svaki put kada je igrao da je covek koji ume da napravi razliku. Za uzvrat dobili smo Holenderov raskorak u pasovima i hod u zavrnutom sortsu do pola butine, Miljkovica i Obradovica. Jojica koji sa platom od milion € ne daje ni 1% od tog iznosa. Podobijali smo klubove poput Surdulice i Javora, a da vidimo sta ce biti kada dodje CZ ili Vojvodina. Bas da ga vidim. Posto sam video sta je bilo na zadnjem derbiju. Igra nam je ni malo bolja, osim sto se efikasnost popravila. Paradoks ali je muka za gledati kako igraju. Vidimo samo neprestano mesanje karata. Bez sistema i idealnih 11 koje znamo u prste. A za svaki slucaj Suma napolje... A sam Suma je dovoljan da igra sam umesto 2 igraca na terenu. I takvog jednog on salje u bilo gde... A i nije Stanoje samo kriv. Kriva je najpre uprava koja prva treba da gine za klub a ne da ne gine, nego ce ga u ovoj deceniji zamandaliti.

Brate.. Nisi u pravu ni za jednu stvar sto si napisao, ali bukvalno.
Ne znam, na osnovu cega tvrdis ovo za Sumu. Prvo, covek je na svoj zahtev zatrazio da ne igra, jer pregovara o odlasku. Druga stvar, sto se Sume tice. Koji je to stranac ostao kod nas duze od 4 godine? Da nije Stanohevica, satro bi ostao. Naravno da ne bi.

Kazes, igraju samo njegovi. Apsolutno nije tacno, vidis i sam. Da ne pisem.

Jojiceva plata nije 1 milion, vec 5. Ne znam, odakle vam uopste ta informacija da ima toliko platu?

Pobedivali smo klubove poput Surdulice, Javora itd. Radnik, nije izgubio jos od septembra. Inace, nesto nisam primetio u zadnjih par sezona da smo rutinirali sve klubove u ligi. Kao da Savo, a i njegovi prethodnici, nisu gibili bodove.. Od Pazara, Spartaka itd?

Cinjenica je.. Da posle ko zna koliko vremena, imamo ideju u igri, i vise nego solidan niz. Sto u prethodnim godinama, nije bila praksa. Ne vidim, zaista sta ti je muka gledati? Kazes, bez sistema? E ovo je sistem.. Kad znas da na svakoj poziciji imas po dva igraca. Pa mozes da ih totiras kad hoces, a ne samo kad je potreba.

Manite se teorija zavere, i Panticevih gluposti.

Suma je od njegovog dolaska van pogona kad god je bilo moguce, a u pogonu su kojekavi krsevi koje je doveo. Ne vidim razlog da ne ostane duze Suma od bilo kog drugog, ako moze Jojic da se vrati za debele pare. U cemu je razlika da li je "nase dete" ili "tudje" dete. Ako je stvar u zaradi, zasto klub ne proda Jojica? Ili zasto se Jojic sam nije prodao nekoj Arabiji ili Kini ili Americi? Imao je kud i kamo bolju karijeru na papiru od Sume. Ali znamo odgovor. Bilo cije da su gluposti, pa i Panticeve, ako se na onaj nacin obave transferi Stevanovica i Sadika, meni tu mnogo smrdi. Mnogo vise od "gluposti" Pantica. Ako nekog Stanoja hvale cigani i njihovi mediji, ja nemam sta drugo da pomislim osim da taj nema neki kredibilitet da mu se veruje. Da je na njegovom mestu u nekom paralelnom univerzumu Mijatovic, ja bih se slozio sa tobom. Covek ima nesto iza sebe. Stanoje osim Partizana nema nista, a i tu nas je sa Samrokom zavio u crno za dugu sramotu. Doslovno je doveden, kao sto sns analiticare dovedu na Pink da pricaju nesto, pa bilo sta.I sve sto kazu, super je. Pogledaj samo kako komunicira oko "grejanja" terena sa ljudima iz kluba. Preko novina! Nije mogao drugacije to da resi? A i ne zna je li gde radi i kako stvari funkcionisu? Cela atmosfera je uzas na sta lici. Plate zaposlenima kasne mesecima, Jojic im deli milostive koverte, najbolji igraci odlaze (ili beze ili se teraju), a mi dobodimo li dovodimo olupine i prodajemo li bud zasto sve sto iole vredi. Sad mene treba da uveri Radnik, Javor, Napredak, da sve ovde ide u dobrom pravcu. Doci ce derbi, dobicemo Pavkova 2, pa ce biti, "sta je tu je, znate, realnost". Jos da se izljube na kraju svi skupa i bog da te cuje. Sledece sezone u konferencijama cudo ima da se napravi...

