Bren
Elita
- Poruka
- 23.868
Ma sve je to svjetska ukrudba protivu NK Bunker iz Zagorja zeleneg.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne brboci.Ma sve je to svjetska ukrudba protivu NK Bunker iz Zagorja zeleneg.
I vucela i vazura delo su vaseg zvalonje...**** vucelu i vazuru citaj rechnera i cornflakesa najjaca saopstenja![]()
Dakle kimija nasledjuju bivsi navijaci iz rupe i banjice?.
Јаничаре је на трибини инсталирао "дух који лебди изнад маракане" и они су уредно шамарали сваког ко би довикивао познати слоган највећем навијачу звезде. Па они су му били обезбеђење на инаугурацији за председника Србије и тамо малтретирали људе, са његовим благословом. Јадан није знао ко му је у обезбеђењу. Обилазили су и биралишта на изборима и тамо терорисали за рачун ове мафијашке дружине на власти.
Кими је водио навијачку групу Алкатраз коју су друге групе оптуживале да сарађује са полицијим (звали их значкатраз) тада су се издвојили Забрањени и прешли на исток. Иста је то крвна група, али изгледа да Кими није имао довољно потенцијала па је било потребно да вођа постане (бивши) навијач звезде, Сале мутави којег је после убиства наследио Веља, који је опет (бивши) навијач Рада мислим из Ултра Форс, све то наравно уз помоћ и одговарајућу накнаду најпознатије браће навијача звезде.
.
Jes, inace smo extra jel...Do sada smo imali sns saradnike, a sada verovatno dobijamo iskonski sns u svom sjaju pismenosti, znanja i umeca.
Van pogona je bio, sad poslednji put kad je pregovarao za odlazak u MSL. Drugi put, povdeda posle derbija. Uvek je, konkurisao za stastav i igrao. U zavistnosti, da l' od starta, ili kao izmena. Ali eto, nisu bitne cinjenice, vec ono sto Pantic kaze. Poenta je u tome, sto pricate price.. Eto, da Stanojevic nije tu, Suma bi zavrsio karijeru kod nas. Covek je ovde cetiri godine, i potpuno je prirodno da ode, i naplati dobre partiju u neku Kini, Emirate itd. Ponasate se, kao da se neke stvari nikad nisu desavali, dok nije dosao Stanojevic. Prica o prodaju Sadika i Stevanovica. Evo cist primer.. Leonardo-Sadik, Milenkovic-Stevanovic.. Ima li ovde, nekih razlika? Ne vidim, sta ti u tim transferima smrdi.. Uvek su se stranci i mladi igraci, prodavali, lagano.. Sto se Samroka tice. Ma tu je Stanojevic kriv.. Niko drugi. A sto se tice Anderlehta, e to je vec neka slucajnost, nikakve zasluge Stanojevic nema. Kad ne bi pratio Pantica, mozda bi znao, da je Stanojevic dok je bio u Kini, zeleo Klea. Ima i ona prica, da je odsutao od Rikarda, iz razloga sto smo ga i mi trazila tad. A i plate se u nasem klubuu uvek bile redovne. To pocele da kasne, sad kad je dosao Stanojevic. On je kriv, niko drugi! Ja ti kazem, Sava je kiksao protiv tih nekih klubova, tipa: Radnik, Javor, Novi Pazar itd.. Drogirani Lalatovic ga bre ****, kad je hteo. Sto tice, ovog komentara u vezi igre. Ne znam, koje utakmice si gledao, pa ne vidis..Suma je od njegovog dolaska van pogona kad god je bilo moguce, a u pogonu su kojekavi krsevi koje je doveo. Ne vidim razlog da ne ostane duze Suma od bilo kog drugog, ako moze Jojic da se vrati za debele pare. U cemu je razlika da li je "nase dete" ili "tudje" dete. Ako je stvar u zaradi, zasto klub ne proda Jojica? Ili zasto se Jojic sam nije prodao nekoj Arabiji ili Kini ili Americi? Imao je kud i kamo bolju