- Poruka
- 41.452
Ljubimac ''Grobara'' najavio povratak u Partizan - hoće titulu!
Nedostaju mu crno-beli, to se ovih dana najbolje vidi.
Nedostaju mu crno-beli, to se ovih dana najbolje vidi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

А што шта ради Пантић у вези овог који каже поштује много тај савез који критикује, и заслужено је циганија прва по њему!!!????Gde je i sta radi Zeljko Pantic, a i ovi njegovi saborci sto ga prate i podrzavaju u vezi Stanojevica?
Od 11:00
Добро јутро Колумбо.Nije problem samo pravilo, vec tajming. I svako ko se na slaze sa Stanojevicem, nek' stavi prst na celo.
Ocekivao sam te..А што шта ради Пантић у вези овог који каже поштује много тај савез који критикује, и заслужено је циганија прва по њему!!!????
Ocekivao sam te..
Leki, Pantic je par puta izjavio da Stanojevic radi u interesu saveza. Pa mi nesto nije jasno.. Odakle sad ova njegova izjava. Zasto bi ovako na finjaka iznapusavao savez, Zvezdu a i medije?
Па ако саслушамо целу изјаву и није то неки велики помак у његовом случају, изнео је критику на рачун савеза поводом нечега што се спрема а то не би требало да се дешава, није ни поштено ни коректно према осталим клубовима ту се слажем, али поштује тај исти савез и то каже, два пута је то рекао, и крцунија је заслужено прва по њему, значи сви ови лоповлуци којима се служе годинама су ваљда поштени!
Видећемо наставак...
Иначе одавно не пратим кокезанију па нисам знао да бандера срБства није послала играче на ову турнеју.
Наравно мењање правила у сред сезоне како им одговара је само по себи скарадно али навикли смо.
Много поштовани колега,Kolega
A kad je Tole vas puvao i duvao tad je bilo OK ?
Ja nesto ne vidim da vama nesto fali sto se tice broja stranaca. Nije Zvezda vama kriva sto ste vi ispali ranije iz Evrope pa sad nema pas za sta da vas ujede sto se tice finansija.
Zvezda je od utakmica iz Evrope uspela da izvuce neku banku i sad to koristi. E sad, to sto se tice pravila pa je sad nasao Stanoje da se buni jer je ocigledno skontao sta mu nedostaje, to je vec drugi problem.