A ideja je koja? U igri? Ja vidim samo uobicajeni haoticni obilazak u krug i naprasne "greske" u igri protivnika. Ekstra sto danas nisu svirali penal za Radnik i sto Obradovic nije dobio karton za igru rukom. (Ili ti opstu nekontrolu lopte) To je ono sto sam video u pp. Posle nisam ni gledao.

U potpunosti se slazem sa Rechnerom pojma nemate i igrate sklanjalice...
I kad je vec tako bolje se loziti na Zheksovu prichu da se namerno unistava Partizan nego biti racionalan i normalan Zheksova verzija je kud i kamo podnosljivija i sladja za siroke narodne mase mase (eno ga mali Ilic igra za Beograd na vodi)...

Suma je od njegovog dolaska van pogona kad god je bilo moguce, a u pogonu su kojekavi krsevi koje je doveo. Ne vidim razlog da ne ostane duze Suma od bilo kog drugog, ako moze Jojic da se vrati za debele pare. U cemu je razlika da li je "nase dete" ili "tudje" dete. Ako je stvar u zaradi, zasto klub ne proda Jojica? Ili zasto se Jojic sam nije prodao nekoj Arabiji ili Kini ili Americi? Imao je kud i kamo bolju karijeru na papiru od Sume. Ali znamo odgovor. Bilo cije da su gluposti, pa i Panticeve, ako se na onaj nacin obave transferi Stevanovica i Sadika, meni tu mnogo smrdi. Mnogo vise od "gluposti" Pantica. Ako nekog Stanoja hvale cigani i njihovi mediji, ja nemam sta drugo da pomislim osim da taj nema neki kredibilitet da mu se veruje. Da je na njegovom mestu u nekom paralelnom univerzumu Mijatovic, ja bih se slozio sa tobom. Covek ima nesto iza sebe. Stanoje osim Partizana nema nista, a i tu nas je sa Samrokom zavio u crno za dugu sramotu. Doslovno je doveden, kao sto sns analiticare dovedu na Pink da pricaju nesto, pa bilo sta.I sve sto kazu, super je. Pogledaj samo kako komunicira oko "grejanja" terena sa ljudima iz kluba. Preko novina! Nije mogao drugacije to da resi? A i ne zna je li gde radi i kako stvari funkcionisu? Cela atmosfera je uzas na sta lici. Plate zaposlenima kasne mesecima, Jojic im deli milostive koverte, najbolji igraci odlaze (ili beze ili se teraju), a mi dobodimo li dovodimo olupine i prodajemo li bud zasto sve sto iole vredi. Sad mene treba da uveri Radnik, Javor, Napredak, da sve ovde ide u dobrom pravcu. Doci ce derbi, dobicemo Pavkova 2, pa ce biti, "sta je tu je, znate, realnost". Jos da se izljube na kraju svi skupa i bog da te cuje. Sledece sezone u konferencijama cudo ima da se napravi...

