FK Partizan 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet, da pitam: Da li ce administracija uzeti u obzir moj predlog da se Pantic zabrani ovde na forumu?
.
А брате, ово је стварно невероватно, да неко на форуму тражи да се забрани јавно објављена емисија у којој неко износи своја размишљања, па каква год да су. Ако ти се не допада, немој да гледаш, ово ти је баш без везе.

Пантића скоро уопште нисам гледао за све ово време можда једну/две емисије и евентуално снимак како су пратили неки дерби, све до дербија када је Саво одвалио цигалактикосе 2:0 да нису шутнули на гол и када је "дух који чучи изнад септичке" прекинуо своје државничке послове и из Њујорка поручио како ће да објави колико "даје" Звезди и Партизану и како ће многи да се изненаде, што је требало негде да најави како нас затрпава ловом, а несрећној миљеници свих режима - шта остане у малом џепу.

Од тада га пратим редовно.

Пронашао је начин да солидно упакује и у неких сат времена јавно изнесе оно што свима више него очигледно, само се јавно не изговара, однодно да можемо ми да се појачавамо по свим линијама не знам каквим играчима, док се не угаси ова њихова судијска линија која их је направила светским првацима по броју досуђених пенала и док се не нађе довољно разумних људи да прекине ове срамотне ревијалне утакмице које играју са својим филијалама, ми домаћег првенства видети нећемо, а то значи да ћемо врло брзо да дођемо на ниво борбе за четврто место.

Наравно да се не слажем са свим што каже, али износи много чињеница и повезује ствари које непажљивим и неупућеним посматрачима углавном промакну. Колико њих боли ово што износи јасно говори чињеница да је Арена покренула једино против његовог канала поступак за заштиту ауторских права, док остали који каче њихове снимке немају са тим никакав проблем, само не би ли га некако угасили.

.

Nije bas tako, da ga je uvek branio. Covek je imao snimak na YT kanalu pod imenom ''Savo urla na skupstini''. Tad je napadao svakog, tj onu drugu stranu.. Ne ovu gde su bili: Vazura, Vucela i kompanija. Dakle, tad je u onoj njegovoj emisiji, zesce isprozivao Savu. Za Miljkovica se slazem, to je tacno nema sta. Ali za Jojica ne.. Sto se njega tice, bice to sve u redu. Malo klise zvuci.. Ali, nek' prodje pripreme. I on i Obradovic. Sve sve, ali stvarno ne znam sta se to zamera Stanojevicu u vezi Natka i Sume? Sta treba da uradi? Ako igraju obojica, onda Zdjelar ili Scekic nece moci. Onda ce da bude, a sto Zdjelar sedi na klupi? Ne kapiram, zasto se coveku sve ali bukvalno sve uzima za zlo. Panticu, ako mo sutra bude u interesu, da brani Stanojevica polizace sve ovo i ima da ga brani.. Ne opet kazem, kako neko moze da se slozi sa covekom koji je 10x menjao misljenje za razne situacije. Ali bukvalno. Idi probaj stavi neki komentar, a da se on sa tim ne slaze. Ima da te blokira, i da ti izbrise komentar. Opet kazem, ne kazem da nije istina ovo za Vazuru. Ali, trebao je da ig proziva dok su se liazali zajedno.. A da, tad mu nije bilo u interesu. A sad jeste.. Poenta cele price.
Opet, da pitam: Da li ce administracija uzeti u obzir moj predlog da se Pantic zabrani ovde na forumu?
Не знам за назив самог снимка али га је критиковао јер је подржао Ђурића и Новака Недића на тој скупштини, а они су били први пик за пљување као што су и сада.И опет питам због чега тада да критикује Вучелу или Вазуру?
Заврши се полусезона а он није спојио једну добру утакмицу, ти си вероватно под утиском оног његовог гола циганима када је прошли пут био у Партизану, али од старе славе се не живи.
Сума није ни играо у најважнијој утакмици ове сезоне у Белгији, убацио га је у другом полувремену, њему замера на залагању а Миљкон и Јојић су му супер.
Не видим ја то мењање мишљења које ти наводиш, ако неко нешто уради како треба, треба рећи да је то добро, ако уради лоше треба му рећи да је то лоше.Када су у клуб дошли Асано, Натко и Садик рекао је да је то одличан потез управе и бранио је те играче од напада новинарске циганије.

Уосталом рекао сам ти од када је почео да напада Вазуру и тражи објашњења од њега за неке поступке.Вулетића не напада још увек рецимо као и Вучелића.

Не видим ни један разлог.
Оно циганија је све преузела од медија само још фали да партизановце шта год причали забране и на форумима.

.

Ново запишавање ТВ Арена-звезда-србија-север од стране Јубиту!

Очигледно су им правници на нивоу експерата за суђење које доводе да неуким гледаоцима испиру мозак.

.

.
Аххахааахахааааахааа... :rotf:

Ови не суше...

Невероватна бламажа посрнуле државне клупске телевизије у мизерном покушају да сакрије оно што је свима више него очигледно.

.

.

Јбт, шта се у овим заосталим лигама дешава?

Трећелигаш, са десет играча!

Треба неко од Вучића да оде тамо да ствари доведе на своје место.

На шта ово личи???

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back