karijeru na papiru od Sume. Ali znamo odgovor. Bilo cije da su gluposti, pa i Panticeve, ako se na onaj nacin obave transferi Stevanovica i Sadika, meni tu mnogo smrdi. Mnogo vise od "gluposti" Pantica. Ako nekog Stanoja hvale cigani i njihovi mediji, ja nemam sta drugo da pomislim osim da taj nema neki kredibilitet da mu se veruje. Da je na njegovom mestu u nekom paralelnom univerzumu Mijatovic, ja bih se slozio sa tobom. Covek ima nesto iza sebe. Stanoje osim Partizana nema nista, a i tu nas je sa Samrokom zavio u crno za dugu sramotu. Doslovno je doveden, kao sto sns analiticare dovedu na Pink da pricaju nesto, pa bilo sta.I sve sto kazu, super je. Pogledaj samo kako komunicira oko "grejanja" terena sa ljudima iz kluba. Preko novina! Nije mogao drugacije to da resi? A i ne zna je li gde radi i kako stvari funkcionisu? Cela atmosfera je uzas na sta lici. Plate zaposlenima kasne mesecima, Jojic im deli milostive koverte, najbolji igraci odlaze (ili beze ili se teraju), a mi dobodimo li dovodimo olupine i prodajemo li bud zasto sve sto iole vredi. Sad mene treba da uveri Radnik, Javor, Napredak, da sve ovde ide u dobrom pravcu. Doci ce derbi, dobicemo Pavkova 2, pa ce biti, "sta je tu je, znate, realnost". Jos da se izljube na kraju svi skupa i bog da te cuje. Sledece sezone u konferencijama cudo ima da se napravi...
A ideja je koja? U igri? Ja vidim samo uobicajeni haoticni obilazak u krug i naprasne "greske" u igri protivnika. Ekstra sto danas nisu svirali penal za Radnik i sto Obradovic nije dobio karton za igru rukom. (Ili ti opstu nekontrolu lopte) To je ono sto sam video u pp. Posle nisam ni gledao.
Van pogona je bio, sad poslednji put kad je pregovarao za odlazak u MSL. Drugi put, povdeda posle derbija. Uvek je, konkurisao za stastav i igrao. U zavistnosti, da l' od starta, ili kao izmena. Ali eto, nisu bitne cinjenice, vec ono sto Pantic kaze. Poenta je u tome, sto pricate price.. Eto, da Stanojevic nije tu, Suma bi zavrsio karijeru kod nas. Covek je ovde cetiri godine, i potpuno je prirodno da ode, i naplati dobre partiju u neku Kini, Emirate itd. Ponasate se, kao da se neke stvari nikad nisu desavali, dok nije dosao Stanojevic. Prica o prodaju Sadika i Stevanovica. Evo cist primer.. Leonardo-Sadik, Milenkovic-Stevanovic.. Ima li ovde, nekih razlika? Ne vidim, sta ti u tim transferima smrdi.. Uvek su se stranci i mladi igraci, prodavali, lagano.. Sto se Samroka tice. Ma tu je Stanojevic kriv.. Niko drugi. A sto se tice Anderlehta, e to je vec neka slucajnost, nikakve zasluge Stanojevic nema. Kad ne bi pratio Pantica, mozda bi znao, da je Stanojevic dok je bio u Kini, zeleo Klea. Ima i ona prica, da je odsutao od Rikarda, iz razloga sto smo ga i mi trazila tad. A i plate se u nasem klubuu uvek bile redovne. To pocele da kasne, sad kad je dosao Stanojevic. On je kriv, niko drugi! Ja ti kazem, Sava je kiksao protiv tih nekih klubova, tipa: Radnik, Javor, Novi Pazar itd.. Drogirani Lalatovic ga bre ****, kad je hteo. Sto tice, ovog komentara u vezi igre. Ne znam, koje utakmice si gledao, pa ne vidis..
Ovo za sklanjilice.. Jos jedna glupost, od strane Pantica. Daj mi samo jednu, ali samo jednu situaciju, sansu sta god.. Da nam se neko sklonio..
rechner27 Brate, nisam verovao da ces i ti poverovati u ovo sto Pantic prica.