A ideja je koja? U igri? Ja vidim samo uobicajeni haoticni obilazak u krug i naprasne "greske" u igri protivnika. Ekstra sto danas nisu svirali penal za Radnik i sto Obradovic nije dobio karton za igru rukom. (Ili ti opstu nekontrolu lopte) To je ono sto sam video u pp. Posle nisam ni gledao.
Van pogona je bio, sad poslednji put kad je pregovarao za odlazak u MSL. Drugi put, povdeda posle derbija. Uvek je, konkurisao za stastav i igrao. U zavistnosti, da l' od starta, ili kao izmena. Ali eto, nisu bitne cinjenice, vec ono sto Pantic kaze. Poenta je u tome, sto pricate price.. Eto, da Stanojevic nije tu, Suma bi zavrsio karijeru kod nas. Covek je ovde cetiri godine, i potpuno je prirodno da ode, i naplati dobre partiju u neku Kini, Emirate itd. Ponasate se, kao da se neke stvari nikad nisu desavali, dok nije dosao Stanojevic. Prica o prodaju Sadika i Stevanovica. Evo cist primer.. Leonardo-Sadik, Milenkovic-Stevanovic.. Ima li ovde, nekih razlika? Ne vidim, sta ti u tim transferima smrdi.. Uvek su se stranci i mladi igraci, prodavali, lagano.. Sto se Samroka tice. Ma tu je Stanojevic kriv.. Niko drugi. A sto se tice Anderlehta, e to je vec neka slucajnost, nikakve zasluge Stanojevic nema. Kad ne bi pratio Pantica, mozda bi znao, da je Stanojevic dok je bio u Kini, zeleo Klea. Ima i ona prica, da je odsutao od Rikarda, iz razloga sto smo ga i mi trazila tad. A i plate se u nasem klubuu uvek bile redovne. To pocele da kasne, sad kad je dosao Stanojevic. On je kriv, niko drugi! Ja ti kazem, Sava je kiksao protiv tih nekih klubova, tipa: Radnik, Javor, Novi Pazar itd.. Drogirani Lalatovic ga bre ****, kad je hteo. Sto tice, ovog komentara u vezi igre. Ne znam, koje utakmice si gledao, pa ne vidis..

Ovo za sklanjilice.. Jos jedna glupost, od strane Pantica. Daj mi samo jednu, ali samo jednu situaciju, sansu sta god.. Da nam se neko sklonio..

rechner27 Brate, nisam verovao da ces i ti poverovati u ovo sto Pantic prica.

Poslednja izmena:
Van pogona je bio, sad poslednji put kad je pregovarao za odlazak u MSL. Drugi put, povdeda posle derbija. Uvek je, konkurisao za stastav i igrao. U zavistnosti, da l' od starta, ili kao izmena. Ali eto, nisu bitne cinjenice, vec ono sto Pantic kaze. Poenta je u tome, sto pricate price.. Eto, da Stanojevic nije tu, Suma bi zavrsio karijeru kod nas. Covek je ovde cetiri godine, i potpuno je prirodno da ode, i naplati dobre partiju u neku Kini, Emirate itd. Ponasate se, kao da se neke stvari nikad nisu desavali, dok nije dosao Stanojevic. Prica o prodaju Sadika i Stevanovica. Evo cist primer.. Leonardo-Sadik, Milenkovic-Stevanovic.. Ima li ovde, nekih razlika? Ne vidim, sta ti u tim transferima smrdi.. Uvek su se stranci i mladi igraci, prodavali, lagano.. Sto se Samroka tice. Ma tu je Stanojevic kriv.. Niko drugi. A sto se tice Anderlehta, e to je vec neka slucajnost, nikakve zasluge Stanojevic nema. Kad ne bi pratio Pantica, mozda bi znao, da je Stanojevic dok je bio u Kini, zeleo Klea. Ima i ona prica, da je odsutao od Rikarda, iz razloga sto smo ga i mi trazila tad. A i plate se u nasem klubuu uvek bile redovne. To pocele da kasne, sad kad je dosao Stanojevic. On je kriv, niko drugi! Ja ti kazem, Sava je kiksao protiv tih nekih klubova, tipa: Radnik, Javor, Novi Pazar itd.. Drogirani Lalatovic ga bre ****, kad je hteo. Sto tice, ovog komentara u vezi igre. Ne znam, koje utakmice si gledao, pa ne vidis..

Ovo za sklanjilice.. Jos jedna glupost, od strane Pantica. Daj mi samo jednu, ali samo jednu situaciju, sansu sta god.. Da nam se neko sklonio..

rechner27 Brate, nisam verovao da ces i ti poverovati u ovo sto Pantic prica.

