Gde je i sta radi Zeljko Pantic, a i ovi njegovi saborci sto ga prate i podrzavaju u vezi Stanojevica?
Od 11:00
.
Па ево, тек сада, нешто сам био заузет ових дана па касним, али надокнадићемо ваљда.
Потпуно ме изненадила и обрадовала јасна, недвосмислена и очигледно искрена изјава Станоја поводом ко зна које по реду диверзије у овој приватној лиги Александра Вучића. Тотална поента његовог наступа је "зашто ви новинари о томе не пишете???".
Улагивање Терзићу и савезу ми остаје нејасно, али рецимо да Станојевић није толико поткован у давању изјава, па нека свако закључи како хоће. Мени се не допада, али није ни толика штета јер је свима који држе очи отворене јасно да је то једна кухиња одакле сва ова прљавштина куља као из прокључале препуњене септичке јаме.
Ако си пажљиво читао моју упис у вези Жељка Пантића, приметио си да пише "не верујем му баш све", а једна од тих ствари је и Станојевић.
Када је Саво отишао, што је штета невиђених размера за српски фудбал у целини, посебно за Партизан који се саплиће на сваком кораку и заменио га Станоје, то ми је било невероватно и некако најлогичније решење, без обзира на његове резултате напољу. Негде ми је он лик типа Дулета по живцу који има према тиму (говорим из прошлог периода), а и сада ми се чини да је остао такав.
А онда, прво довођење Миљкона који је код сваког Гробара нераскидиво повезан са повећањем трошкова у виду набавке додатних количина бенседина, затим његове прве изјаве које су уследиле као хладан туш, где се без устезања обрушио на наше главне играче Суму, Садика и Натка, па бесомучно форсирање неспремног и потпуно раштомованог Зеке... мсм, о чему се ту ради.
Жељко је то зачинио конструкцијама о којим не знам много, да се чисти простор за Рамаданија и Дамјанца и њихове играче. То нико не демантује, па остаје да виси у ваздуху. На то је додао и причу о психичким проблемима Вазуре које овај решава скупом терапијом о трошку клуба, што такође нико не демантује, па је питање поново - о чему се ту ради.
Да станем овде јер сада видим да сам отворио прегршт тема, па да не претерам претерано...
.