Van pogona je stavljen kako se meni cini. Od dolaska Stanojevica. I nije poenta sto bi on otisao za neke pare ili ne, poenrta je sto se kod njega uopste nije videla zelja za odlaskom i sto nije imao nista protiv da ostane u Partizanu. Secam se kada je davao golove, dok je bio Sava, trcao je prvo njemu u zagrljaj. Da li trci Stanojevicu? I u utakmicama kada je davao maksimum i nije bio povredjen, o tome smo i pre pricali ovde na forumu, Stanojevic je izlazio na konferencije i lupetao o nekakvom "ritmu". Bukvalno od letos traje to sklanjanje njega sa terena. Kao i sklanjanje ostalih za Miljkona, Obradovica i Jojica. Da je samo Suma pa da kazes, hajde, ali sistemski je doveo losija i skart "pojacanja" od onoga sto mi u klubu vec imamo. Svaka njima svima cast na ranijim godinama i doprinosu klubu u svojim dobrim godinama, ali danas oni nisu za fudbal. A sve je to direktno zelja Stanojevica. Bilo je price o prodaji Stevanovica i sadika i pre Stanoja ali ne sa tim intenzitetom od kada je ovaj dosao u klub. I na raju smo dobili cifre koje su zestoko manje od onih koje su se projektovale. Cinjenica je da je katastrofalno postavio tim za derbi i protiv Sarola tamo. Doslovno su takticke greske bile, i idu samo njemu na dusu. Ono u derbiju posebno. Da stavi Jojica mrtvog od pocetka i da nas isti unakazi. O Samroku mozemo kako hoces, to je bruka i za konobare u restoranu Partizan, a kamoli za trenera. Sto se plata tice, tacno, samo ako su plate vec takve, zasto dovodis onda Jojica koji trazi milion godisnje na sve to? I to kakvog Jojica? Raspalog. A te iste pare ne damo Sumi koji je dokazano najbolji dribler koga ima ova liga, a i sire na ovom blatu od Balkana. Ali ne, damo Jojicu milion, a on ce zaposlenima u koverte pomoc. Vidis, to nije pre bilo tako. Ali to je zasluga i mutave uprave, a ne samo trenera. Ocigledno su u dosluhu oko pranja para.

Vidis, Sava je gubio utakmice vrlo cesto zbog losije igre ali i zbog cudnih odluka sudija na nasu stetu. Sa druge strane, derbi je uglavnom kidao. Vidi kako ispucava golman Pazara loptu protiv Partizana? Direktno u noge za golove i sanse. Pa ond auto gol na istoj utakmici. Nije jadan mogao da ispuca onakvu loptu barem u korner nego pravo u mrezu. Pa onda Napredak drugi gol, ne zna covek pas gde da uputi, pa taman najdaljem igracu da moze da se presece. Da ne pricam o Macvi, penalima za druge klubove... I sve ce to dovesti do toga da cemo mi satro da imamo seriju od 100 utakmica, gde ce posle doci derbi, otresce nas kao sto nisu odavno sa 2-3 razlike radi mira u kuci, i onda ce biti izjava " sta je tu je, realnost je da je CZ bolja". A onda ce i oni za privid normale da izgube 1-2 utakmice, i bice oko 6 bodova na kraju u plusu, ne bi li bilo " neizvesno" prvenstvo. (moja sadasnja prognoza)

Ja Panticu iskreno ne verujem grandiozne izjave poput UEFA sprege sa CZ kao njenim apsolutnim favoritom, ali verujem da je Lakovic daleko blizi Terzicu od bilo koga u Partizanu, i da neki bilo kakav posao vezan za pomoc CZ kod sitnijih kazni, moze da pomogne. Nisam mu dugo verovao sta je pricao za KKP, pa se ispostavilo iz keca kao tacno. Da ima pik na Stanoja od starta, primetio sam. Bio sam protiv tog stava donekle, a onda je pocelo sve da lici na paralelni univerzum. Iskreno, nije pitanje da li verujemo Panticu, vec da li verujemo Stanojevicu? Otisao je iz Partizana kao uspesan trener, 10tak godina je bio 0, a sada se vratio, i opet je uspesan. Na sve to vesto koketira sa CZ novinarima i tapsu ga po ramenu svi oni koji sve najgore zele Partizanu. Kamo lepe srece da je on Murinjo koji od nas hoce dobronamerno da napravi Porto iz 2003.

Bilo bi najbolje da gresim u svemu losem sto sam napisao, i da mi osvojimo titulu. Ne bih imao nista protiv. Ne znam samo cemu ima da se nada klub koji u svom sastavu ima Jojica, Miljkovica i Obradovica (onakve) i koji iste forsira po cenu zivota. Ako takvi uzmu prvenstvo, onda je lopta trouglasta, a ne "cetvrtasta" :andjeo:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back